Donalhioy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Προφανως πρεπει να ντυνεσαι οπως αισθανεσαι και δεν πρεπει να κρινεις καποιον απο το ντυσιμο του και μονο. Αλλα απο την αλλη δεν ειναι και πολυ λογικο να φορας στα 35 σου οτι φορουσες στα 25 σου, οπως φυσικα δεν ειναι και λογικο να φερεσαι στα 35 σου οπως στα 25 σου. δηλαδη εγω που για εξοδο στα 18 μου φορουσα σακακι ή δερματινο τωρα να το γυρισω στο παλιο fly και στην μαλλινη ζακετα? 1
DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 δηλαδη εγω που για εξοδο στα 18 μου φορουσα σακακι ή δερματινο τωρα να το γυρισω στο παλιο fly και στην μαλλινη ζακετα? Άστους να λενε φιλε εμεις θα ειμαστε οι ΠΑντα νεοι!!!
Haris San Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 δηλαδη εγω που για εξοδο στα 18 μου φορουσα σακακι ή δερματινο τωρα να το γυρισω στο παλιο fly και στην μαλλινη ζακετα? 18 και σακακι θα ησουν το αντιθετο απο τους fuddy duddy που φορανε νεανικα ρουχα για να δειξουν λιγο πιο ενδιαφερον. Επισης δεν καταλαβες τι ειπε ο αλλος...
gdriver Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τράβηγμα κι αρκούδα δε μπορώ να συνέλθω από τα γέλια!!!!! εύγε.
stavi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτό είναι το I live in my mom's bacement στυλ. Ο 30ρης σε πιο rock στυλ είναι καλύτερα έτσι πολύ ωραία τα παιδιά, αλλά κάθε φορά που βλέπω κάτι τέτοιο σκέφτομαι "μακάρι να είχαν και μυαλό" διαφορετικά είναι σαν να βλέπεις ένα ωραίο κουτί δώρου που όταν το ανοίγεις προς μεγάλη σου απογοήτευση δεν έχει τίποτα μέσα. Όσο ωραίο και να ειναι ένα κουτί δώρου, δεν μπορείς τελικά να κάνεις και πολλά μ'αυτό και το κακό είναι ότι έχω συνδέσει αυτο το ντύσιμο και τα υπόλοιπα που πόσταρε ο νενυα, που εμένα μου άρεσαν με άτομα χωρίς προσωπικότητα, οπότε τελικά έχει καταντησει να βλέπω κανα τετοιο στο δρόμο και να μην τον κοιτάζω καν 1
*nenya* Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 πολύ ωραία τα παιδιά, αλλά κάθε φορά που βλέπω κάτι τέτοιο σκέφτομαι "μακάρι να είχαν και μυαλό" διαφορετικά είναι σαν να βλέπεις ένα ωραίο κουτί δώρου που όταν το ανοίγεις προς μεγάλη σου απογοήτευση δεν έχει τίποτα μέσα. Όσο ωραίο και να ειναι ένα κουτί δώρου, δεν μπορείς τελικά να κάνεις και πολλά μ'αυτό και το κακό είναι ότι έχω συνδέσει αυτο το ντύσιμο και τα υπόλοιπα που πόσταρε ο νενυα, που εμένα μου άρεσαν με άτομα χωρίς προσωπικότητα, οπότε τελικά έχει καταντησει να βλέπω κανα τετοιο στο δρόμο και να μην τον κοιτάζω καν 10
Donalhioy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 18 και σακακι θα ησουν το αντιθετο απο τους fuddy duddy που φορανε νεανικα ρουχα για να δειξουν λιγο πιο ενδιαφερον. Επισης δεν καταλαβες τι ειπε ο αλλος... μια χαρα καταλαβα... ουτε με γριφους ουτε με παρομοιωσεις μιλαει.. 1) το συνολο σακακι τζιν ηταν και ακομα ειναι ενα αξιοπρεπεστατο για νυχτερινη εξοδο ντυσιμο ενως σοβαρου 18αρι... τωρα αν εσυ καταλαβες κουστουμι πολιτικου ή δικηγορου με λουστρινι παπουτσι τι να πω... 2) ειναι πιο λογικο να φορας στα 35 οτι φορουσες στα 25 παρα να φορας στα 35 οτι περιπου θα φορας και στα 60... και τα σταρακια ειναι καλτ ρουχο... οπως τα απλα τζιν.. φοριουνται απο ολους σας εχει ψησει το κεφαλι η TV με το τι ΠΡΕΠΕΙ να φοραει ο καθενας...
Haris San Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 μια χαρα καταλαβα... ουτε με γριφους ουτε με παρομοιωσεις μιλαει.. 1) το συνολο σακακι τζιν ηταν και ακομα ειναι ενα αξιοπρεπεστατο για νυχτερινη εξοδο ντυσιμο ενως σοβαρου 18αρι... τωρα αν εσυ καταλαβες κουστουμι πολιτικου ή δικηγορου με λουστρινι παπουτσι τι να πω... 2) ειναι πιο λογικο να φορας στα 35 οτι φορουσες στα 25 παρα να φορας στα 35 οτι περιπου θα φορας και στα 60... και τα σταρακια ειναι καλτ ρουχο... οπως τα απλα τζιν.. φοριουνται απο ολους σας εχει ψησει το κεφαλι η TV με το τι ΠΡΕΠΕΙ να φοραει ο καθενας... Δεν ειναι ωραιο να φορεσεις σακακι στα 18 γιατι ακομα φαινεσαι παιδι. Το πιο πιθανον ειναι να ειχες ακομα το εφηβικο μουστακι...Αλλιως ειναι να το φορας οταν ωριμασεις λιγο περισσοτερο και αλλιως οταν εισαι στην ουσια ακομα παιδι.
deesnider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Άλλαξες ρε 'συ, ή μού φαίνεται; Διαφορετική σε θυμάμαι από κάτι φωτογραφίες σου που έχεις ανεβάσει... 1
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Να ξεκαθαρίσουμε πως το ντύσιμο του γιαπη δεν σε κάνει απαραίτητα "άντρα". Όπως "άντρα" δεν σε κάνει και το πόσες έχεις πηδήξει. Προσωπικά διαφωνώ με το να κρίνεται κάποιος απ το ντύσιμο διότι πολλές φορές η ένδυση δεν είναι μόνο αποτέλεσμα γούστου, αλλά και εξωγενών παραγόντων (φραγκων, τοποθεσίας, πολιτισμού κλπ). Είναι παράλογο να χαρακτηρίζεται κάποιος άντρας-αρρενωπος- σοβαρός ή όχι επειδή δεν ντύνεται σύμφωνα με κάποια πρότυπα. Είναι περισσότερο παραλογο να χαρακτηρίζεται έτσι στη χώρα οπου μέχρι πριν κάποια λίγα χρόνια φορούσαν φουστανέλες και τσαρουχια. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι μεγαλύτεροι απατεώνες ήταν καλοντυμένοι και μεσ τη μόδα τύποι. Παρόλα αυτά, το "δεν μου αρέσει το ένα επειδή μ αρέσει το άλλο" είναι απόλυτα λογικο, κατανοητό και δεν επιδέχεται αντιλογου. 5
*nenya* Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Άλλαξες ρε 'συ, ή μού φαίνεται; Διαφορετική σε θυμάμαι από κάτι φωτογραφίες σου που έχεις ανεβάσει... Είπα να γίνω πιο γυναίκα ρε συ! 3
kogba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Και έτσι να είναι, μια χαρά... https://www.google.gr/search?q=wallet+money&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCIPolaHzhckCFcIcPgodRwoGUA&biw=2560&bih=1303#tbm=isch&q=bomber+tank+bodybuilding https://www.google.gr/search?q=wallet+money&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCIPolaHzhckCFcIcPgodRwoGUA&biw=2560&bih=1303#tbm=isch&q=beer+belly&imgrc=_ αρκεί να μην ξεχάσει αυτό.. https://www.google.gr/search?q=wallet+money&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCIPolaHzhckCFcIcPgodRwoGUA&biw=2560&bih=1303# χαχαχα...
kogba Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ELEOSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!! Πάω να ξεράσω και επιστρέφω.
Donalhioy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι ωραιο να φορεσεις σακακι στα 18 γιατι ακομα φαινεσαι παιδι. Το πιο πιθανον ειναι να ειχες ακομα το εφηβικο μουστακι...Αλλιως ειναι να το φορας οταν ωριμασεις λιγο περισσοτερο και αλλιως οταν εισαι στην ουσια ακομα παιδι. αυτο ειναι δικη σου προσωπικη αποψη.. και οπως την διατυπωνεις ειναι και λαθος.. οπως εμενα π.χ δεν μου αρεσαν καθολου τα φαρδυα παντελονια.. δηλαδη εσυ στα 18 οταν εβγαινες τιποτα μπουζουκια-ραντεβου με γκομενα τι φορουσες? αναποδο fly ροκ μπλουζα και κοτλε παντελονι? ειλικρινα.. τοσο πολυ σε ξενιζει κατι τετοιο π.χ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις