Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σιφωνι (η σχαρα ) δαπεδου του μπανιου ειναι αναμεσα σε δυο πλακακια.Ποιο ειναι το προβλημα.Τα δυο αυτα πλακακια εχουν φθαρει πολυ γυρω  απο το σιφονι με αποτελεσμα να μην καθαριζονται οπως πρεπει.Κατα το σφουγγαρισμα καθαριζονται μεν ,κατα καιρους εχω αλλαξει και την σχαρα του σιφωνιου αλλα δεν παυει καποια στιγμη να φθανουν σε ενα αηδιαστικο επιπεδο .

Θελω :

1.Nα μου προτεινεται εναν στοκο η καποιο αλλου υλικο  καταλληλο γιατα φθαρμενα σημεια,που να αντεχει την υγρασια και την τριβη.

2.Να μου πειτε την γνωμη σας για την σκεψη να βαλω πανω απο ολα αυτα κατι τετοιο  (για να μην βλεπω και την αηδια την τρυπα ).Ναι θα εξεχει πανω απο το πλακακι αλλα μικρο το κακο μπροστα στο κοψιμο πλακακιων κλπ.Αλλα.Πως να το τοποθετησω ? Να το βιδωσω ? Να βαλω σιλικονη γυρω γυρω ? Να το κολησω με καποια ειδικη κολλα ?

Oποιος εχει χρησιμοποιησει σχετικους στοκους και κολλες ας ριξει καμμια  μαρκα εδω.

Δημοσ.

θα σκοντάψεις χιλιάδες φορές πάνω σε αυτό και θα σιχτηρίζεις, εκτός αν είναι σε σημείο που δεν εμποδίζει τίποτα.

Δες κι αυτό (είναι flat όταν είναι κλειστό).

http://www.crazydeals.gr/anoxeidwto-stegano-sifoni-mpanioy-typoy-pop-up-tapsaki-p-5628.html

Λογικά θα έχει και τα υλικά τοποθέτησης μέσα. Αν όχι , θα γράφει πως τοποθετείται.

Για στόκους κλπ. μην σκας. Βγάλτο μια φωτογραφία και πήγαινε σε ένα χρωματοπολείο και ζήτησε τους αυτό που θες δείχνοντας την.

Θα σου δώσουν ότι χρειάζεται.

Δημοσ.

Στοκο σε παστα χρειαζεσαι, εποξειδικοι λεγονται αν θυμαμαι καλα. Αλλα το βασικο ειναι να βγαλεις οσο γινεται τον παλιο στοκο, καθαριζεις καλα και μετα με σπατουλα περνας τον καινουριο.

Δημοσ.

Αν τοποθετηθεί αυτό που θέλει ο ts από πάνω από τα πλακάκια (χωρίς σκάψιμο, κόψιμο) όπως λέει ακόμα και αν εξαιρέσουμε το να σκοντάψεις ή ακόμα χειρότερα να σύρεις πάνω του γυμνό πόδι πχ βγαίνοντας από μπανιέρα με ενδεχόμενο γρατζούνισμα, το πιο πιθανό είναι να μαζεύει βρώμα γύρω-γύρω στο "δόντι"¨που κάνει και να πέφτεις στα τέσσερα με οδοντόβουρτσα να το καθαρίζεις σαν...εύελπις.

Δημοσ.

Το ίδιο του πρότεινες :lol:

όχι ρε σεις. Ίδια λειτουργία αλλά το ένα είναι flat όταν είναι ταπωμένο, το άλλο εξέχει.

Δημοσ.

Εχω ακριβως το ιδιο "πρόβλημα" (σε εισαγωγικά γιατί δεν είναι και τόσο πρόβλημα) εδω και χρονια. Μου το θύμησες σήμερα και ρώτησα έναν τοπικό υδραυλικό τι μπορώ να κάνω. 'Εχει κι αυτος κατι ψευτοτάπες αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι. Νομίζω η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα μεγαλύτερο σχαράκι και πλαίσιο, να πληρώσεις να στο βάλουν σωστά, να κλαψεις στιγμιαία τα 40-50 ευρω που θα σου φύγουν και μετά να το χαίρεσαι. 'Ολα τα άλλα μου φάνηκαν μούφα λύσεις. Αυτο που εβαλες στο λινκ το πουλανε μαγαζια τυπου τελεμαρκετινγκ οποτε μου βρωμάει αρκετά.

Δημοσ.

Αν τοποθετηθεί αυτό που θέλει ο ts από πάνω από τα πλακάκια (χωρίς σκάψιμο, κόψιμο) όπως λέει ακόμα και αν εξαιρέσουμε το να σκοντάψεις ή ακόμα χειρότερα να σύρεις πάνω του γυμνό πόδι πχ βγαίνοντας από μπανιέρα με ενδεχόμενο γρατζούνισμα, το πιο πιθανό είναι να μαζεύει βρώμα γύρω-γύρω στο "δόντι"¨που κάνει και να πέφτεις στα τέσσερα με οδοντόβουρτσα να το καθαρίζεις σαν...εύελπις.

Ειναι ψιλοθεμα αυτο , οσο καλα και να εφαρμοζει.Απο την αλλη βεβαια πιο ευκολα θα καθαριζει αυτο παρα ο στοκος,που οσο ειδικος και αν ειναι για υγρασια..πλακακι δεν γινεται.

Αντε τωρα να ξηλωνεις δυο τρια πλακακια τωρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...