Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλή ερώτηση...

εμένα γενικά με τραβάει το σπορτιφ αλλά και το κουστούμι με γραβάτα λέει. 

Πολλά στυλ μ'αρέσει, αρκεί να έχει το σώμα που μ'αρέσει. Αν έχει ωραίο σώμα σχεδόν τα πάντα πάνω του μου αρέσουν.

Δημοσ.

Επόμενο thread:

Τι ντύσιμο σας αρέσει στα παιδιά?

Στα πέτ ρε! εκεί θα έχει πλάκα να σηκώνουν και φωτό :P

Το ξεντυσιμο τους/μας/σας αρεσει περισσοτερο

κρίμα στο username :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό του άντρα μου: casual χωρις φλωριές και καγκουριά (πάλι θα πω τα οχι: όχι πόλο, όχι φαρδιά, όχι ναιλον-σακουλέ, όχι all star-σκαρπίνια-μοκασίνια, καλύτερα όχι V, τα σακάκια-παλτό να μην είναι παπουδίστικα, όχι εμπριμέ-λουλουδάτα-φούξια)

Να το πω σε μάρκες: Diesel, Staff, Wrangler, Lee, Pull & Bear κλπ.

Δημοσ.

Αυτό του άντρα μου: casual χωρις φλωριές και καγκουριά (πάλι θα πω τα οχι: όχι πόλο, όχι φαρδιά, όχι ναιλον-σακουλέ, όχι all star-σκαρπίνια-μοκασίνια, καλύτερα όχι V, τα σακάκια-παλτό να μην είναι παπουδίστικα, όχι εμπριμέ-λουλουδάτα-φούξια)

Να το πω σε μάρκες: Diesel, Staff, Wrangler, Lee, Pull & Bear κλπ.

Τα πόλο τί έχουν? Είναι φλώρικα? Εγώ φοράω συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Σκούρο τζιν όχι όμως πολύ στενό σαν gay alert, μπλούζα συγκροτήματος/παιχνιδιου/ή γενικά κάτι νερντιστικο, κάποιο meme κλπ., σκούρο παπούτσι [σιχαίνομαι κάτι αθλητικά σε χρώματα σημαδουρας], μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Ναι, αυτό το στυλ το θεωρώ καύλα.

Παρά πολύ σπάνια να πέσει το μάτι μου σε κάποιον με κοστούμι. Θα πρέπει να του πηγαίνει απίστευτα και να στρωνει άψογα στο κορμί. Οι φόρμες αδιάφορες. Εκτός αν διαγραφουν σωστά το κωλαρακι.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικα μ αρεσει ο αντρας να καταλαβαινει τι ντυσιμο ταιριαζει σε καθε στιγμη κι οχι να κυκλοφορει ολη μερα με αλ σταρ πχ.

Αρνητικα για μενα:

Φουλαρια

Σαγιοναρες

Πολυ στενα παντελονια

Αν ειναι ν αναφερουμε μαρκες σαν παραδειγμα για στυλ θα έλεγα superdry, hilfiger, diesel , ralph lauren, adidas .

Οσο για το πολο που αναφερθηκε μου αρεσει πολυ. Ενα καλο πολο (ναι εχει διαφορα αυτο των h&m μ αυτο της ralph lauren) μπορει να φορεθει ολες τις ωρες της μερας ειτε για μια απλη βολτα για καφε ειτε και για ενα ποτο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πόλο τί έχουν? Είναι φλώρικα? Εγώ φοράω συνέχεια.

Ναι. Εγω πλέον μόνο πόλο φοραω σε μπλουζάκι γιατί λόγω γυμναστηρίου εχω πάρει λίγο έξτρα όγκο και με το πόλο στυλακι που φλωρευει, παλεύεται το look και ειναι πιο ανεκτό σε περιβάλλον εργασίας από μπλουζάκι χωρίς γιακά.

Βασικα νομίζω το polo είναι ο το πιο φλώρικο ρούχο που υπάρχει. Ενα καλό πουκάμισο η ένα κουστουμι είναι λιγότερο φλωρικο

-----

Ιδανικό ντύσιμο για μένα είναι παντελόνι κόψιμο τζιν (αλλά όχι blue τζιν, άλλο χρώμα, μάυρο / μπεζ, γκρι κτλ) μαζί με ένα καλό πουκάμισο και δερμάτινο jacket. Κολλάει παντού και ποτέ δεν είσαι underdressed η overdressed.

Για ελάχιστα πιο κυριλέ το ίδιο με ένα καλό σακάκι (αλλά όχι σύνολο με υφασμάτινο παντελόνι να γίνει κουστούμι, κουστούμι μόνο στα επαγγελματικά ραντεβού)

τέρμα casual εμφάνιση είναι πόλο με ένα καλό τζιν. Πιο κάτω δεν πάω προσωπικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω 2 απορίες κορίτσια:<br><br>

1ον, γιατί τόσο μίσος για τα all star; Είναι παπούτσι μπαλαντέρ, συνδυάζεται εύκολα.<br><br>

2ον, όποιος δεν έχει αρκετά χρήματα για να ντυθεί με τις ακριβές μάρκες ώστε να αποκτήσει το ανάλογο στυλακι τον απορρίπτετε; Ή έχει τελικά έστω μερικές ελπίδες αν ακολουθησει το στυλ αλλά με ρούχα από πιο φθηνά καταστήματα;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...