Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλλον μιλάς απο προσωπική εμπειρία, κλαμμένος και χεσμένος παιρνεις εσύ τηλέφωνα. Αν σου τύχει καμια στραβή τότε μόνο θα σου φύγει η βλακεια που κουβαλάς ;)

Ναι ειχα εναν χασαν απεναντι απο το Μαροκο και ξερω πως εκανε... Προσωπικη εμπειρια. :-)

Τραβα το οπλο σου εσυ γιατι ο αλλος ο Χασαν δεν ειχε, πυροβόλησε και γινε ο μπατσος του 'Murica στο σπιτι σου.

Τα λεγε ο Καρατζαφερης για οπλοχρησια-αμυνα μεσα αλλα δεν τον ψηφισατε πολλοι. :-D

Στην αλητεία των '90s. Μάλιστα.. Και εγώ στην αντίστοιχη του '80 αλλά δεν είναι ήξερα ότι είναι κάτι σαν μαγκιά και θα έπρεπε να τις βγάλουμε εξω (τις ηλικίες) και να τις μετρήσουμε.

Επίσης άσε με να μαντέψω.. η αλητεία των 90's που έζησες εσύ προσωπικά ήταν να βγαίνετε στον δρόμο εσύ και τα φιλαράκια σου (της τότε Τοπικής) με τα κλασσικά ροπαλάκια, να ληστεύετε περαστικούς κλπ.

Ωραία χρόνια ε; :-D

Κατσε ρε απο φλωρο και τωρα με εβγαλες και ληστη; Πολυ 10η εντολη θα εβλεπες... ή θα κρυβοσουν στο σπιτι σου.

Δημοσ.

Κατσε ρε απο φλωρο και τωρα με εβγαλες και ληστη; Πολυ 10η εντολη θα εβλεπες... ή θα κρυβοσουν στο σπιτι σου.

Μην καθυστερείς εδώ να απαντάς και χαλάς "φαιά" ουσία, ίσως σε ψάχνουν τα φιλαράκια σου.

Δημοσ.

Όπως βλέπουμε και εδώ, ο οδηγός της μηχανής πήγαινε αμέριμνος στον δρόμο και από το πουθενά ένας περαστικός πέφτει πάνω στην μηχανή και την χαλάει. Είναι μετά να μην αγανακτεί ο προσεκτικός αστυνόμος που την έχει σαν τα μάτια του, που όχι μόνο του χαλάνε την μηχανή αλλά δεν την επισκευάζει κιόλας το κράτος; :rolleyes:

astunomikosxtupimamixani.medium.jpg

Δημοσ.

Μην καθυστερείς εδώ να απαντάς και χαλάς "φαιά" ουσία, ίσως σε ψάχνουν τα φιλαράκια σου.

μπας και σε ψαχνουν εσενα αυτοι; Ο μεγαλυτερος τρομος σου βγηκε στη φορα. Συνεχισε να πετας Link.png Site:

Όπως βλέπουμε και εδώ, ο οδηγός της μηχανής πήγαινε αμέριμνος στον δρόμο και από το πουθενά ένας περαστικός πέφτει πάνω στην μηχανή και την χαλάει. Είναι μετά να μην αγανακτεί ο προσεκτικός αστυνόμος που την έχει σαν τα μάτια του, που όχι μόνο του χαλάνε την μηχανή αλλά δεν την επισκευάζει κιόλας το κράτος; :rolleyes:

astunomikosxtupimamixani.medium.jpg

Nα ψηφιζατε αλλο κομμα αμα δεν γουσταρετε μπατσους να τους καταργησουν... ακου εκει 2 εκατομμυρια πηγαν μονο να ψηφισουν... Παλι μπανιο εισαστε;

Δημοσ.

μπας και σε ψαχνουν εσενα αυτοι; Ο μεγαλυτερος τρομος σου βγηκε στη φορα. Συνεχισε να πετας Link.png Site:

Βλέπω εκτός από "αλήτης" των 90's που έδερνες κόσμο, είσαι και διασκεδαστικός.

Well done :rolleyes:

(σπανίζει το "έξυπνο" χιούμορ στην Τοπική)

Δημοσ.

Βλέπω εκτός από "αλήτης" των 90's που έδερνες κόσμο, είσαι και διασκεδαστικός.

Well done :rolleyes:

(σπανίζει το "έξυπνο" χιούμορ στην Τοπική)

Mονο που το διασκεδαστικο link που σου εστειλα ειναι απο ταινια των 80's, παιδι των 80's που εισαι δεν το καταλαβες...

Σπανιζουν οι γνωσεις των 70's γεννημενων και μετα απ' οτι βλεπω...

In other news για το κλαψουρισμα των μπατσων, παραθετω τα λογια του σοφου Fotis13 που πηρε like και απο τον paredwse, θα σας καλυψει σε πολλα θεματα και αποριες οχι μονο για τους μπατσους:

image.jpg 

Αρα με λιγα λογια εσεις οπλιζετε το χερι του μπατσου με τυροπιτα (μεσα στο περιπολικο), οπλο εξω, μανετα στην μηχανη που πεφτει απανω σας και τωρα κλαψουριζετε, εγω σαν ρεαλιστης το αποδεχτηκα (δυστηχως-ευτηχως).

Δημοσ.

Mονο που το διασκεδαστικο link που σου εστειλα ειναι απο ταινια των 80's, παιδι των 80's που εισαι δεν το καταλαβες...

Σπανιζουν οι γνωσεις των 70's γεννημενων και μετα απ' οτι βλεπω...

In other news για το κλαψουρισμα των μπατσων, παραθετω τα λογια του σοφου Fotis13 που πηρε like και απο τον paredwse, θα σας καλυψει σε πολλα θεματα και αποριες οχι μονο για τους μπατσους:

image.jpg 

Αρα με λιγα λογια εσεις οπλιζετε το χερι του μπατσου με τυροπιτα (μεσα στο περιπολικο), οπλο εξω, μανετα στην μηχανη που πεφτει απανω σας και τωρα κλαψουριζετε, εγω σαν ρεαλιστης το αποδεχτηκα (δυστηχως-ευτηχως).

Αυτό που παραθέτεις (του Fotis13) με βρίσκει σύμφωνο. Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το αρχικό ποστ και με το προηγούμενο δικό σου παραλήρημα.

Επίσης απαντώντας με το παραπάνω ποστ (το οποίο όπως προείπα με βρίσκει -κατά τ' άλλα- σύμφωνο αλλά είναι άσχετο με τα παραπάνω) κάνεις red herring.

Τέλος, και άσχετο, το ότι έχει κάνει like κάποιος κάπου (ο οποιοσδήποτε, ακόμη κι εκείνος από την ΣΟ που ανέφερες) δεν συνιστά το "αλάθητο" και είναι μια αποτυχημένη επίκληση στην αυθεντία (που δεν είναι καν αυθεντία -όπως όλοι μας- στην προκειμένη).

Δημοσ.

Εγώ θα το έκανα κορνίζα και θα το έβαζα πάνω απτο τζάκι

Δημοσ.

Αυτό που παραθέτεις (του Fotis13) με βρίσκει σύμφωνο. Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το αρχικό ποστ και με το προηγούμενο δικό σου παραλήρημα.

Επίσης απαντώντας με το παραπάνω ποστ (το οποίο όπως προείπα με βρίσκει -κατά τ' άλλα- σύμφωνο αλλά είναι άσχετο με τα παραπάνω) κάνεις red herring.

Τέλος, και άσχετο, το ότι έχει κάνει like κάποιος κάπου (ο οποιοσδήποτε, ακόμη κι εκείνος από την ΣΟ που ανέφερες) δεν συνιστά το "αλάθητο" και είναι μια αποτυχημένη επίκληση στην αυθεντία (που δεν είναι καν αυθεντία -όπως όλοι μας- στην προκειμένη).

Nα την αντιστρεψω την ερωτηση; τι σχεση εχει το κλαψουρισμα κατα των μπατσων οταν οι ιδιοι που μας "υπηρετουνε" τους εχουμε εμεις ετσι σε αυτη τη κατασταση; Τι καταλαβατε εσεις οι "διαλεχτοι" που δεν ανηκετε στην στατιστικη (που ειπε ο hasan) που ανοιγετε θέμα αφου δεν θελετε να βοηθησετε να πλυθουν και αρχιζετε και κατηγορειτε τους εξωγηινους, την Μερκελ και το μνημονιο, τα κονδυλια, τους μπατσους, τις τσεπες τους, τα βενζιναδικα κτλπ. Ποιο το νοημα;

Εγω απλα παιζω μαζι σας για να δω τι μυαλο κουβαλατε στον ελευθερο χρονο μου. Καταλαβα ομως, κλαινε και οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες.

Τωρα περι ποστ fotis13 ηθελα να δω ποση ωρα θα κανετε να απαντησετε και πως θα απαντησετε (διπλωματικα). Αφου τελικα συμφωνεις με τον fotis13 (οποτε βλεπεις αυτοματα που ειναι η πηγη του προβλήματος για μπατσους, πολιτες. πολιτικους κτλπ)

Το paredwse κομματι ηταν μπονους για να δω πως θα μιλησετε για την νομοθετικη-εκτελεστικη εξουσια του insomnia. :-D Καλυτερα παντως και πιο προσεγμενα απο τους βρωμιαριδες ελληνες αστυνομικους..!

Εγώ θα το έκανα κορνίζα και θα το έβαζα πάνω απτο τζάκι

Σιγα μην βαλω και αυτον .

Επειδη θα τον ειχε βαλει ο παππους σου στα ενδοξα χρονια της Ελληνικης αυτοκρατοριας που λησμονάς;

Δημοσ.

Nα την αντιστρεψω την ερωτηση; τι σχεση εχει το κλαψουρισμα κατα των μπατσων οταν οι ιδιοι που μας "υπηρετουνε" τους εχουμε εμεις ετσι σε αυτη τη κατασταση; Τι καταλαβατε εσεις οι "διαλεχτοι" που δεν ανηκετε στην στατιστικη (που ειπε ο hasan) που ανοιγετε θέμα αφου δεν θελετε να βοηθησετε να πλυθουν και αρχιζετε και κατηγορειτε τους εξωγηινους, την Μερκελ και το μνημονιο, τα κονδυλια, τους μπατσους, τις τσεπες τους, τα βενζιναδικα κτλπ. Ποιο το νοημα;

Εγω απλα παιζω μαζι σας για να δω τι μυαλο κουβαλατε στον ελευθερο χρονο μου. Καταλαβα ομως, κλαινε και οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες.

Τωρα περι ποστ fotis13 ηθελα να δω ποση ωρα θα κανετε να απαντησετε και πως θα απαντησετε (διπλωματικα). Αφου τελικα συμφωνεις με τον fotis13 (οποτε βλεπεις αυτοματα που ειναι η πηγη του προβλήματος για μπατσους, πολιτες. πολιτικους κτλπ)

Το paredwse κομματι ηταν μπονους για να δω πως θα μιλησετε για την νομοθετικη-εκτελεστικη εξουσια του insomnia. :-D Καλυτερα παντως και πιο προσεγμενα απο τους βρωμιαριδες ελληνες αστυνομικους..!

H οποία κατάσταση (των "μπάτσων" που αναφέρεις) ποια ακριβώς είναι;

Εμείς (όσοι ψηφίζουμε) τους είπαμε να διαλύουν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ή να πλακώνουν αθώους πολίτες στο ξύλο; Τους πληρώνουμε για να κάνουν κάποια πράγματα συγκεκριμένα. Ότιδήποτε κάνουν το οποίο δεν προβλέπεται είναι κατακριτέο. Θέλεις να μου πεις μήπως πως επειδή δεν τους πλένουμε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο όποτε εκείνοι θέλουν, τότε δικαιολογούνται να κάνουν παραβατικές πράξεις; Για εξήγησε το λίγο καλύτερα.

Επίσης, ναι συμφωνώ σε αυτό που έγραψε ο Fotis13 όμως σε ρώτησα πριν και μάλλον το κάνεις γαργάρα, τι σχέση έχει αυτό; Δηλαδή στο post που αναφέρει τους αστυνομικούς, τι σχέση έχουν οι πολίτες, οι πολιτικοί και οι λοιποί που αναφέρεις; Μιας και εγώ δεν "βλέπω <αυτόματα>" όπως λες εσύ οτι κάνεις.

Όσο για τον paredwse και τον κάθε-paredwse θα τον κρίνω ως μέλος της ΣΟ γιατί αυτό είναι και όχι αστυνομικός. Αν ήταν αστυνομικός θα τον έκρινα ως αστυνομικό και αν ήταν φούρναρης, ως φούρναρη.

Τέλος, την επόμενη φορά που θα θέλεις να δεις πόση ώρα θα κάνουμε να απαντήσουμε, εγώ συγκεκριμένα, να μου το πεις για να παρατήσω ότι δουλειά κάνω εκείνη την στιγμή και να τσακιστώ να έρθω να σου απαντήσω μη τυχόν και σου χαλάσω τη σούπα.

Δημοσ.

Αυτούς που ψηφίζεις αυτοί τους δίνουν το δικαίωμα να κάνουν ότι κάνουν με αποτέλεσμα να ανοίγουν θέματα στο insomnia και να βλέπω κλαμματα. Δεν βλεπω να καταγγελεις τα φαινομενα στους αρμοδιους φορεις. Κανεις internal loop πάλι η κότα έκανε το αυγο ή το αυγό την κότα. Αφου δημοκρατία έχουμε οπως ξέρεις άρα φταίμε όλοι ισάξια. Οπλίζεις τον μπατσο με ανοχή και μετα κλαίγεσαι. Take it like a man. Βαρέθηκα. Επίσης αν δουλεύεις δεν είναι "ευγενικό" να έχεις insomnia ,ή fb ανοιχτό στον χώρο εργασίας σου εκτος αν είσαι ζωγράφος οπότε ζωγραφισε ένα 50ρι ευρώ και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι υπονοείς αλλά προσωπικά δεν ψήφισα κανέναν πολιτικό για να δίνει ανοχή στους αστυνομικούς να κάνει τα παραπάνω. Και αν τον ψήφισα μια και με εξαπάτησε, τότε δεν τον ξαναψήφισα δεύτερη φορά. Κατά δεύτερον, ποιος σου είπε πως αν δω κάτι που δεν μου αρέσει τότε δεν ασχολούμαι παραπέρα με τον αρμόδιο φορέα. Κράτησε το οποιοδήποτε αυθαίρετο συμπέρασμα καθαρά για σένα.

Τέλος το αν το "είχα δουλειά" που είπα πριν σημαίνει πως είτε βρίσκομαι στην εργασία μου είτε στο σπίτι κάνω κάποια δουλειά είτε κάθομαι πχ. με την γυναίκα μου, νομίζω πως είναι κάτι που δεν θα πρέπει να σε απασχολεί. Λέω εγώ τώρα.. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...