DrLo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Παρακαλείται ο epp (ή όποιος άλλος έχει τύχει να το δει σε κάποιο μάθημα) να μην "μαρτυρήσει" περι τίνος πρόκειται. και χωρίς να το googlάρετε Αν είμαι διατεθειμένος να παίξω το παρακάτω παιχνίδι με έναν από εσάς, 1. πόσα θα στοιχηματίζατε για να το παίξω μαζί σας (και όχι πχ με κάποιον άλλο) ? 2. πως φτάσατε/καθορίσατε σε αυτό το ποσό ? Ρίχνουμε ένα νόμισμα κορώνα-γράμματα. - Αν έρθει κορώνα κερδίζεις 1 Ευρώ και το παιχνίδι σταματα. - Αν έρθει γράμματα το ξαναρίχνουμε …. Αν τη 2η φορά έρθει κορώνα κερδίζεις 2 Ευρώ και το παιχνίδι σταματά …. Αν όχι το ξαναρίχνουμε …… …… Με λίγα λόγια ρίχνουμε το νόμισμα μέχρι να έρθει κορώνα και κάθε φορά που δεν έρχεται κορώνα διπλασιάζεται το ποσό που μπορεί να κερδίσεις στην επόμενη ρίψη.
katergaris79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα έλεγα ελάχιστα. 1 λεπτό ξερωγώ. Θα βγάλω 99 λεπτά το λιγότερο.
Pa0ki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ^ Το θέμα είναι ότι θα βρεθεί κάποιος να δώσει παραπάνω και θα παίξει μαζί του και όχι μαζί μας
DrLo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Να διευκρινήσω ότι δεν είμαι υποχρεομένος να παίξω με όλους. (το έγραψα αλλά δε το τόνισα αρκετά μάλλον) ... πρέπει να με πείσετε και να παίξω. πχ @katergaris μέχρι τώρα θα έπεζα με τον Pa0ki όχι με εσένα ... άρα πως θα έβγαζες 99 λετπά το λιγότερο ? άσε που αμα είναι να βγάλεις 99 λεπτά το λιγότερο, δηλαδή να χάσω εγώ 99 λεπτά το λιγότερο ... γιατί να δεχθώ ?
katergaris79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Να διευκρινήσω ότι δεν είμαι υποχρεομένος να παίξω με όλους. (το έγραψα αλλά δε το τόνισα αρκετά μάλλον) ... πρέπει να με πείσετε και να παίξω. πχ @katergaris μέχρι τώρα θα έπεζα με τον Pa0ki όχι με εσένα ... άρα πως θα έβγαζες 99 λετπά το λιγότερο ? άσε που αμα είναι να βγάλεις 99 λεπτά το λιγότερο, δηλαδή να χάσω εγώ 99 λεπτά το λιγότερο ... γιατί να δεχθώ ? Παρερμήνευσα το "Αν είμαι διατεθειμένος να παίξω το παρακάτω παιχνίδι με έναν από εσάς". Αλλά αν (με τη λογική του Pa0ki) πάνε όλη με ασφάλεια για 1 ευρώ εσύ με όποιον κι αν παίξεις στην καλύτερη περίπτωση θα μείνεις στα ίδια. Στη χειρότερη είσαι χαμένος.
Bspus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εγω θα εδινα 2 μεχρι 4 ευρω αναλογα με το ποσο τυχερος νιωθω. Ξερω πως παει το πραγμα ομως και το φαινομενικο παραδοξο που περιλαμβανει
DrLo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μη το πάμε σε θέματα "καρτελοποίησης" ... ακόμα ότι είναι δυνατό να συννενοειθήτε όλοι ας πούμε ότι "αμα γουστάρω παίζω ά μα όχι δε παίζω" ... ίσως το έθεσα λίγο λάθος Αν είμαι διατεθειμένος να παίξω το παρακάτω παιχνίδι με έναν από εσάς με οποιονδήποτε με πείσει από εσάς 1
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Θα πονταρα το μέγιστο δυνατόν ποσο που δε θα ειχα κανένα απολυτως προβλημα να χασω και θα σου εδινα την υποσχεση πως στο τελος θα μοιραζομουν οποιο κέρδος ειχα ανω του παραπανω ποσου μαζι σου.
groot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Και εσύ τι θα κερδίσεις από αυτό; Γιατί να παίξεις ένα παιχνίδι που έχεις 50% (θεωρητικά) πιθανότητες να χάσεις και 0% να κερδίσεις; edit Όπου θα καταλήξεις να παίξεις με αυτόν που θα σου δίνει τα μισά... Άρα, εάν αρχίσει με Χ€, εάν κερδίσει θα έχει 2Χ€. Τα μισά σε εσένα και τα μισά σε αυτόν. Δηλαδή, παίρνεις εσύ Χ και αυτός Χ. Δηλαδή, εσύ "κερδίζεις". Βασικά, δεν χάνεις. Σωστά;
manos89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 0€ . Λεει ξεκαθαρα οτι κερδιζεις 1€, οχι 1*του ποσου που επαιξες Αποστολή από το Lenovo A820 με τη χρήση Insomnia App 3
groot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 0€ . Λεει ξεκαθαρα οτι κερδιζεις 1€, οχι 1*του ποσου που επαιξες Αποστολή από το Lenovo A820 με τη χρήση Insomnia App Oops.. my bad. Άρα το ερώτημα παραμένει. Γιατί κάποιος να θέλει να παίξει ένα παιχνίδι στο οποίο έχει 0% πιθανότητες να κερδίσει από το ίδιο το παιχνίδι; Θαρρώ πως το όλο θέμα είναι στο να του τάξει ο άλλος το τάδε χρηματικό ποσό. Και η δεσμευμένη πιθανότητα να συνεχίσει κανείς, όσο πάει και μικραίνει. Άρα, το όλο κέρδος του "dealer" έρχεται από την πώληση της υπόσχεσης για κέρδος;
Bspus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 @katergaris μέχρι τώρα θα έπεζα με τον Pa0ki όχι με εσένα ... άρα πως θα έβγαζες 99 λετπά το λιγότερο ? Γιατι θα επαιζες με τον Παοκι που δινει 1 ευρω? 100% θα το κερδισει πισω αρα θα του το δωσεις πισω + 50% πιθανοτητα να κερδισει παραπανω. Απο 1 ευρω καθαρο κερδος αν φερει μια φορα γραμματα μεχρι οσο παει. Δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισεις εσυ κατι
Basiliseven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γιατι θα επαιζες με τον Παοκι που δινει 1 ευρω? 100% θα το κερδισει πισω αρα θα του το δωσεις πισω + 50% πιθανοτητα να κερδισει παραπανω. Απο 1 ευρω καθαρο κερδος αν φερει μια φορα γραμματα μεχρι οσο παει. Δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισεις εσυ κατι Απλά σου λέει ότι σε σχέση με τον άλλο που θα στοιχημάτιζε 99 λεπτά θα το προτιμούσε αλλα προφανώς δεν θα το έκανε Και εγω θα συμφωνούσα στην λογική 2-4 ευρώ πιο πάνω δεν έχει νόημα για εμένα επισης πιο κατω για εσενα Edit:Πάντως έτσι και πετύχεις τον κωλόφαρδο χάνεις άνετα αρκετά λεφτά οπότε δεν έχει νόημα να παίζεις με τους τύπους των 2-4 ευρώ ειδικα πολλές παρτίδες
manos89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αρα αφου επιλέγει να παίξει και μπαίνει σε μια διαδικασια εχμ πλειστηριασμού, τότε θα παίξει με αυτόν που είναι αρκετά θύμα για να ποντάρει τα περισσότερα. Δηλαδή αυτόν που θα θαμπωθεί από την απεριόριστη πιθανότητα κέρδους. Εικάζω πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα