Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 και φίλος να ειναι θα σου βγάλει παραξενιές, απλά ειστε πιο ανεκτικοί και δεν παρεξηγήστε τοσο ευκολα 1
The_Judas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Η συγκατοίκηση είναι σαν να μένεις με τους γονείς σου, χωρίς τα θετικά (φαγητό-καθαριότητα) αλλά με τα περισσότερα αρνητικά. 6
stavi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Η συγκατοίκηση είναι σαν να μένεις με τους γονείς σου, χωρίς τα θετικά (φαγητό-καθαριότητα) αλλά με τα περισσότερα αρνητικά. έχεις συγκατοικήσει ποτέ; Αν έχεις φίλο-η μπορείς να είστε στο δωμάτιό σου και να μην σηκωθείς από το κρεβάτι όλη μέρα, αν δεν θέλεις
TheAccountant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 4 χρονια συγκατοικήση, δεν ειχα ποτέ θέμα. Με χουγια και παραξενιές δεν ασχολείσε. Ολοι έχουμε. Θα πρέπει να ναι κάτι να βγάζει μάτι για να τον κάνεις τον αλλο παρατηρηση. Φυσικά βεβαια έχω δει σε αλλες συγκατοικησεις λίγο τραγικές καταστάσεις. Αμα ο ανθρωπος έχει καλή ανατροφή, καλούς τρόπους δεν θα έχεις ποτέ θέμα. 3
ravend Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εχω συγκατοίκησει λογω δουλειας Ελλάδα και εξωτερικο με ενα σωρο κοσμο απο διαφορες χωρες,σπανια χοντρα πρόβληματα,δυο περιστατικα θυμάμαι Ενα με συγκατοικο που κατουρουσε στο νιπτηρα,πηρε ποδι μαζι με το στρωμα του, Ο τωρινός συγκατοικος εχει ταφ στη ντουζιερα και πρεπει μετα απο ντουζ να κανεις τον υαλοκαθαριστηρα,οχι απαραιτητα κακο αλλα εκνευριστικο μετα απο κουραστικες μερες.
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ο τωρινός συγκατοικος εχει ταφ στη ντουζιερα και πρεπει μετα απο ντουζ να κανεις τον υαλοκαθαριστηρα,οχι απαραιτητα κακο αλλα εκνευριστικο μετα απο κουραστικες μερες. Δεν το 'πιασα. 1
ravend Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ενα μικρο ταφ σαν αυτα που χρησιμοποιουν στα φαναρια για τα τζαμια,για να τραβας τις σταγόνες απτο τζαμι της ντουζιερας ωστε να μη μενουν θαμπαδες και στίγματα!
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Α. Κι επειδή αυτός έχει αυτό το πράγμα, πρέπει κι εσύ να το χρησιμοποιείς; 1
ravend Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ε μετα θαμπώνει το τζαμι και θα Πεσει καμια γκρινια,πιο πολυ απο σεβασμο το χρησιμοποιω,ξεχασα να επισημανω οτι ειμαι γερμανια,οποτε, γερμανοι παιδι μου!
Bspus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γενικά αποφεύγω με κάθε τίμημα να μαλώνω, θα πρέπει δηλαδή να φτάσω στο έσχατο σημείο για να τρίξω σε κάποιον τα δόντια και να κόψει τις μαλακίες. Και όταν λέμε μαλακίες εννοούμε χοντρές, να μπαίνει, για παράδειγμα, στο δωμάτιό μου και να διαβάζει το ημερολόγιό μου, να παίρνει κρυφά το ρούχα μου και να μην τα επιστρέφει ποτέ και τα σχετικά. Καλα αυτα ειναι λογος για να πλακωθειτε οχι για να του τριξεις τα δοντια. 3 χρονια στην Αγγλια ως φοιτητης αλλαζα συγκατοικους καθε χρονια. Σχεδον ολοι Ελληνες και γενικως δεν ειχα σοβαρες τριβες με κανεναν. Ο μονος που μου εκανε εντυπωση ηταν ενας που κοιμοταν στο κρεβατι του χωρις σεντονια. Δηλαδη το στρωμα ετσι γυμνο, με ολη τη βρωμα που μπορει να ειχε. Εβαζε και το παπλωμα του απο πανω και μονο στο μαξιλαρι ειχε μαξιλαροθηκη. Ηταν και κατι φοιτητοσπιτα με τα κρεβατια και στρωματα ηδη μεσα, ποιος ξερει τι ειχε περασει πανω. Εφριξα οταν τον ειδα την πρωτη φορα. Αφου δεν επαθε κανενα δερματικο παλι καλα 3
Mikeasdf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ο στρατός είναι καλά σε σχέση με τις ιστορίες παραπάνω. Εξαρταται..
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Συγκατοικησαμε με ενα φιλαρακι 2 χρονια σαν φοιτητες,δεν ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα η αληθεια ειναι..Αν θες να να το σκαλισεις θα βρεις σιγουρα αρνητικα στον αλλον κ πραγματα που να σε ενοχλουν,οπως το να μυριζουν τα παπουτσια του-να σου παιρνει τα ρουχα σου χωρις να σε ρωταει...Στον στρατο μιας κ αναφερθηκε ειχαμε πολυ καθαρα παιδια κ δεν ειχαμε θεματα βρωμιας..Αυτο που κανουν μερικοι που συγκατοικουν με ξενους,πιστευω δεν θα αντεχα να το κανω. 2
The_Judas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 έχεις συγκατοικήσει ποτέ; Αν έχεις φίλο-η μπορείς να είστε στο δωμάτιό σου και να μην σηκωθείς από το κρεβάτι όλη μέρα, αν δεν θέλεις Κάνεις σεξουαλικές σχέσεις με όλους τους συγκατοίκους σου; 4
whodatinsomniaK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 έχω συγκατοικήσει με 3 Γερμανίδες, ταυτόχρονα. Έγιναν διάφορα σκηνικά, το αγαπημένο μου ήταν η διακόρευση αυτής με την οποία μοιραζόμασταν τον ίδιο τοίχο. Την επόμενη μέρα, έκλεισα το μάτι στον αγόραρο, τον φίλησα πατρικά, τον χάιδεψα στην πλάτη και τον ευχαρίστησα. Η συγκεκριμένη ήταν πολύ καλός άνθρωπος, ακόμα επικοινωνούμε, πια είναι γιατρός κάπου στην Αφρική. 2
gdriver Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 δε συγκατοίκησα ποτέ αλλά ξέρω ιστορίες από άλλους. μία φορά ήταν δύο χαλκιδαίες συγκάτοικοι . μέχρι τον πρώτο χρόνο τα πήγαιναν σχετικώς καλά , με μόνη εξαίρεση την τεμπελιά στο καθαρισμα , πλύσιμο. μία από τις δύο έπιασε σχεσεις και φιλίες με ντόπιους στην περιοχή που έμεναν στη θεσ/νικη, και το καλοκαιρι όταν έφυγαν η μία από τις δύο έδωσε κρυφά τα κλειδιά του σπιτιού τους σε αυτούς με τους οποίους είχε πιασει "σχέσεις". Σεπτέμβριο γυρνάει η μία καθώς χρωστούσε μάθημα και βρίσκει το σπίτι κάτι χειρότερο από "άνω κάτω". Προφυλακτικά πάνω στα σεντόνια, μερικά σεντόνια στο πάτωμα κατουρημένα, μπεζ προς κίτρινους λεκέδες στα μαξιλάρια , η λεκάνη και το ντουζ μέσα στα καφετιά, δύο πόρτες με τρύπες από μάλλον έντονο χτύπημα, και ένα τόνο μπύρες μεταλλικά κουτιά κάτω στο πάτωμα της κουζίνας και στο διάδρομο του σαλονιού. συν αυτά γεμάτα τα συρτάρια με ξερατά καθώς και το μπαλκόνι. το τί έγινε δεν περιγράφεται , ακούστηκαν μέχρι και τη χαλκιδική. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα