Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που θα ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί σπιτιών...

Πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία;

Ένας πολίτης που έχει κάποια χρήματα στην άκρη, πως μπορεί να συμμετάσχει; Που γίνονται;

Υπάρχει κάποιο site που ενημερώνει; Του στυλ την τάδε ημερομηνία τα τάδε σπίτια;

Δημοσ.

Σα δε ντρέπεσαι να πάρεις τα σπίτια του κοσμάκη κοψοχρονιά και μπλα μπλα. Δεν νομίζω να είναι ανοιχτά στο ευρύ κοινό αυτά...τυπικά θα είναι, πρακτικά θα είναι σαν τον ΟΔΔΥ ένα πράμα.

• Like 5
Δημοσ.

Σα δε ντρέπεσαι να πάρεις τα σπίτια του κοσμάκη κοψοχρονιά και μπλα μπλα.

Αφου δεν ειναι δικα τους δανειο πηραν δεν το πληρωσαν θα φυγουν και θα παει ο firewalker να το τσιμπησει.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ είχα ακούσει (και δεν ξέρω αν ισχύει) ότι σε αυτούς τους πλειστηριασμούς οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές δεν έχουν δικαίωμα να δουν το σπίτι εσωτερικά κλπ... μόνο τυπικά στοιχεία να μάθουν (είναι τόσα τετραγωνικά κλπ) .... σαν να παίρνεις γουρούνι στο σακί δλδ....

Δημοσ.

Τώρα που θα ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί σπιτιών...

Πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία;

Ένας πολίτης που έχει κάποια χρήματα στην άκρη, πως μπορεί να συμμετάσχει; Που γίνονται;

Υπάρχει κάποιο site που ενημερώνει; Του στυλ την τάδε ημερομηνία τα τάδε σπίτια;

Τρολλ θεμα και δεν ειναι καν Παρασκευη.Τι στο καλο  :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Είναι πολύ κόσμος που έχει 20~30 χιλιάρικα στην άκρη. Σε κανονικές συνθήκες, δεν θα μπορούσε να βρει σπίτι.

Ή κάποιο οικόπεδο που θα μπορούσε να πουλήσει.

• Like 3
Δημοσ.

Στην Αμερική όταν είχε σκάσει η φούσκα στην αγορά ακινήτων, κάποιοι αγόραζαν δίπατες μονοκατοικίες με 20χ δολάρια μέσω πλειστηριασμών.

Εδίτ το οφτόπικ :-D

• Like 3
Δημοσ.

Μην το πάτε εκεί.

Το θέμα είναι αν μπορεί κάποιος να συμμετέχει με ευκολία στην διαδικασία.

φυσικα και οχι...   δεν ενδιαφερονται να τα πουλησουν και μαλιστα κοψοχρονια, αλλα να γινουν μετοχοι σε εταιριες που θα τα νοικιαζουν...

αν νομιζες οτι ειναι ευκαιρια να πατησουμε επι πτωματων να γινουμε πλουσιοι εχασες.. εχουν αλλοι σειρα

εκτος αν βγαλουν σε ανοικτο πληστειριασμο τιποτα σπιτια που εχουν στα υδραυλικα υγρο τσιμεντο..

• Like 1
Δημοσ.

Με τα capital controls υπάρχει κόσμος που έχει εγκλωβισμένο χρήμα στις τράπεζες, οπότε έχει μια λογική να τα επενδύσουν εκεί.

Βέβαια με τον ΕΝΦΙΑ δεν ξέρω αν έχει νόημα κάτι τέτοιο...

Από ό,τι ακούω κυρίως ξένοι και funds θα τα πάρουν.

ΥΓ: Θα δούμε γεμάτες πλατείες από πρόσφυγες (Έλληνες, όχι Σύριους) και πολλές αγγελίες «ζητείται συγκάτοικος με σπίτι».

Δημοσ.

Τα funds θα ενδιαφερθούν για τα φιλέτα,παραθαλάσσια,τουριστικά κλπ και όχι για το δυαράκι στη Άνω Ραχούλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...