iordanis77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Το ότι ήταν άνεργος τι σημασία έχει; Ίσχυε κάποια απαλλαγή για τους άνεργους τότε στη Θεσσαλονίκη; Κι εσυ του σλογκαν "οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο" ? 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τροποποιήθηκε ο τίτλος για να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου υπάρχει αγορανομικος κώδικας δεν μπορει ο κάθε μαγαζάτορας να κάνει ότι γουστάρει.Τι ετσι είναι αντε ανοιξα ένα μαγαζι και δινω ότι ποιοτητα θελω ότι υλικα θελω ότι μεριδα θέλω?και μετα λεω στον άλλο αμα δε γουστάρεις μη ξαναρθεις δεν υπογραψαμε και συμβολαιο? χαχα δεν παει καθολου ετσι το πραγμα.Μαγαζι που δεν έχει δελτιο παραπονων στην εισοδο πάει μέσα για να ξεκινήσουμε από τα βασικά σε λιγο θα αρχισουν να φευγουν κ συγκεκριμενα άρθρα. Το ότι δεν θα ψωνισω ξανα εννοείται αλλα αν ο άλλος παει να το παιξει υφάκι ξερολας κτλπ θα χάσει.Πλακα θα έχει να τον τρεξεις λιγο να βαλει λιγο μυαλο να μη νομιζει ότι απευθύνεται σε βλάκες. ΥΓ Το αν σου δώσει κατι σκαρτο και κινδυνεψει η υγεια σου είναι θεμα ποινικο πλεον με αυτοφωρο κανονικα το αν δεν δωσει αυτά που είναι υποχρεωμένος να εχει είναι θεμα αγορανομιας. Αμα δεν έχει ο άλλος πως θα πληρώσει? Έιναι μονος του αμαξι δεν έχει λεφτα για ταξι δεν έχει και ενιωσε μια αδιαθεσια και παει στο γιατρο. Μεσα στο λεωφορειο θα τον πιάσει ο ελεγκτης και θα του πει πληρωσε? Οι συγκοινωνιες μέσα σε ένα λιμάνι γιατι είναι τσαμπα και δεν πληρώνεις εισιτηριο? να ειχε θεσπιστεί και για τους ανεργους τουλάχιστον μεσα στην περιοχη τους ή προς το πανεπιστημιο να πηγαινοέρχονται δωρεάν. Όπως πηγαινοέρχονται τοσα χρονια οι σεβαστοι πολιτικοι μας και με ακομα πιο ακριβα μεσα όχι με ένα λεωφορειο.[/quote Όσο τηρούνται κάποιοι κανόνες Όχι δεν μπορείς να πεις Α η μερίδα είναι μικρή η η ποιότητα δεν είναι καλή κτλ. Δηλαδή μπορείς να κάνεις παράπονα αλλά μέχρι εκεί. Και ναι μαγαζί μου είναι μπορεί να Θέλω να έχω μερίδα για μυρμήγκια η μερίδα για δεινόσαυρους ότι θέλω κάνω. Ωραία Τότε με τη λογική σου θα πάω σήμερα για φεραρι δεν έχω να πληρώσω οπότε θα την πάρω και θα φύγω. Αν δεν έχεις δεν χρησιμοποιείς. Δεν μιλάμε για έκτακτες ανάγκες υγιειας. Για ανάγκη δεν είναι να μην στήσεις τη Λίτσα στο ραντεβού και εσύ βρέ λεβέντη (αν ειναι ετσι οπως γράφεις) πού ξέρεις ποιός εκανε μήνυση πρώτος η μύρισες τά νύχια σου κ εβγαλες αυτό τό συμπερασμα ? η εισαι ξαδελφομπατζανάκης του ελεγκτή κ στό ειπε ? δηλαδή μέ παράτησε εμένα η κοπελιά μου κ ηρθε σέ σένα εγώ από αντιδραση σε πλακώνω στίς φάπες κ παω κ σού τραβάω κ μιά μήνυση αμέσως γιά εξύβριση κ βάζω κ εναν- δυό ψευδομαρτυρες που δηθεν τά ακουσαν ολα , κ εσύ μετά από 2-3 ημέρες μού κανεις μηνυση για ξυλοδαρμό ο εισαγγελέας θά βάλει την μηνυση την δικειά σου στά σκουπίδια επειδή προηγείται η δικειά μου η μπορεί κ νά βαριέται νά διαβασει την δικειά σου , αν κατάλαβα καλά αυτό εννοείς ? γιά απάντα βρέ λεβέντη γιατί δέν στέκει αυτό πού εγραψες.... η εχεις τήν εντύπωση οτι δικαστήριο θά εβγαζε απόφαση υπέρ τού αεργου (ασήμαντο ανθρωπάκι γι αυτούς ) πού τά εβαλε μέ τό κράτος (ελεγκτής). σέ αυτη την περιπτωση υπαρχει καραμπινάτη παράνομη προσωποκρατηση μεσα στο λεωφορειο κ νομική παράβαση τελεία κ παύλα , μάλλον ο αεργος ηταν κ μπατίρης κ ισως κ λίγο χαζούλης ανθρωπος κ δέν εβαλε καν δικηγορο λόγω χρημάτων κ τη πάτησε τουλάχιστον οσον αφορα την παρανομη προσωποκρατηση πάντα κ οχι τα υπολοιπα ψευδομαρτυρια η εξυβρση κλπ (κ γιά νά ξέρεις αυτός πού δέν εχει δουλειά λεγεται αεργος κ οχι ανεργος οπως γραφεις ετσι πληροφοριακά ... Άριστο Αυτό που λέει ο Μάους είναι ότι όταν γίνουν Δύο μηνύσεις που υποστηρίζουν το αντίθετο εφόσον η μήνυση που δικάΖεται πρώτα έχει θετικό αποτέλεσμα για τον μηνυτή υπάρχει λόγος να δικαστεί η άλΣεη Πλη γιατί δεν γίνεται να ισχύουν και οί δύο πλευρές. Πχ αν Εγώ λέω ότι Εσύ με έβρισκες και Εσύ ότι λέω ψέματα άσχετα με το Ποια έγινε πρώτη αν βγει ότι λέω Αλήθεια και ότι με έβρισες σημαίνει ότι Εσύ λες ψέματα και δεν χρειάζεται να εξετάσουν τη μήνυση σου Ότι λέω ψέματα γιατι ήδη αποδείχθηκε ότι με έχει βρίσει (από τη δίκη στην δική μου μήνυση) Λογικά το κάνουν για οικονομικούς λόγους
opera Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Παρουσιάζει ενδιαφέρον η ιστορία πάντως γιατί άλλο παράπτωμα έκανε και για άλλο καταδικάστηκε ο άνεργος. Σαν να πηγαίνεις σε νοσοκομείο για εγχείρηση στο γόνατο και σου βγάζουν τη σκωληκοειδή απόφυση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Η μία πράξη οδήγησε σε άλλες και για αυτές δικάΖεται. Το παράδειγμα σου δεν ισχύει 4
mylo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω το αργησες κτλ δεν πληρωνω. Απλα ναι σε ενα βαθμο θελω να τηρουνται τα δρομολογια αλλιως μην τα βαλεις κανα και γραψε ενα ξεκινανε πχ 6 πμ και περναει καθε 15-30 λεπτα. Ταλλινν που ειμαι εκτος του οτι εχω εφαμοργη με δρομολογια κτλ εχει και real timev view που ειναι τα λεωφορεια (τα βλεπεις που κουνιουνται στο χαρτη) εχω και την επιλογη να μπω σε μια σελιδα να δω τι ωρα ερχεται το λεωφορειο μου και να ειμαι στη σταση 2 λεεπτα πριν ετσι και κερδιζω απειρο χρονο και μπροω να καννισω τις δουλειες μου! https://play.google.com/store/apps/details?id=oasth.mobile.transport τα πάντα σε μια εφαρμογή. να λέμε και τα καλά του οασθ. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μυλο το θέμα είναι κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα έχει στην έφαρμογη. Εδώ σου λέω λεωφορείο στην ώρα τους πάντα με +-1 και είναι ΔΩΡΕΑΝ
gregdel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μυλο το θέμα είναι κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα έχει στην έφαρμογη. Εδώ σου λέω λεωφορείο στην ώρα τους πάντα με +-1 και είναι ΔΩΡΕΑΝ Ανταποκρίνονται. Το χρησιμοποιώ συχνά... ειδικά με τη στάση που υπάρχει έξω από το σπίτι... Βλέπεις πότε έρχεται το λεωφορείο και κατεβαίνεις! Υπάρχει και στο web http://oasth.gr/ και αν βρεις τον αριθμό της στάσης το κάνεις εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και κατευθείας με 2 κλικ βλέπεις πότε έρχεται το λεωφορείο... υπολογίζεις και 1 (το πολύ 2) λεπτά μείον στο χρόνο. πχ http://oasth.gr/#el/stopinfo/screen/1415 2
mylo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 με πρόλαβε ο συμφορουμίτης^ ασχετο αλλα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας πως γίνεται?
gregdel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 με πρόλαβε ο συμφορουμίτης^ ασχετο αλλα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας πως γίνεται? Τσιμπάς το εικονιδιακι αριστερά απο τη γραμμή του λινκ... και το σέρνεις στην επιφ.εργασίας ή όπου αλλου θες. Firefox -> γη Chrome -> σελιδα Είναι για linux... αλλά είναι το ίδιο 1
krami Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 καλο θα ηταν να υπαρξει ρεπορταζ για το σκεπτικο της αποφασης. ο δικαστης μπορει να επικεντρωθηκε στο θεμα της παρανομης κρατησης για καποιες στασεις που με βαση τον νομο προφανως δεν θα ισχυει. οποτε καταδικασε τους επιβατες και περασε στον αφρο τους ελεγκτες, ασχετα αν εβρισαν και διαπομπευσαν τον ανεργο η οχι. διοτι δεν πιστευω ο αγνωστος συνεπιβατης του ανεργου να ειχε καποιο συμφερον να πει ψεματα και να εμπλακει σε μια δικη που δεν τον αφορουσε. αλλωστε δεν ακουσαμε ποτε τους ελεγκτες που μαλλον δεν ειχαν και καποιο μαρτυρα να καταθεσει υπερ τους οσον αφορα τη συμπεριφορα τους 1
opera Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Η μία πράξη οδήγησε σε άλλες και για αυτές δικάΖεται. Το παράδειγμα σου δεν ισχύει Δίκιο έχεις,τη ταλαιπωρία και τη περιπέτειά του ήθελα να περιγράψω και τίποτα άλλο.
Apoll Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δίκιο έχεις,τη ταλαιπωρία και τη περιπέτειά του ήθελα να περιγράψω και τίποτα άλλο. Μα αυτός έκανε την συκοφαντία, αυτός με το δικό του μυαλό ως μλκς μπήκε σε περιπέτειες και ταλαιπωρίες. Εσύ αφοριστικά καταδικάζεις το σύστημα/Κράτος για έναν ηλίθιο που με τις δικές του πράξεις ήταν ένοχος για αυτό που καταδικάστηκε και ήταν η μύνηση εναντίων του;
kogba Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αυτό με την παράνομη κράτηση του επιβάτη που αναφέρετε, θα ήθελα να μα πει κάποιος που ξέρει σίγουρα τι ισχύει, γιατί πολύ ράδιο αρβύλα ακούγεται και λέγεται. Δεν μου αρκεί απλά το "είναι παράνομο... έτσι στο φλου" για να αιτιολογήσει κάτι, δεν βάζουν και φυλακή τον άνθρωπο, προσπαθούν να τον περιορίσουν για να μην φύγει έως ότου να έρθει η αστυνομία. Αλλιώς, αν σε άφηναν να πας στην ευχή του Θεού, απλά όλοι θα έφευγαν και δεν θα υπήρχε και λόγος για ελέγχους. Αν ξέρει κανείς, ας μας πει, γιατί δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνει σε έναν ελεγκτή και σίγουρα είναι από τα πράγματα που τα συζητούν μεταξύ τους ή παίρνουν οδηγίες από τη Διοίκηση(και σίγουρα ξέρουν τι νόμους να επικαλεστούν, φαντάζομαι) .
opera Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μα αυτός έκανε την συκοφαντία, αυτός με το δικό του μυαλό ως μλκς μπήκε σε περιπέτειες και ταλαιπωρίες. Εσύ αφοριστικά καταδικάζεις το σύστημα/Κράτος για έναν ηλίθιο που με τις δικές του πράξεις ήταν ένοχος για αυτό που καταδικάστηκε και ήταν η μύνηση εναντίων του; Σε ποιό σημείο ακριβώς καταδικασα το σύστημα; Ονειρα βλέπεις; Είπα οτι πέρασε μιά περιπέτεια και συμφώνησα μάλιστα στο ότι οι πράξεις του τον οδήγησαν σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα