michael92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εχουν περάσει τουλάχιστον 2-3 αερόθερμα από τα χέρια μου. ΟΛΑ μυρίζουν. Εξαρτάται την μυρωδιά, αν μυρίζει σκόνη είναι οκ. Αν μυρίζει πλαστικό όμως είναι cancer hazard. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν είναι αερόθερμο του κουτιού και μυρίζει τόσο έντονα μάλλον δεν είναι θέμα σκόνης αλλά κάτι άλλο που καίγεται εσωτερικά, δεν δικαιολογείται να μυρίζει τόσο έντονα αν είναι καινούργιο. Εγώ έχω κάτι αερόθερμα στο υπόγειο, όταν τα ανοίγω για πρώτη φορά τον χειμώνα μυρίζουν έντονα από την σκόνη, τα ανάβω κοντά σε ανοιχτό παράθυρο και τα αφήνω από 20-30 λεπτά μέχρι να φύγει η μυρωδιά. 1
funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν είναι φτηνιάρικο ΠΕΤΑ το, δεν παίζουμε με υπερθερμασμένο και κακής ποιότητας πλαστικό. Ε τι να το πετάξω, μόλις το πήρα και ήταν επιλογή να πάτω φθηνό. Δεν νομίζω πως είναι επικίνδυνο σε σχέση με ένα που κάνει 10 ευρώ περισσότερα. Εξαρτάται την μυρωδιά, αν μυρίζει σκόνη είναι οκ. Αν μυρίζει πλαστικό όμως είναι cancer hazard. Είναι καινούριο. Δεν έχει σκόνη.
xpapias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εξαρτάται την μυρωδιά, αν μυρίζει σκόνη είναι οκ. Αν μυρίζει πλαστικό όμως είναι cancer hazard. Δηλαδή ότι μυρίζει είναι και καρκινογόνο;!
michael92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή ότι μυρίζει είναι και καρκινογόνο;! Τα πλαστικά που μυρίζουν αφού έχουν θερμανθεί ασφαλώς και είναι καθώς σημαίνει ότι απελευθερόνονται σωματίδια από την επιφάνεια του πλαστικού (αλλιώς δεν θα μπορούσες να το μυρίσεις). Δεν μιλάμε για gaming console που ζεσταίνει το πλαστικό με μόλις 200W αλλά για κάτι που έχει ισχύ 1000-2500W.
funbreaker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αφού όπως λένε τα παιδιά, όλα τα καινούρια αερόθερμα μυρίζουν στην αρχή, σημαίνει πως είναι κάποιο υλικό που υπάρχει πάνω στις αντιστάσεις και που μετά καίγεται. Τι υλικό είναι αυτό δεν γνωρίζω.
xpapias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Τα πλαστικά που μυρίζουν αφού έχουν θερμανθεί ασφαλώς και είναι καθώς σημαίνει ότι απελευθερόνονται σωματίδια από την επιφάνεια του πλαστικού (αλλιώς δεν θα μπορούσες να το μυρίσεις). Δεν μιλάμε για gaming console που ζεσταίνει το πλαστικό με μόλις 200W αλλά για κάτι που έχει ισχύ 1000-2500W.Και τα σκ@τα μυρίζουν οταν πας τουαλέτα μετά από κάποιον άλλο αλλα αυτο δε σημαίνει οτι θα κολλησεις ηπατίτιδα από τη μυρωδιά (ή τα αιωρούμενα σωματίδια που προσδιδουν τη μυρωδιά / whatever). Vsl το χεσαμε και αυτο το thread εεε! . 1
someone- Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδια τι του λετε; ειναι λογικο να μυρισει, για πρωτη φορα καιει η αντισταση θα μυρισει, λογικό είναι δεν ειπαμε να αρχισει να βγαζει και καπνους. 1
bluesattack Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μονο εγω σε καταλαβαινω funbreaker Μιλαμε για μπουκωμα , δυσπνοια βαρβατη, ετσι δεν ειναι.Τι καινουργιλα και παραμυθια
Mr_Proper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 στις μέρες μας υπάρχουν κλιματιστικά με 100-150€ που κάνουν μια χαρά δουλειά και καίνε λίγο γιατι παίρνετε αερόθερμο δεν μπορώ να καταλάβω... μπορείτε να εξοικονομήσετε 30€ αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε 4 φορές παραπάνω διάστημα για να εξοικονομείσετε τα λεφτά για να πάρετε ενα προϊόν 100 φορές καλύτερο απο το φτηνιάρικο αερόθερμο που δεν κάνει και καλή δουλειά;
11demian111 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να βάλεις κλιματιστικό 1
haris_216 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 "Η φτήνια τρώει τον παρά". "Το φτηνό το κρέας......" και πολλά ακόμα γνωμικά, τα οποία όλοι γνωρίζουμε, αναφέρονται στο ότι: 10 ευρώ το ένα φτηνιάρικο. 20 ευρώ το επόμενο (αφού δεν δούλεψε το προηγούμενο "ας πάρω κάτι καλύτερο") 30 ευρώ το τρίτο φτάνουμε στο τέλος να έχουμε χρυσοπληρώσει το "καλό" που μπορούσαμε να πάρουμε από την αρχή (με μόνο "όφελος" ότι τα λεφτά δεν τα δώσαμε μαζεμένα). Άσε που το "καλό" ενδεχομένως θα έχει πίσω του και μια πιο αξιόπιστη εταιρία, κάποια εγγύηση, κάποια υποστήριξη τα οποία απουσιάζουν από τις "κινεζιές" (δεν λέω κινέζικα, για όποιον μπορεί να καταλάβει τη διαφορά)
funbreaker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μονο εγω σε καταλαβαινω funbreaker Μιλαμε για μπουκωμα , δυσπνοια βαρβατη, ετσι δεν ειναι.Τι καινουργιλα και παραμυθια Ρε κόντεψα να πεθάνω απ την μυρωδιά αλλά ήταν όντως καινουργίλα. Το δούλεψα τελικά στο μπαλκόνι λιγότερο από μία ώρα και τώρα δεν μυρίζει καθόλου. στις μέρες μας υπάρχουν κλιματιστικά με 100-150€ που κάνουν μια χαρά δουλειά και καίνε λίγο γιατι παίρνετε αερόθερμο δεν μπορώ να καταλάβω... μπορείτε να εξοικονομήσετε 30€ αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε 4 φορές παραπάνω διάστημα για να εξοικονομείσετε τα λεφτά για να πάρετε ενα προϊόν 100 φορές καλύτερο απο το φτηνιάρικο αερόθερμο που δεν κάνει και καλή δουλειά; Έχω κλιματιστικό αλλά δεν με βολεύει για την χρήση που το θέλω. Το αερόθερμο το θέλω για στοχευμένη θέρμανση και όχι για συχνά. π.χ. άμα νιώσω πως κρύωνω να το ανάβω για λίγα λεπτά κάτω απ το γραφείο να μου ζεσταίνει τα πόδια να γουστάρω. Το κλιματιστικό είναι για να ζεστάνει όλο τον χώρο γενικα και δεν το χρησιμοποιώ για θέρμανση γιατί έχουμε κεντρική θέρμανση με αέριο. "Η φτήνια τρώει τον παρά". "Το φτηνό το κρέας......" και πολλά ακόμα γνωμικά, τα οποία όλοι γνωρίζουμε, αναφέρονται στο ότι: 10 ευρώ το ένα φτηνιάρικο. 20 ευρώ το επόμενο (αφού δεν δούλεψε το προηγούμενο "ας πάρω κάτι καλύτερο") 30 ευρώ το τρίτο φτάνουμε στο τέλος να έχουμε χρυσοπληρώσει το "καλό" που μπορούσαμε να πάρουμε από την αρχή (με μόνο "όφελος" ότι τα λεφτά δεν τα δώσαμε μαζεμένα). Άσε που το "καλό" ενδεχομένως θα έχει πίσω του και μια πιο αξιόπιστη εταιρία, κάποια εγγύηση, κάποια υποστήριξη τα οποία απουσιάζουν από τις "κινεζιές" (δεν λέω κινέζικα, για όποιον μπορεί να καταλάβει τη διαφορά) Συμφωνώ μαζί σου αλλά συμπληρώνω πως το ποσό που θα επενδύσεις για ένα προιόν είναι συνάρτηση και της χρήσης για την οποία το θέλεις. Εγώ για θέρμανση έχω άλλα μέσα και αυτό το θέλω συμπληρωματικά, για σπάνιες περιπτώσεις και για λίγο. Αλλιώς ναι θα έπαιρνα κάτι καλύτερο. Περισσότερο επικίνδυνο από τα άλλα που κάνουν 10-20 ευρώ περισσότερο δεν το θεωρώ. Για την ιστορία, είναι αυτό και προς το παρόν μου φαίνεται γαμάτο. Ελπίζω να μην το ματιάξετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις