Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με προβληματίζουν αρκετά 4 αποτυχημένες δοκιμές πυραύλων που γίνανε τα τελευταία ~2 χρόνια με τις 2 τελευταίες να γίνανε φέτος στην αμερική συγκεκριμένα φλόριδα και λος άνχελες.

Με προβληματίζει ιδιαίτερα γιατι όλες αυτές οι αποτυχημένες δοκιμές γίνανε σε κατοικημένες περιοχές,  όπου  χιλιάδες κάτοικοι της εκάστοτε πόλης υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες (δεν ήταν δηλαδή κλασική περίπτωση fake video όπου είδε κάποιος ενα UFO μόνος του και το τράβηξε με ανάλυση 3 pixel ) και όλες είχαν ίδιο πάτερν (γαλάζια ουρά και μια λευκή πυκνή νεφέλη στο τέλος σε σχήμα κώνου συνήθους ή σπείρας -πάλι όμως τεταμένης κωνικά στην περίπτωση της Νορβηγίας-)

LOS ANGELES:

FLORIDA:

Νορβιγία:

KINA:

Δεν γίνεται όλα αυτά να είναι σύμπτωση κάτι συμβαίνει... δοκιμάζουν κάποια νέα τεχνολογία οπλικού συστήματος για κάποιον προκείμενο παγκόσμιο πόλεμο; ανοίγουν αυθόρμητα διαστάσεις; εξωγήινοι; δεν ξέρω τι αλλά σίγουρα κάτι μη συνηθισμένο παίζει απο πίσω γιατι για κάποιο λόγο οι επίσημες αρχές τα κουκουλώνουν όλα όπως όπως με αβάσιμες δικαιολογίες

πχ Το συμβάν στην Νορβηγία υποτίθεται ήταν αποτυχημένη εκτόξευση ρωσικού πυραύλου που έγινε για δοκιμή...

Η Ρωσία στην αρχή το αρνήθηκε και μετά την επόμενη μέρα το αποδέχτηκε... το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια βάση κοντα στο σημείο που εμφανίστηκε το φενόμενο στην λευκή θάλλασα ούτε απο της Νορβηγίας ούτε της Ρωσίας και έπειτα για ποιο λόγο να δοκιμάσουν στρατιωτικό πύραυλο κοντά σε κατοικημένη περιοχή άλλης χώρας; τέλος η διάμετρος του κώνου που σχηματίστηκε ήταν 150 μίλια τι πύραυλος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο;

και άντε οι ρώσοι θα κάνανε τέτοια πατάτα... άντε και οι κινέζοι δεν νοιάζονται... αλλά και οι αμερικάνοι; στις ίδιες τους τις πόλεις μπροστά σε κοινή θέα; κάτι δεν πάει καλά....

• Like 2
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βροχή τα βίντεο για το φαινόμενο στο λος άνχελες.

https://www.youtube.com/watch?v=sorcu9Czoyo

και πολλά ακόμη

Τα δελτία ειδήσεων στην Αμερική αποδίδουν το φαινόμενο σε δοκιμή πυραύλου όπως και στις άλλες περιπτώσεις στον κόσμο... το γιατι γίνονται δοκιμές σε κατοικημένες περιοχές και γιατι όλο και πυκνώνουν αυτές οι δοκιμές σε κατοικημένες περιοχές δεν λένε όμως...

Δημοσ.

Μέχρι και στο 9gag μιλάνε για αυτό δεν έχω τα ποστ για το φαινόμενο της 7ης Νοεμβρίου αλλά εδώ κάποιος σήκωσε φωτό και λέει πως είδε αυτό την επόμενη μέρα.

Εμένα προσωπικά δεν μου μοιάζει για αληθινοί και αν και υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι το είδαν επίσης οι περισσότεροι το κοροϊδεύουν επειδή δεν βλέπω πολλά γύρο απο την συγκεκριμένη φωτό όπως στις άλλες περιπτώσεις που υπήρχε κάλυψη απο blog Μέχρι δημοσιά πρακτορεία ειδήσεων και εκπομπές.

aBrzmqP_700b.jpg
http://9gag.com/gag/aBrzmqP

Δημοσ.

Ναι αλλα η διαφορά εδώ είναι η εξής παρότι υποτίθεται το είδαν αυτό το πράγμα οι κάτοικοι της πόλης υπάρχει μόνο ένα βίντεο... περίεργο δεν είναι ;

Επίσης λένε πως είναι φάτα μοργκάνα αλλά δεν υπάρχει κάτι παρομοι στα πέριξ για να αντικατοπτριστεί .... για CGI γραφικά μου φαίνονται :P

Αν όντως συνεύει κάτι τέτοιο και δεν είναι μούφα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πείραμα παραγωγής ολογραμμάτων των Κινέζων και αποτίμηση της αντίδρασης του κόσμο παρά φάτα μοργκάνα ...

όταν πρωτοείδα την εξήγηση για φάτα μοργκάνα αυτό ήτα το πρώτο πράμα που μου ήρθε στο μυαλό :P 

Το θέμα όμως με τα άλλα περιστατικά είναι το εξής οκ ολα είναι δοκιμές πυραύλων... αλλα τι πάθανε ολοι ξαφνικά και δοκιμάζουνε πυραύλους πάνω απο πόλεις; πριν 5 χρόνια γινόταν τίποτα τέτοιο; πριν 10;20; όχι...

Άρα γιατι τόση συχνότητα και μάλιστα πάνω απο πυκνοκατοικημένες περιοχές; δοκιμάζουν κάποια καινούργια ανακάλυψη προετοιμάζονται για κάποια συγκεκριμένη επίθεση που προβλέπεται να γίνει σε πόλεις;

είναι περίεργη η συχνότητά και ο σκοπός....

Δημοσ.

εάν όλες αυτές οι φωτογραφίες είχαν κάτι κοινό μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα σύννεφα τότε πιο πιστευτό θα μου φαινόταν τεχνολογία προβολής ολογραμμάτων.εκτός και αν φυσικά έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα του μέσου μετάδοσης οποτε μπορούν να προβάλλουν τα πάντα στα πάντα.  (ναι ξέρω ξέρω  blue-beam project like)

κάποτε είχε προταθεί πως όλα αυτά είναι μυστικά στρατιωτικά όπλα (όπως κάποτε με το f117a stealth) και κάνουν δοκιμές εξέλιξης. μάλιστα υποστηρίζεται πως υπάρχει και ανταγωνισμός ανάμεσα σε χώρες σχετικώς με τα "υπερόπλα"

είχα διαβάσει για ένα άρθρο κάποτε πως το Αμερικανικό πεντάγωνο επενδύει σε όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας. δεν αποκλείεται μερικά από αυτά τα οπτικά εφε να είναι συνέπειες μιας τέτοιας δοκιμής. (σαν να βλεπεις από κοντά το σπάσιμο του φράγματος της ταχύτητας του ήχου με το γνωστό εντυπωσιακό εφέ ένα πράγμα)

η τελευταία φράση σου , είναι περίεργη η συχνότητα και ο σκοπός μου θύμησε δεκαετία ογδόντα όπου για περίπου καμία εβδομάδα πρώτο θέμα στις ειδήσεις της ΕΡΤ ήταν θεάσεις Α.Τ.Ι.Α.  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.Με πολλούς μάρτυρες και έτσι. ήταν θυμάμαι μία γενική φρενίτιδα. έκτοτε σιγή. 

κάποια φορά στο παρελθόν είχα ξεχάσει όλη τη μέρα ρουχα στο μπαλκόνι. το βράδυ πήγα να τα βγάλω και είδα στο συννεφιασμένο ουρανό δυο τρία φώτα να κόβουν βόλτες.στην αρχή εντυπωσιάστηκα και έλεγα "ναι ρε πούστη μου επιτέλους είδα και εγώ κατι τέτοιο", όσο όμως τα πρόσεχα κατάλαβα πως ήταν προβόλια από κλάμπ της περιοχής. ξενέρωσα να σου πω.

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο με τις ειδήσεις τότε στην ΕΡΤ για τα UFO... (ο τίτλος του post δεν είχε μέσα την λέξη UFO κάποιος mod το άλλαξε...)

Τοτε (όπως και τώρα) ή όλη φάση ηταν μεμονομένα περιστατικά και μαρτυρίες για πράματα που εύκολα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει (πχ μετεωρίτης η δορυφόρος) ή δεν υπήρχε υλικό απο τους μάρτυρες παρα μόνο η μαρτυρία τους...

Εγώ δεν έψαχνα βιντεάκια για UFO... έβλεπα  feeds σε σελίδες ειδήσεων... μετά είδα στο google αποτελέσματα γύρο απο αυτά και στο youtube πολλά βίντεο για το ίδιο πράγμα υψηλής ανάλυσης μετά είδα και ντοκιμαντέρ (για αυτό στην Νορβηγία) ειδήσεις κτλ ειναι ενα γεγονός που το είδε όλη η πόλη ταυτόχρονα οχι μια παρέα σε ένα βουνό...

και όλα μοιάζουν (όχι σαν φωτογραφίες είναι βίντεο, η διαδικασία που δημιουργούνται μοιάζει)  δεν μπορούν να εξηγηθούν άμεσα (δεν είναι μετεωρίτες δεν είναι κάποιο γνωστό φυσικό φαινόμενο και δεν είναι δορυφόροι)  και επίσης όλα έχουν την ίδια (αλλά παράλογη ή τουλάχιστον ύποπτη) δικαιολογία απο τις επίσημες αρχές πως ήταν αποτυχημένες δοκιμές πυραύλων...

Δημοσ.

δεν μπορούν να εξηγηθούν άμεσα  δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να καταλάβω αν μπορούν να εξηγηθούν άμεσα

παράλογη ή τουλάχιστον ύποπτη ακατανόητη από μένα

FTFY. Ψέκασον.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο με τις ειδήσεις τότε στην ΕΡΤ για τα UFO... (ο τίτλος του post δεν είχε μέσα την λέξη UFO κάποιος mod το άλλαξε...)

Τοτε (όπως και τώρα) ή όλη φάση ηταν μεμονομένα περιστατικά και μαρτυρίες για πράματα που εύκολα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει (πχ μετεωρίτης η δορυφόρος) ή δεν υπήρχε υλικό απο τους μάρτυρες παρα μόνο η μαρτυρία τους...

Εγώ δεν έψαχνα βιντεάκια για UFO... έβλεπα  feeds σε σελίδες ειδήσεων... μετά είδα στο google αποτελέσματα γύρο απο αυτά και στο youtube πολλά βίντεο για το ίδιο πράγμα υψηλής ανάλυσης μετά είδα και ντοκιμαντέρ (για αυτό στην Νορβηγία) ειδήσεις κτλ ειναι ενα γεγονός που το είδε όλη η πόλη ταυτόχρονα οχι μια παρέα σε ένα βουνό...

και όλα μοιάζουν (όχι σαν φωτογραφίες είναι βίντεο, η διαδικασία που δημιουργούνται μοιάζει)  δεν μπορούν να εξηγηθούν άμεσα (δεν είναι μετεωρίτες δεν είναι κάποιο γνωστό φυσικό φαινόμενο και δεν είναι δορυφόροι)  και επίσης όλα έχουν την ίδια (αλλά παράλογη ή τουλάχιστον ύποπτη) δικαιολογία απο τις επίσημες αρχές πως ήταν αποτυχημένες δοκιμές πυραύλων...

ναι ούτε και εγώ θέλω να μιλήσω για πρασινα τερατάκια με σούπερ ντούπερ διαστημοχήματα, απλώς το συγκεκριμένο σημείο μου έφερε στο νου αυτό ακριβώς. δε θέλω να συνδέσω το θέμα με τέτοια. έτσι χάριν λόγου το έγραψα.

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Ο αρχικός τίτλος του νήματος ήταν "έργα και ημέρες". Επειδή δεν έλεγε τίποτε (τα μέλη οφείλουν να δίνουν στα θέματα περιγραφικούς τίτλους, σημείο Β2 των υφιστάμενων όρων χρήσης) το άλλαξα. Αν δε σε καλύπτει και δεν μπορείς να κάνεις edit, βρες τίτλο και στείλε μου pm να το αλλάξω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...