ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Πιστευω ο τροπος που ντυνομαστε ειναι κομματι της προσωπικοτητας μας..Προτιμω ντυσιμο καθημερινο-σπορ-casual (καπως ετσι τελος παντων)Γουσταρω οτι εχει σχεση με ζακετες-φουτερ-τζιν-σκουφακια-τ-shirt ( napapirji / franklin marsall / g-star raw μαρκες που συμπαθω).Ολα τα ντυσιματα ειναι αποδεκτα σε αντρες κ γυναικες αρκει να το υποστιριζει αυτο που φαραει ο αλλος κ να τον βλεπεις να νιωθει ανετα κ ομορφα.. Αυτο που δεν θα φορουσα ποτε ειναι all star παπουτσι κ φουλαρι στο λαιμο ( οχι απαραιτητα μαζι ) Αυτο που με τρελενει σε μια κοπελα ειναι το κολαν !!
NickTG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δύσκολα να καταλάβεις έτσι. Βάλε μια όρθια να φαίνεται καλύτερα! 1
cococrops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δύσκολα να καταλάβεις έτσι. Βάλε μια όρθια να φαίνεται καλύτερα! συμφωνω μαζι σου!!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Στους άντρες αυτό το ντύσιμο με τρελαίνει Σωστός! Κολλάν όμως ή yoga pants? Δεν έχω καταλάβει τη διαφορά στο όνομα. Πχ. εγώ με αυτό κάνω yoga Βλεπω η γιογκα κανει δουλεια !! 1
cococrops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Στους άντρες αυτό το ντύσιμο με τρελαίνει Σωστός! Κολλάν όμως ή yoga pants? Δεν έχω καταλάβει τη διαφορά στο όνομα. Πχ. εγώ με αυτό κάνω yoga Βλεπω η γιογκα κανει δουλεια !! πρεπει να δουμε και στο ορθιο για να κρινουμε αν κανει δουλεια η γιογκα!!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 πρεπει να δουμε και στο ορθιο για να κρινουμε αν κανει δουλεια η γιογκα!! Μαλλον καποιος μας τρολλαρει
cococrops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μαλλον καποιος μας τρολλαρει οχι γιατι?δεν θες να εχεις και ορθια αποψη?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 οχι γιατι?δεν θες να εχεις και ορθια αποψη? Εννοω πως ισως καποιος στελνει μουφα φοτος,ισως κανω κ λαθος .. Παντα το ορθιο δινει πιο ξεκαθαρη εικονα 1
cococrops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εννοω πως ισως καποιος στελνει μουφα φοτος,ισως κανω κ λαθος .. Παντα το ορθιο δινει πιο ξεκαθαρη εικονα αμα τρολαρει ας τρολαρει δεν κερδιζει κατι χαχαχαχα 1
chrisxkar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τα πόλο τί έχουν? Είναι φλώρικα? Εγώ φοράω συνέχεια. παει αναλογα με τον αντρα.Εγω παντως οταν τα βαζω αισθανομαι 70χρονων γερος η φλωρος που παει για γκολφ (χωρις παρεξηγηση στους λατρεις του γκολφ) Απλα δεν μου παει ολα τα αλλα μια χαρα μου ειναι
Valerie_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αυτό. Κρίμα να μην μπορείς να πας έτσι για καφέ. 5
σαντάκω γιαμαμούρα Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αυτό. Κρίμα να μην μπορείς να πας έτσι για καφέ. Δικιά μου είσαι συ. Εκτός από τον γυμνό που πόσταρα πριν και μου τον έσβησαν, το επόμενο favorite outfit τι καφέ και μλκίες 1
manzah80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δικιά μου είσαι συ. Εκτός από τον γυμνό που πόσταρα πριν και μου τον έσβησαν, το επόμενο favorite outfit τι καφέ και μλκίες σκοτεινος ηλιος?
Valerie_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δικιά μου είσαι συ. Εκτός από τον γυμνό που πόσταρα πριν και μου τον έσβησαν, το επόμενο favorite outfit τι καφέ και μλκίες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις