Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια,αγορασα προσφατα το παραπανω μοντελο και εχω κατι θεματα με την μπαταρια του.Εχω παρατητησει οτι skipαρει percentages δλδ απο 78% παει στιγμιαια στα 73% και απο τα 38% στα 34%.Καποιος σας παρακαλω που ξερει απο μπαταριες λιθιου να μου πει τι συμβαινει!Καινουργιο κινητο και να μου κανει τετοια περιεργα!?Εψαξα σε απειρα forum Tomsguide,android central,στο site της microsoft,δεν λενε ξεκαθαρα πραγματα..αλλοι λενε κανε calibration,αλλοι λενε οοοχι δεν πρεπει να κανεις και δεν χρειαζεται να κανεις calibrate την μπαταρια σου γτ θα παθει ζημια!Σας παρακαλω,ξερει καποιος κατι που θα με βοηθησει?Τι κανω?
panos- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καταρχάς στις νέες συσκευές δεν ισχύει αυτό το Calibrate. Ουτε η πρώτη φόρτιση. Τι μπορείς να κάνεις; 1. Ενεργοποίησε την Οικονομία Μπαταρίας όταν είναι κάτω από το 20%] 2. Να αγοράσεις ένα Power Bank Το 1320 έχει καλή μπαταρία αλλά μεγάλη οθόνη που τρώει όλη την μπαταρία. Μην ανησυχείς, δεν είναι δικό σου το λάθος.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καταρχάς στις νέες συσκευές δεν ισχύει αυτό το Calibrate. Ουτε η πρώτη φόρτιση. Τι μπορείς να κάνεις; 1. Ενεργοποίησε την Οικονομία Μπαταρίας όταν είναι κάτω από το 20%] 2. Να αγοράσεις ένα Power Bank Το 1320 έχει καλή μπαταρία αλλά μεγάλη οθόνη που τρώει όλη την μπαταρία. Μην ανησυχείς, δεν είναι δικό σου το λάθος. Ευχαριστω φιλε για την βοηθεια!Δεν μπορω να πω ομως οτι εχω θεμα με την μπαταρια,απλα μου κανει κατι περιεργα,skipαρει percentages και κολλαει μερικες φορες ο δεικτης της μπαταριας σε ενα νουμερο για αρκετη ωρα ακομη και κατω απο heavy load.Δεν ξερω τι συμβαινει.Δεν ειναι τρελα ανησυχητικο και δεν ξερω αν ειναι καν σοβαρο προβλημα η συνηθισμενο..Απλως οι ενδειξεις παιζει να εχουν καποιο θεμα και αναρωτιομουν μηπως θελει αντικατασταση μπαταριας/hard reset/calibration(αμφιβολο βεβαια..).Και παλι σε ευχαριστω πολυ!
spyros007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το skipαρει σε ποια γλωσσα ειναι και τι παει να πει ?
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω φιλε για την βοηθεια!Δεν μπορω να πω ομως οτι εχω θεμα με την μπαταρια,απλα μου κανει κατι περιεργα,skipαρει percentages και κολλαει μερικες φορες ο δεικτης της μπαταριας σε ενα νουμερο για αρκετη ωρα ακομη και κατω απο heavy load.Δεν ξερω τι συμβαινει.Δεν ειναι τρελα ανησυχητικο και δεν ξερω αν ειναι καν σοβαρο προβλημα η συνηθισμενο..Απλως οι ενδειξεις παιζει να εχουν καποιο θεμα και αναρωτιομουν μηπως θελει αντικατασταση μπαταριας/hard reset/calibration(αμφιβολο βεβαια..).Και παλι σε ευχαριστω πολυ! το ιδιο παρατηρώ και στο 435 μου. Χτες είχε σκαλώσει για κανενα 20λεπτο στο 42% με 3g ανοιχτό και Μουσική. Προχτες ειχε καρφωθεί στο 99% για καμια ώρα χωρίς να κάνω κάτι. Σήμερα κυλάει φυσιολογικά Γενικότερα έχω παρατηρήσει οσο περισσότερο το αφήνω στον φορτιστή τοσο παράξενες ενδείξεις έχω,πέφτει 3-4% απο την μια στιγμή στην αλλη κλπ. Θα το ξεπεράσεις απλά,εαν έχεις συνηθίσει απ το android που είναι πιο ακριβής η μέτρηση της μπαταρίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το skipαρει σε ποια γλωσσα ειναι και τι παει να πει ? Χιλια συγνωμη!Απο το αγγλικο το "skip" το πηρα. σορρυ αν σε μπερδεψα..Παει να πει οτι παραβλεπει τα percents,τα πηδαει καπως ετσι,δεν μπορουσα να βρω την ακριβη λεξη. το ιδιο παρατηρώ και στο 435 μου. Χτες είχε σκαλώσει για κανενα 20λεπτο στο 42% με 3g ανοιχτό και Μουσική. Προχτες ειχε καρφωθεί στο 99% για καμια ώρα χωρίς να κάνω κάτι. Σήμερα κυλάει φυσιολογικά Γενικότερα έχω παρατηρήσει οσο περισσότερο το αφήνω στον φορτιστή τοσο παράξενες ενδείξεις έχω,πέφτει 3-4% απο την μια στιγμή στην αλλη κλπ. Θα το ξεπεράσεις απλά,εαν έχεις συνηθίσει απ το android που είναι πιο ακριβής η μέτρηση της μπαταρίας. Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος.Ναι στο android η μπαταρια ηταν οντως πιο ακριβης οσον αφορα τις ενδειξεις αλλα επεφτε πολυ πιο ευκολα ακομα και με cyanogen.. no big deal.απλως θα περιμενουμε τα χριστουγεννα για τα 10αρια,μπας και φτιαχτουν αυτα τα bugs.Καλο βραδυ και ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Χιλια συγνωμη!Απο το αγγλικο το "skip" το πηρα. σορρυ αν σε μπερδεψα..Παει να πει οτι παραβλεπει τα percents,τα πηδαει καπως ετσι,δεν μπορουσα να βρω την ακριβη λεξη. Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος.Ναι στο android η μπαταρια ηταν οντως πιο ακριβης οσον αφορα τις ενδειξεις αλλα επεφτε πολυ πιο ευκολα ακομα και με cyanogen.. no big deal.απλως θα περιμενουμε τα χριστουγεννα για τα 10αρια,μπας και φτιαχτουν αυτα τα bugs.Καλο βραδυ και ευχαριστω και γω περιμένω για τα 10άρια να δω πως θα πάνε στο 435,αλλα πραγματικά δεν την φοβάμαι την ms,πιστευω θα βγει αστέρι η έκδοση ακόμα και την κατώτερη Lumia συσκευή που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά. εγω συνηθισμένος απο android(δεν έχω smartphone αλλα tablet-για την ακρίβεια είχα ενα xperia tablet s) η ένδειξη ηταν πολύ πιο ακριβής και δεν έφευγε 3-5% μονομιας,πηγαινε πιο σταθερά,βέβαια δεν υπάρχει σύγκριση στην μπαταρία(6000mah)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα