nivek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας μεχρι κτες ο ssd δισκος μου φορτωνε τα windows10 πολυ γρηγορα.. Απλα ειχα κλεισει τον υπολογιστη μου και τον ανοιξα σημερα και τα windows για να φορτοσουνε κανουνε σχεδον 9 λεπτα.. Παιδια τι πρεπει να κανω;; γιατι ο ssd κανει τοση ωρα για να φορτωσει τα windows 10΄;; μεχρι κτες τα φορτωνε σε 15 δευτερολεπτα Τι πρεπει να κανω;;;
nivek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 αφου εινε αδειανος βρε φιλε.. αργει να φορτωσει οταν εινε να φορτοσουν τα windows 10 εννοω με το που ανοιγω τον υπολογιστη μου και περιμενω τα windows 10 να φορτωσουνε σε αυτο το σημειο εννοω κανει περιπου 7 με 8 λεπτα για να τα φορτωσει καταλαβες τι εννοω;;
Eliaskat Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 για τρεξε κανενα hd sentinel να δεις την υγεια του
nivek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 εινε μια χαρα το ειχα βαλει το προγραμμα αυτο εδω το hd sentinel οταν παω να το ανοιξω καμια φορα δεν ανοιγει αν εινε δυνατον δεν εχω ιδεα τι προκαλει ολο αυτο το προβλημα οπως και ο κλαδος ανακυκλωσης οταν παω να κανω διπλο κλικ δεν ανοιγει ανοιγει μετα απο 4 λεπτα λες να εινε τιποτα τροφοδοτικο;;; η μητρικι βοηθηστε με βρε παιδια σας παρακαλω
dimosit Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 9 λεπτα σε SSD WTF!. 1- Πήγαινε στον Task Manager και κανε Disable τα προγράμματα τα οποία δεν ειναι απαραίτητα να ξεκινούν απο την αρχη. 2->Πατα το windows key και στην search bar γράψε msconfig άνοιξε το και πηγαινε στο tab services κανε τικ το Hide all Microsoft services απο την λιστα κανε disable αυτά που δεν χρειάζονται με την εκκίνηση του υπολογιστή..
nivek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μα δεν με καταλαβες το προβλημα εινε οτι οταν ανοιγο τον υπολογιστι μου και απο τιν στιγμι που τον ανοιγο ο ssd κανει μισι ορα για να παει στα windows 10 καταλαβενεις τι εννοω¨΄;;
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Όταν αργεί στην εκκίνηση (πριν βγει το σήμα τον windows) σημαίνει ότι κάποια συσκευή (δίσκος cd/usb/hdd κτλ) έχει πρόβλημα και αργεί να επικοινωνήσει με το σύστημα οπότε η μητρική περιμένει τον προκαθορισμένο χρόνο και αν δεν βρεθεί η συσκευή ξεκινάει χωρίς αυτήν.
nivek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Και πως θα καταλαβω πια συσκευή (δίσκος cd/usb/hdd εχει προβλημα;; εμενα μου λεει οτι ο δισκος ssd εχει power on time 1172 days και 13 ημερες και το υπολοιπο ζωης εινε 407 ημερες.. ετσι λεει το hard disk sentinel..
SPANK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Βγάλε απο επάνω αν εχεις αλλο δίσκο και ασε τα windows να κάνουν boot μόνα τους , επίσης δοκίμασε τον ssd σε καποια αλλη θύρα sata στην motherboard και με αλλο καλώδιο 1
nivek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 τελικα ο ενας δισκος εχει χαλασει και το συστημα δουλευει κανονικα τωρα και τον εβγαλα το θεμα εινε πως μπορω απο μεσα να παρω οτι ειχε απο μεσα΄΄΄΄;;; γινετε αυτο;;;
SPANK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ανάλογα την ζημιά που έχει μπορεί να μπορέσεις να πάρεις τα αρχεία μπορεί και οχι η να πάρεις τα αρχεία χαλασμένα , σε καθε περίπτωση πρέπει να τον βάλεις σαν 2ο δίσκο και μετα να προσπαθήσεις να πάρεις τα αρχεία σου με καποιο πρόγραμμα ανάκτησης οπως το recuva ή το on track easy recovery
nivek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ο δισκος που μου χαλασε τον ειχα σαν 3 δισκο απλα οσο τον ειχα μεσα τα windows 10 κανανε πολυ ωρα για να φορτουσουνε καταλαβες? περα απο αυτο ομως οταν τον ειχα μεσα δεν τον διαβαζε εννοω εβλεπε μονο την μοναδα δισκου Η καταλαβες οποτε να τον χαναβαλω μεσα παλι;;;
SPANK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Βάλε τον μέσα και κανε αυτο που σου ειπα τώρα αν ειναι πολύ χαλασμένος ο δίσκος δεν θα μπορείς και να τραβήξεις τα αρχεία σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα