patriot21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Χαιρεται,λογω οικονομικων δυσκολιων,δε μου επιτρεπεται να αγορασω ενα καινουριο κομπρεσερακι αερος..Αυτο που ζηταω,ειναι αν καποιος εχει γνωσεις η ακομα καλυτερα εαν εχει φτιαξει ο ιδιος κατι τετοιο. Μπορουμε πχ να βαλουμε καποιο μοτερακι(με καποια πατεντα),σε μια αδεια φιαλη υγραεριου,σε παλιο πυροσβεστηρα,παλιο θερμοσιφωνα η κατι παρομοιο? Δηλαδη,με ποιο τροπο θα μπορουσα να φτιαξω κατι μονος μου,με χαμηλο κοστος? Ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν γίνονται αυτά, αλλά και να γίνουν θα σου στοιχίσει τα δίπλα, αυτά που είναι στις φωτο τα φτιάχνουν άνθρωποι που έχουν εργαλεία, συνεργεία κλπ
Swimmer21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Χαιρεται,λογω οικονομικων δυσκολιων,δε μου επιτρεπεται να αγορασω ενα καινουριο κομπρεσερακι αερος..Αυτο που ζηταω,ειναι αν καποιος εχει γνωσεις η ακομα καλυτερα εαν εχει φτιαξει ο ιδιος κατι τετοιο. Μπορουμε πχ να βαλουμε καποιο μοτερακι(με καποια πατεντα),σε μια αδεια φιαλη υγραεριου,σε παλιο πυροσβεστηρα,παλιο θερμοσιφωνα η κατι παρομοιο? Δηλαδη,με ποιο τροπο θα μπορουσα να φτιαξω κατι μονος μου,με χαμηλο κοστος? Ευχαριστω! Στείλε PM στον zoranb 2
patriot21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν γίνονται αυτά, αλλά και να γίνουν θα σου στοιχίσει τα δίπλα, αυτά που είναι στις φωτο τα φτιάχνουν άνθρωποι που έχουν εργαλεία, συνεργεία κλπ Mια χαρα γινονται φιλε,θεληση να υπαρχει! Στείλε PM στον zoranb Θα στειλω φιλε,να σαι καλα! Βασικα δε μπορει να δεχτει μηνυματα.Οποτε μονο αν το δει και απαντησει εδω περα... 1
saxos55 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πάντως για το πως, βλέπω υπάρχει πολύ υλικό στο δίκτυο, με αναλυτικά βήματα. Εδώ ένα παράδειγμα 1
dollyyy19 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εκανα ενα προ 2 μηνων.βολεψε πολυ,ακομη και σαν αντλια κενου.μονο το μοτετακι του ψυγειου,το οποιο και ηδη ειχα.αν δεν το εχεις,αστο καλυτερα,θα βγει ακριβοτερο.δεν εβαλα μπουκαλα,διοτι εναν εξαλιτρο σβεστηρα που σκοπευα να δουλεψω,τον εκρινα μικρο,και οντως,ειναι μικρος,εδω 25λιτρο και φουσκωνει με το ζορι ενα λαστιχο,απο τον αποθυκευμενο.καλυτερα να δωσεις χρημα για καμια 20-30 μετρη μπαλαντεζα,παρα για μπουκαλα κλπ...
patriot21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 εκανα ενα προ 2 μηνων.βολεψε πολυ,ακομη και σαν αντλια κενου.μονο το μοτετακι του ψυγειου,το οποιο και ηδη ειχα.αν δεν το εχεις,αστο καλυτερα,θα βγει ακριβοτερο.δεν εβαλα μπουκαλα,διοτι εναν εξαλιτρο σβεστηρα που σκοπευα να δουλεψω,τον εκρινα μικρο,και οντως,ειναι μικρος,εδω 25λιτρο και φουσκωνει με το ζορι ενα λαστιχο,απο τον αποθυκευμενο.καλυτερα να δωσεις χρημα για καμια 20-30 μετρη μπαλαντεζα,παρα για μπουκαλα κλπ... Eχω γνωστο ψυκτικο,οποτε θα βρεθει μοτερακι σε καλη τιμη,αν οχι τσαμπε... Στο μυαλο μου εχω ενα θερμοσιφωνα 50/80 λιτρων,και ενα μοτερακι απο πανω,και να το κανω σαν αυτα του εμποριου,με ροδακια κτλ...
patriot21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 μαλλον αστειευεσαι...... Γιατι δε γινεται?Αν μπει ενα δυνατο μοτερ δε μπορει να το καλυψει?
Apoll Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πάντως μικρά κομπρεσέρ, με water trap, δεξαμενή κλπ πάνε περίπου 60 λίρες...
De@th L0rd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αυτά συμφέρουν μόνο εάν έχεις τα parts, αλλιώς συμφέρει να πάρεις ένα απλό έτοιμο του εμπορίου. Μόνο τα ρακόρια που χρησιμοποίησε ο τύπος στο βίντεο, ο αυτόματος, οι ρεγουλατόροι με την υδατοπαγίδα, και οι βαλβίδες είμαι σίγουρος ότι βγαίνουν κανα 50ρι ευρώ. Βάλε το μοτέρ και τη δεξαμενή, άστο καλύτερα. 1
haris_216 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τα τελευταία χρόνια, με την είσοδο στην αγορά όλων αυτών των no name/κινεζοname, σπάνια συμφέρει να κατασκευάσεις κάτι σε σχέση με το να το αγοράσεις (εννοείται ότι δεν μιλάω για επώνυμα προϊόντα). Η μόνη περίπτωση να σε συμφέρει είναι το να έχεις πρόσβαση (ή το junk box σου να έχει αρκετά) εξαρτήματα δωρεάν (ή με ελάχιστη χρέωση). Το μόνο όφελος που έχεις στις περισσότερες περιτπώσεις, ακόμα και αν σου στοιχίσει παραπάνω, είναι ότι μπορείς τα χρήματα να τα δίνεις σταδιακά (αγοράζω σήμερα το όργανο πίεσης, αύριο το συμπιεστή, κλπ) σε αντίθεση του να τα δώσεις ντούκου με τη μία για αγορά Αν τώρα το όλο θέμα έχει να κάνει με τη "χαρά της δημιουργίας" σαφώς και προχωράς αφού σημαίνει ότι το θέμα κόστος έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Πάντως ειδικά για το συγκεκριμένο που λες θα έλεγα πρώτα να googlάρεις και να δεις τι σου χρειάζεται από θέμα πίεσης, παροχής, κλπ γιατί ουκ ολίγοι έχουν αγοράσει γιατί βρήκαν μια καλή τιμή και μετά ανακάλυψαν ότι χρειάζονται πχ μεγαλύτερη παραγωγή αέρα για την εφαρμογή που το θέλουν. Αφού δεις αυτά τότε (και μόνο τότε) αρχίζεις να σκεφτεσαι για κατασκευή/αγορά, αφού φαντάζομαι ότι το θέλεις για να κάνεις συγκεκριμένες δουλειές και όχι "έτσι για να υπάρχει" 2
gdriver Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Eχω γνωστο ψυκτικο,οποτε θα βρεθει μοτερακι σε καλη τιμη,αν οχι τσαμπε... Στο μυαλο μου εχω ενα θερμοσιφωνα 50/80 λιτρων,και ενα μοτερακι απο πανω,και να το κανω σαν αυτα του εμποριου,με ροδακια κτλ... δε νομίζω ένα δοχείο θερμοσίφωνα να μπορέσει να αντέξει μεγάλη πίεση (8 bar και πάνω) χωρίς να διαλυθεί. υγραερίου ή πυροσβεστήρα (πολύ μεγάλου) νομίζω μπορούν να αντέξουν. 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Με 100 ευρουδακια αγοράζεις κατι αρκετά καλο, συμπαγες και ασφαλές, ασε τις κατασκευές στο συγκεκριμενο θέμα δεν εχουν ουτε κέρδος αλλα ούτε αξίζει να ασχολιθεις http://www.skroutz.gr/c/2235/Aerosympiestes.html?keyphrase=%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B5%CF%81+%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82&otto=contextual_3&from=autocomplete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα