funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μόλις παρέλαβα ένα αερόθερμο που παρήγγειλα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Μόλις το δοκίμασα βρώμησε ο τόπος. Έτσι θα είναι μόνιμα? Δηλαδή για πέταμα ή θα στρώσει μετά από λίγη χρήση?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εκτός κι αν καίγεται τίποτα μέσα οπότε ...δεν θα στρώσει! 2
funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Να το βάλω να βγάζει ζεστό αέρα ή αρκεί και ο ψυχρός? Βασικά σε τι οφείλεται αυτή η μυρωδιά?
geodark Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Να το βάλω να βγάζει ζεστό αέρα ή αρκεί και ο ψυχρός? Βασικά σε τι οφείλεται αυτή η μυρωδιά? Σκόνες και άλλα διάφορα. Στο ζεστό βάλ' το και άστο στο μπαλκόνι να δουλέψει καμιά ώρα. (Θα το λένε και οι οδηγίες) 1
funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Σκόνες και άλλα διάφορα. Στο ζεστό βάλ' το και άστο στο μπαλκόνι να δουλέψει καμιά ώρα. (Θα το λένε και οι οδηγίες) Οι οδηγίες είναι στα σλαβικα... Τελικά αυτό το πλαστικό που εισέπνευσα από τι προέρχεται?
evoracing Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Η καινουργίλα που λέμε.. Και σεσουάρ να πάρεις το ίδιο θα είναι!
funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Υποθέτω πως θα είναι κάποια επίστρωση των αντιστάσεων ή κάτι τέτοιο.
bluesattack Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγω ειχα αγορασει ενα (φτηνιαρικο) και οπως το αγορασα ετσι το καταχωνιασα σε μια ντουλαπα.Καμμια ελπιδα , δεν πα να το αφησα να καιει ωρες μπας και ξεμυρισει ... Υποθέτω πως θα είναι κάποια επίστρωση των αντιστάσεων ή κάτι τέτοιο. Εκει κατεληξα και εγω.
funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγω ειχα αγορασει ενα (φτηνιαρικο) και οπως το αγορασα ετσι το καταχωνιασα σε μια ντουλαπα.Καμμια ελπιδα , δεν πα να το αφησα να καιει ωρες μπας και ξεμυρισει ... ΩΧ. Κι εμένα είναι τελείως φτηνιάρικο.
bluesattack Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει κανε τις δοκιμες σου μπα και , σε κανα μπαλκονι (να μην εχεικαι υγρασια γιατι απο προστασια..),σε κανα αλλο εαυερο δωματιο (μην ξεχαστεις και κοιμηθεις με αυτο αναμενο ) αλλα καλυτερα να εισαι ..ιδιαιτερα συγκρατημενος για την επιτυχια. : p
someone- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 θα στρωσει φιλε μου. αυτο γινεται σχεδον σε καθε καινουρια συσκευη, ανεμιστηρα, αεροθερμο,θερμοπομπο κτλ 1
michael92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν είναι φτηνιάρικο ΠΕΤΑ το, δεν παίζουμε με υπερθερμασμένο και κακής ποιότητας πλαστικό.
xpapias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εχουν περάσει τουλάχιστον 2-3 αερόθερμα από τα χέρια μου. ΟΛΑ μυρίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις