Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FTFY. Ψέκασον.

Δεν σε αδικώ είσαι """"web designer""" που για τους προγραμματιστές είναι κάτι σαν οδοντίατρος για τους γιατρούς :P

και πάλι δεν διάβασες τίποτα (θα με κάνεις να πιστεύω ότι δεν ξέρεις καλή ανάγνωση στο τέλος.... )

Παράλογη ή ύποπτη: γιατι όπως γράφτηκε πιο πάνω.. πχ για την Νορβηγία η το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε σημείο που καμία εκ των δύο χωρών δεν έχουν στρατιωτική βάση κοντά, για πιο λόγο η Ρωσία να κάνει δοκιμή πυραύλου σε άλλη χώρα; και για ποιό λόγο να κάνει δοκιμή πυραύλου ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΛΗ... τέλος στην αρχή το είχε αρνηθεί....

Οι ίδιοι λόγοι ισχύουν και για τις άλλες πόλεις

και επειδή ακριβώς μιλάμε και για άλλες πόλεις (δηλαδή πληθυντικό αριθμό) ειναι και αυτός άλλος ενας λόγος που προστίθεται μιας και απο το πουθενά σιγά σιγά γίνονται όλο και περισσότερες "δοκιμές πυραύλων" σε κατοικημένες πόλεις μεγάλων χωρών... εκτός και αν εκει που μένεις εσύ το να πετάνε πύραυλοί πάνω απο το κεφάλι σου είναι business as usual

Τώρα απο για το δεν μπορούν να εξηγηθούν άμεσα Το αντικείμενο μου είναι οι φυσικές επιστήμες δεν σπούδασα "C" σε ΤΕΙ.... τώρα απο εκει και πέρα δεν έχω βρεί κάπου άλλες επιστημονικές εξηγήσεις πάνω στο θέμα που να παραπέμπουν σε κάποιο φυσικό φαινόμενο... βασικά η περίεργη όπως είπα πρίν αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου ειναι η μονή εξήγηση που έχει δοθεί επίσημα και ανεπίσημα οι υπόλοιπες μιλάνε για portals και διάφορα τέτοια.. :P

• Like 3
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ψσσστ μεγάλε.

Δεν είμαι web designer αλλά development team lead. Δε σπούδασα C σε TEI αλλά έχω δυο πτυχία electronics engineering από πολυτεχνεία, το master με διάκριση από αγγλικό ίδρυμα που είναι μονίμως στο top 10. Τα υπόλοιπα όσον αφορά το software τα έμαθα μόνος μου.

Πάλι καλά που το αντικείμενό σου είναι οι φυσικές επιστήμες και ξέρεις πολλά, να μας πεις και μας δυο πράγματα να ξεστραβωθούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ο αρχικός τίτλος του νήματος ήταν "έργα και ημέρες". Επειδή δεν έλεγε τίποτε (τα μέλη οφείλουν να δίνουν στα θέματα περιγραφικούς τίτλους, σημείο Β2 των υφιστάμενων όρων χρήσης) το άλλαξα. Αν δε σε καλύπτει και δεν μπορείς να κάνεις edit, βρες τίτλο και στείλε μου pm να το αλλάξω.

έργα και ημέραι είναι ποιητικό έργο του Ησιόδου (αρχαίου ποιητή) το νόημα (μεταξύ άλλων δεν θα γράψω έκθεση θα πω το σχετικό κομμάτι που με έκανε να το επιλέξω ως τίτλο) του οποίου είχε να κάνει  με την αποδοκιμασία θεών και ανθρώπων για την αεργία (μιας και σιγά σιγά στρώνουν δουλίτσα παγκοσμίως με πυραύλους) επίσης στο δεύτερο σκέλος μιλάει για τα 5 γένη των Ελλήνων και λέει κάποια προφητικά πράματα για το τέλος του  σιδηρούν γένους (που κατα κάποιους υποτίθεται είμαστε εμεις... και τέλος-πύραυλοι-παγκόσμιος πόλεμος.. see the connection? ή τέλος-εξωγήινοι/portals πάλι) και γενικά γιατι ειναι επικός σαν τίτλος κυριολεκτικά και μεταφορικά :P

Ψσσστ μεγάλε.

Δεν είμαι web designer αλλά development team lead. Δε σπούδασα C σε TEI αλλά έχω δυο πτυχία electronics engineering από πολυτεχνεία, το master με διάκριση από αγγλικό ίδρυμα που είναι μονίμως στο top 10. Τα υπόλοιπα όσον αφορά το software τα έμαθα μόνος μου.

Πάλι καλά που το αντικείμενό σου είναι οι φυσικές επιστήμες και ξέρεις πολλά, να μας πεις και μας δυο πράγματα να ξεστραβωθούμε.

πλειστάκις το έχω κάνει αλλά εσύ προσωπικά δεν ξεστραβώνεσαι με τιποτα...

Development team lead ενα pacman δεν ξέρεις να κάνεις :P όλοι Development team και computer engineers είστε στην ελλάδα και ξουρίζετε το βερίκοκο μόνο κάτι μούφα fremium για κινητά και δύσχρηστα περιβάλλοντα για λογιστές και αποθήκες τύπου IBM το 1980 κάνετε στην ελλάδα...

• Like 3
Δημοσ.

εντάξει ρε παιδιά. μην το γυρνάτε σε προσωπική αντιπαράθεση. ασχέτως ποιός έκανε την αρχή. κρίμα είναι. και ειδικώς από 2 μέλη που μόνο σωστά πράγματα έχουν γράψει μέχρι τωρα. 

Δημοσ.

εντάξει ρε παιδιά. μην το γυρνάτε σε προσωπική αντιπαράθεση. ασχέτως ποιός έκανε την αρχή. κρίμα είναι. και ειδικώς από 2 μέλη που μόνο σωστά πράγματα έχουν γράψει μέχρι τωρα. 

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Δεν τίθεται κανένα θέμα προσωπικής αντιπαράθεσης. Απλά για τον καθένα μας υπάρχουν άτομα που όταν λένε μαλακίες είναι somewhat απολαυστικό να τους τις τρίβεις στη μούρη.

• Like 1
Δημοσ.

Τα παραπάνω βίντεο και βίντεο σαν αυτά μου αρέσουν να τα παρακολουθώ , δεν παίρνω όμως σαν δεδομένο πως είναι αληθινά αλλα ούτε και ψεύτικα , για να πιστέψω θα πρέπει να δω αποδείξεις με τα ίδια μου τα μάτια και αυτό δεν ειναι μια λάμψη ή σπιράλ στον ουρανό. 

Δημοσ.

Στα βίντεο από Νορβηγία είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για σκάφη που μπαίνουν σε hyperspeed tunnel. Πράγμα που είναι πασίγνωστο ότι είναι πολύ επικίνδυνο, για αυτό κάνεις δεν ανάβει τους hyperdrives στο σκάφος του οντας ακόμη μέσα στην ατμόσφαιρα, γιατί μπορεί να τη αναφλέξει.

Απλή φυσική.

• Like 5
Δημοσ.

"Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ με δήλωσή του το βράδυ του Σαββάτου επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας ότι πρόκειται για πυραυλική δοκιμή πτήσης Trident II (D5)  στη θάλασσα από το USS Κεντάκι, ένα Οχάιο Class SSBN, στον Ειρηνικό στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καλιφόρνιας."

http://www.nbcsandiego.com/news/local/Witnesses-Report-Seeing-Strange-Lights-Across-Southern-California-Sky-342736022.html

http://www.vvng.com/strange-light-in-the-sky-seen-across-the-victor-valley/

Δημοσ.

BTW

https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Kentucky_(SSBN-737)

In January 2012 the Kentucky entered its Engineering Refueling Overhaul at Puget Sound Naval Shipyard.[5]

On 7 November 2015, an unarmed missile launched from Kentucky during a test caused buzz on social media as it was mistaken for a UFO or meteor. The launch was also widely reported by the Southern Californian broadcast media. [6][7]

Σε άλλο forum κάποιος έγραψε ότι έχει κάνει ναύτης σε άλλο Ohio-class και ότι είναι στανταρ μετά από εκτεταμένο σέρβις (ROH/RCOH) στα ναυπηγεία όταν το υποβρύχιο ξαναβγαίνει στη θάλασσα να κάνουν πάντα test fire πύραυλο γιατί, you know, αν χρειαστεί να το κάνουν στ' αλήθεια και υπάρχει κάποιο πρόβλημα δε θέλουν να το ανακαλύψουν εκείνη τη στιγμή.

Which makes perfect sense.

Δημοσ.
Παράλογη ή ύποπτη: γιατι όπως γράφτηκε πιο πάνω.. πχ για την Νορβηγία η το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε σημείο που καμία εκ των δύο χωρών δεν έχουν στρατιωτική βάση κοντά, για πιο λόγο η Ρωσία να κάνει δοκιμή πυραύλου σε άλλη χώρα; και για ποιό λόγο να κάνει δοκιμή πυραύλου ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΛΗ... τέλος στην αρχή το είχε αρνηθεί....

O πυραυλος εφυγε απο υποβρυχιο και οχι απο βαση, ο βλαβη εγινε σε μεγαλο υψομετρο οποτε ειναι λογικο αμα ηταν λιγο καθαρη η ατμοσφαιρα να ειναι ορατο το πυροτεχνημα απο πολλα χιλιομετρα μακρια. Πυραυλοι ειναι, παθαινουν βλαβες, τιποτα το παραλογο και εξωγιηνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...