Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευω ο τροπος που ντυνομαστε ειναι κομματι της προσωπικοτητας μας..Προτιμω ντυσιμο καθημερινο-σπορ-casual (καπως ετσι τελος παντων)Γουσταρω οτι εχει σχεση με ζακετες-φουτερ-τζιν-σκουφακια-τ-shirt ( napapirji / franklin marsall / g-star raw μαρκες που συμπαθω).Ολα τα ντυσιματα ειναι αποδεκτα σε αντρες κ γυναικες αρκει να το υποστιριζει αυτο που φαραει ο αλλος κ να τον βλεπεις να νιωθει ανετα κ ομορφα.. Αυτο που δεν θα φορουσα ποτε ειναι all star  παπουτσι κ φουλαρι στο λαιμο ( οχι απαραιτητα μαζι ) Αυτο που με τρελενει σε μια κοπελα ειναι το κολαν !!

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στους άντρες αυτό το ντύσιμο με τρελαίνει

jake_gyllenhaal12.jpg

Σωστός! Κολλάν όμως ή yoga pants? Δεν έχω καταλάβει τη διαφορά στο όνομα. Πχ.  εγώ με αυτό κάνω yoga

bkSkDiISz.jpg

Βλεπω η γιογκα κανει δουλεια !!

• Like 1
Δημοσ.

Στους άντρες αυτό το ντύσιμο με τρελαίνει

jake_gyllenhaal12.jpg

Σωστός! Κολλάν όμως ή yoga pants? Δεν έχω καταλάβει τη διαφορά στο όνομα. Πχ.  εγώ με αυτό κάνω yoga

bkSkDiISz.jpg

Βλεπω η γιογκα κανει δουλεια !!

πρεπει να δουμε και στο ορθιο για να κρινουμε αν κανει δουλεια η γιογκα!!

Δημοσ.

οχι γιατι?δεν θες να εχεις και ορθια αποψη?

Εννοω πως ισως καποιος στελνει μουφα φοτος,ισως κανω κ λαθος .. Παντα το ορθιο δινει πιο ξεκαθαρη εικονα B)

• Like 1
Δημοσ.

Εννοω πως ισως καποιος στελνει μουφα φοτος,ισως κανω κ λαθος .. Παντα το ορθιο δινει πιο ξεκαθαρη εικονα B)

αμα τρολαρει ας τρολαρει δεν κερδιζει κατι χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Τα πόλο τί έχουν? Είναι φλώρικα? Εγώ φοράω συνέχεια.

παει αναλογα με τον αντρα.Εγω παντως οταν τα βαζω αισθανομαι 70χρονων γερος η φλωρος που παει για γκολφ (χωρις παρεξηγηση στους λατρεις του γκολφ)

Απλα δεν μου παει ολα τα αλλα μια χαρα μου ειναι

Δημοσ.

Δικιά μου είσαι συ.

Εκτός από τον γυμνό που πόσταρα πριν και μου τον έσβησαν, το επόμενο favorite outfit

CC_224%2808-05-18-11-53%29__47974_zoom.j

τι καφέ και μλκίες

σκοτεινος ηλιος?

Δημοσ.

Δικιά μου είσαι συ.

Εκτός από τον γυμνό που πόσταρα πριν και μου τον έσβησαν, το επόμενο favorite outfit

CC_224%2808-05-18-11-53%29__47974_zoom.j

τι καφέ και μλκίες

200_s.gif

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...