asdfnikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Οκ θα κάνω. Μου λέει πρόσβαση στην κάμερα. Θα συνομιλήσω με κάποιον, ποιά είναι η διαδικασία? Βγάζει φωτογραφια ταυτότητα Η διαβατήριο Η δίπλωμα οδήγησης και μια φωτογραφια sefly απο εσένα και θα γινει η ταυτοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση: Θα ταξιδέψω εξωτερικό (Σκωτία). Έβαλα λεφτά στη revolut (Euro). Θα έχω μαζί μου τη φυσική κάρτα και θα τη χρησιμοποιώ κανονικά για αγορές. Χρειάζεται να μετατρέψω τα λεφτά μου από Ευρώ σε Λίρες μέσα στην εφαρμογή του κινητού ή το κάνει αυτόματα; (Επί τη ευκαιρία, ισχύει το ίδιο και όταν κάνω από Ελλάδα αγορές ονλαιν από πχ. Αγγλία Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Almuric Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ρε παίδες, διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω... Όλοι δίνετε έτσι αβίαστα φάτσες, ταυτότητες & διαβατήρια σε έναν τυπά που έφτιαξε μια εφαρμογή για smartphones; Και δεν προβληματίζεται κανένας ρε παιδί μου; Τι τα θέλουν όλα αυτά τα δεδομένα; Δίνουν πουθενά έστω την παραμικρή εξήγηση γιατί το κάνουν αυτό; Συνέβη κάποιο γεγονός; Τους έβαλε κανένας "χέρι"; Έπαθαν κάποια χοντρή ζημιά από glitch που υπάρχει στο σύστημά τους; Δεν τους φτάνει ο αριθμός τηλεφώνου και η ταυτότητα που προκύπτει απ' αυτόν, τώρα θέλουν και φωτογραφίες και επιπλέον επιβεβαιώσεις μήπως οι σαρώσεις των εγγράφων είναι από αλλού; Ποιος ληστής δηλαδή και απατεώνας θα είχε τόσο πολλά στοιχεία, για τόσο πολύ καιρό να "παίζει μπάλα"; Εδώ έμβασμα βάζεις και χρειάζεται κωδικός επιβεβαίωσης από την τράπεζα για να προωθηθεί και αυτός στέλνεται μέσω του κινητού, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι εκείνος που το αιτείται! Άλλωστε, θα πρέπει να έχει το ίδιο όνομα γραμμένο ακριβώς, που φαίνεται στην κάρτα τραπέζης, για να δεχτούν το έμβασμα στη Revolut και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά αυτό. Ακόμη και η ίδια η τράπεζα δε σου ζητάει φωτογραφία για επιβεβαίωση στοιχείων! Ψιλό γαζί μας δουλεύουν;Ερώτηση 1η: Φωτογραφία, ταυτότητες και ιστορίες στους μασκαράδες, εγώ δε στέλνω. Υπάρχει τρόπος να πάρω πίσω το έμβασμα που έστειλα; Μικρό είναι το ποσόν, αλλά δεν πρόκειται να τους το χαρίσω κιόλας.Ερώτηση 2η: Υπάρχει εναλλακτική χωρίς τέτοια μανούρα; Και αν ναι, συνεργάζεται με την PayPal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ρε παίδες, διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω... Όλοι δίνετε έτσι αβίαστα φάτσες, ταυτότητες & διαβατήρια σε έναν τυπά που έφτιαξε μια εφαρμογή για smartphones; Και δεν προβληματίζεται κανένας ρε παιδί μου; Τι τα θέλουν όλα αυτά τα δεδομένα; Δίνουν πουθενά έστω την παραμικρή εξήγηση γιατί το κάνουν αυτό; Συνέβη κάποιο γεγονός; Τους έβαλε κανένας "χέρι"; Έπαθαν κάποια χοντρή ζημιά από glitch που υπάρχει στο σύστημά τους; Δεν τους φτάνει ο αριθμός τηλεφώνου και η ταυτότητα που προκύπτει απ' αυτόν, τώρα θέλουν και φωτογραφίες και επιπλέον επιβεβαιώσεις μήπως οι σαρώσεις των εγγράφων είναι από αλλού; Ποιος ληστής δηλαδή και απατεώνας θα είχε τόσο πολλά στοιχεία, για τόσο πολύ καιρό να "παίζει μπάλα"; Εδώ έμβασμα βάζεις και χρειάζεται κωδικός επιβεβαίωσης από την τράπεζα για να προωθηθεί και αυτός στέλνεται μέσω του κινητού, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι εκείνος που το αιτείται! Άλλωστε, θα πρέπει να έχει το ίδιο όνομα γραμμένο ακριβώς, που φαίνεται στην κάρτα τραπέζης, για να δεχτούν το έμβασμα στη Revolut και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά αυτό. Ακόμη και η ίδια η τράπεζα δε σου ζητάει φωτογραφία για επιβεβαίωση στοιχείων! Ψιλό γαζί μας δουλεύουν; Ερώτηση 1η: Φωτογραφία, ταυτότητες και ιστορίες στους μασκαράδες, εγώ δε στέλνω. Υπάρχει τρόπος να πάρω πίσω το έμβασμα που έστειλα; Μικρό είναι το ποσόν, αλλά δεν πρόκειται να τους το χαρίσω κιόλας. Ερώτηση 2η: Υπάρχει εναλλακτική χωρίς τέτοια μανούρα; Και αν ναι, συνεργάζεται με την PayPal; Το να τα δινεις στης ελληνικές τράπεζες ταυοτητα,λογαριασμο δεη/οτε, εκκαθαριστικα εφορίας κ.α. το βρίσκεις ποιο safe απο τα λιγα πραγματα που ζητάει.H revolut σαν χρηματοπιστωτικη εταιρια ζητάει τα ελαχιστα για την εκδοσή καρτας.Την φωτογραφια του προσώπου την θελουν για να δουν οτι εισαι εσυ αυτος που λες στην ταυοτητα. Αυτο δεν το ζητάνε οι τράπεζες για τον απλό λόγο οτι σε βλέπουν μπροστά στα μάτια τους!Εδω βγαζουν δανεια,σε δινουν προσωπικο UK λογαριασμο....Αν δεν θες ταυτοτητα μπορεις να δωσεις και το δίπλωμα οδήγησης σου. Δοκίμασε να πας σε ελληνικη τραπεζα μονο με το δίπλωμα οδήγησης και πες να σε ανοιξουν λογαριασμο να δεις τι θα σε πουν... 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση: Θα ταξιδέψω εξωτερικό (Σκωτία). Έβαλα λεφτά στη revolut (Euro). Θα έχω μαζί μου τη φυσική κάρτα και θα τη χρησιμοποιώ κανονικά για αγορές. Χρειάζεται να μετατρέψω τα λεφτά μου από Ευρώ σε Λίρες μέσα στην εφαρμογή του κινητού ή το κάνει αυτόματα; (Επί τη ευκαιρία, ισχύει το ίδιο και όταν κάνω από Ελλάδα αγορές ονλαιν από πχ. Αγγλία Ευχαριστώ Δεν χρειάζεται να μετατρέψεις τίποτα, γίνεται αυτόματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν χρειάζεται να μετατρέψεις τίποτα, γίνεται αυτόματα Ευχαριστώ φίλε μου. Το ίδιο ισχύει και για τις ονλαιν αγορές; (Εντωμεταξύ, ελπίζω να μη ρωτάω κάτι βλακώδες: Το ξέρω ότι γίνεται αυτόματα η μετατροπή, απλά εννοώ ακόμα και έτσι την κάνει η revolut με τη χαμηλότερη ισοτιμία που προσφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Almuric Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Το να τα δινεις στης ελληνικές τράπεζες ταυοτητα,λογαριασμο δεη/οτε, εκκαθαριστικα εφορίας κ.α. το βρίσκεις ποιο safe απο τα λιγα πραγματα που ζητάει.H revolut σαν χρηματοπιστωτικη εταιρια ζητάει τα ελαχιστα για την εκδοσή καρτας.Την φωτογραφια του προσώπου την θελουν για να δουν οτι εισαι εσυ αυτος που λες στην ταυοτητα. Αυτο δεν το ζητάνε οι τράπεζες για τον απλό λόγο οτι σε βλέπουν μπροστά στα μάτια τους!Εδω βγαζουν δανεια,σε δινουν προσωπικο UK λογαριασμο....Αν δεν θες ταυτοτητα μπορεις να δωσεις και το δίπλωμα οδήγησης σου. Δοκίμασε να πας σε ελληνικη τραπεζα μονο με το δίπλωμα οδήγησης και πες να σε ανοιξουν λογαριασμο να δεις τι θα σε πουν... Συγκρίνεις ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που έχει δύο αιώνες λειτουργίας στην πλάτη με κάποιον τυχάρπαστο που με μία εφαρμογή δημιουργεί εικονικό λογαριασμό σε δήθεν τράπεζα της Αγγλίας και που το μόνο που κάνει είναι να μεσολαβεί για να κάνεις τις παραγγελίες σου χωρίς capital controls; Ασφαλώς και η τράπεζα σου ζητάει και οφείλει να σου ζητάει στοιχεία, εφόσον χρησιμοποιείς επί πιστώσει τα λεφτουδάκια της, σου δίνει δάνεια και σου παρέχει πολύ περισσότερες υπηρεσίες από μία εφαρμογή για smartphone. Γιατί να σ' εμπιστευτεί διαφορετικά; Η Revolut ανά πάσα ώρα και στιγμή έχει ήδη τα στοιχεία της ταυτότητάς σου, μιας και τα 'χεις ήδη καταθέσει εφόσον έβαλες αριθμό κινητού. Εάν κάτι προκύψει, φυσικά! Αυτό που δεν έχει είναι η φάτσα σου και ένα δίπλωμα οδήγησης και απαιτεί τώρα να το δώσεις φόρα παρτίδα, όπως και διαπιστευτήρια της εργασίας σου. Όσον αφορά την τράπεζα, δε σε τραβάει φωτογραφία να την έχει στο αρχείο της όταν ανοίγεις λογαριασμό. Σε ταυτοποιεί εκείνη τη στιγμή ο εκάστοτε υπάλληλος με βάση τη φωτογραφία της ταυτότητάς σου και τέλος. Σε λίγο η Revolut θα μας ζητά και Ε9 για την υπηρεσία αυτή που μας παρέχει. Έχεις δει άλλες εφαρμογές για smartphones και iPhones φίλε μου; Όλες ζητούν πρόσβαση σε κάποιες υπηρεσίες του κινητού σου. Ποια έχεις δει να σε γδύνει σαρώνοντάς σε απ' την κορφή ως τα νύχια και το ερώτημα ΓΙΑΤΙ τα ζητάει όλα αυτά, παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Χωρις το παραμικρο ιχνος αντιπαραθεσης και μονο με τη λογικη της ανταλλαγης αποψεων (επειδη μου αρεσει να βλεπω πώς σκεφτεται ο συνανθρωπος μου και ισως με βοηθησει να δω διαφορετικα καποια πραγματα): Συγκρίνεις ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που έχει δύο αιώνες λειτουργίας στην πλάτη με κάποιον τυχάρπαστο που με μία εφαρμογή δημιουργεί εικονικό λογαριασμό σε δήθεν τράπεζα της Αγγλίας και που το μόνο που κάνει είναι να μεσολαβεί για να κάνεις τις παραγγελίες σου χωρίς capital controls; Αδιαφορο ποσο παλιο ειναι το χρηματοπιστωτικο ιδρυμα, υπαρχουν τραπεζες που ξεκινουν τωρα τη λειτουργια τους και ζητουν τα ιδια πραγματα με την Χ τραπεζα που λειτουργει δυο αιωνες. Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο που σου λεει ο συμφορουμιτης: το φακελωμα ειναι μεγαλυτερο στην τραπεζα της γειτονιας σου παρα στη Ρεβολουτ (ως τωρα). Ασφαλώς και η τράπεζα σου ζητάει και οφείλει να σου ζητάει στοιχεία, εφόσον χρησιμοποιείς επί πιστώσει τα λεφτουδάκια της, σου δίνει δάνεια και σου παρέχει πολύ περισσότερες υπηρεσίες από μία εφαρμογή για smartphone. Γιατί να σ' εμπιστευτεί διαφορετικά; Δεν χρησιμοποιω επι πιστωσει τα λεφτουδακια καμιας τραπεζας, διοτι απλα δεν εχει δικα της χρηματα. Το αντιθετο συμβαινει: τα δικα μου χρηματα εχω δωσει να φυλαει (και διαχειριζεται εκεινη προς δικο της οφελος). Δανεια δινει πλεον και η Ρεβολουτ (αν δεν κανω λαθος, δεν με ενδιαφερει η υπηρεσια). Αλλα επειδη τα παραπανω ειναι αλλη κουβενα, θα συμφωνησουμε στην κεντρικη ιδεα και θα σε ρωτησω: γιατι να με εμπιστευθει και η Ρεβολουτ; Επειδη ειμαι ομορφος; Τιμιος; Μορτης; Η Revolut ανά πάσα ώρα και στιγμή έχει ήδη τα στοιχεία της ταυτότητάς σου, μιας και τα 'χεις ήδη καταθέσει εφόσον έβαλες αριθμό κινητού. Εάν κάτι προκύψει, φυσικά! Αυτό που δεν έχει είναι η φάτσα σου και ένα δίπλωμα οδήγησης και απαιτεί τώρα να το δώσεις φόρα παρτίδα, όπως και διαπιστευτήρια της εργασίας σου. Το ιδιο και η τραπεζα. Αλλα δεν αρκειται σε αυτα. Ζηταει εκκαθαριστικο, τελευταια μισθοδοσια, πιστοποιητικο κατοικιας (λογαριασμο ΔΕΚΟ) κι επικαιροποιηση των στοιχειων σε τακτα χρονικα διαστηματα. Τι ακριβως την κανει καλυτερη; Όσον αφορά την τράπεζα, δε σε τραβάει φωτογραφία να την έχει στο αρχείο της όταν ανοίγεις λογαριασμό. Σε ταυτοποιεί εκείνη τη στιγμή ο εκάστοτε υπάλληλος με βάση τη φωτογραφία της ταυτότητάς σου και τέλος. Στο εξηγησε παραπανω ο συμφορουμιτης, το γραφεις και μονος σου: εισαι παρων. Δεν σου ζηταει φωτο διοτι εκεινη τη στιγμη ο υπαλληλος. Εκτος αν εχεις τη δυνατοτητα να επισκεφθεις τα γραφεια της (οποιας) Ρεβολουτ για να ταυτοποιηθεις, μια φωτο/βιντεο ειναι ο μονος τροπος ταυτοποιησης των εγγραφων μας. Σε λίγο η Revolut θα μας ζητά και Ε9 για την υπηρεσία αυτή που μας παρέχει. Έχεις δει άλλες εφαρμογές για smartphones και iPhones φίλε μου; Όλες ζητούν πρόσβαση σε κάποιες υπηρεσίες του κινητού σου. Ποια έχεις δει να σε γδύνει σαρώνοντάς σε απ' την κορφή ως τα νύχια και το ερώτημα ΓΙΑΤΙ τα ζητάει όλα αυτά, παραμένει. Για Ε9 δεν ξερω, αλλα εκκαθαριστικο εφοριας στο ζηταει το κλασικο χρηματοπιστωτικο ιδρυμα. Απο εκει κι επειτα, αν συγκρινεις μια υπηρεσια που παρεχει χρηματοοικονομικες υπηρεσιες (εστω και basic) με οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη και θα επιθυμουσες να εχουν ιδιο επιπεδο ασφαλειας, τοτε ισως πρεπει να το ξανασκεφτεις το ολο θεμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μου στελνουν κατα καιρους διαφορα email για "investing" και λιγες και καλα θεσεις, σημερα ελαβα και αυτο.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μονο στις ελληνικές τραπεζες μην έχετε εμπιστοσύνη και τα λεφτά σας, έρχεται τυφώνας ή μάλλον έχει έρθει με τις κατασχέσεις κλπ αλλά τα χειρότερα έπονται. Η ρενολυτ μια χαρά κανει την δουλεια της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ρε παίδες, διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω... Όλοι δίνετε έτσι αβίαστα φάτσες, ταυτότητες & διαβατήρια σε έναν τυπά που έφτιαξε μια εφαρμογή για smartphones; Αυτός ο τυπάς που έφτιαξε μια εφαρμογή για smartphones έχει πάρει έγκριση από τη mastercard για να εκδίδει κάρτες mastercard. Δεν μπορεί λοιπόν να είναι απλώς ένας τυπάς που έφτιαξε μια εφαρμογή. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ξανα ανεβασα διπλωμα και φωτογραφια και μου λεει πως δεν μπορει να επιβεβαιωσει... Τωρα μου ζηταει id και αλλη ακομα φωτο... Μηπως φταιει που εχου μουσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Για ρίξε ένα ξύρισμα και ξαναβαλε φωτο Αν σου καλύπτουν όλο το πρόσωπο λογικό είναι να μην το δεχθούν. Τρομοκράτη!! χαχα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 η αληθεια ειναι οτι σπανε λιγο @@ (κι) αυτοι με την διαδικασια αυτη, κι εμενα την μια δεν δεχομαστε (χειρογραφη/σκαναρισμενη) ταυτοτητα, μετα στειλτε διπλωμα, μετα στειλτε σελφι, μετα στειλτε πακετο διπλωμα και σελφι, ε, αντε και 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 η αληθεια ειναι οτι σπανε λιγο @@ (κι) αυτοι με την διαδικασια αυτη, κι εμενα την μια δεν δεχομαστε (χειρογραφη/σκαναρισμενη) ταυτοτητα, μετα στειλτε διπλωμα, μετα στειλτε σελφι, μετα στειλτε πακετο διπλωμα και σελφι, ε, αντε και Δε βαριέσαι να trollareis καθε τρεις και λίγο σε όλο το φόρουμ.... έλεος φίλτατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις