Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας υποσχεθεί ήδη από το καλοκαίρι, την επέκταση της υπηρεσίας Apple Music και στην πλατφόρμα του Android, η Apple κάνει διαθέσιμη από σήμερα την αντίστοιχη εφαρμογή, μια κίνηση την οποία η εταιρεία δε συνηθίζει.

Από θέμα εμφάνισης, η εφαρμογή του Apple Music για το Android είναι σχεδόν ίδια με αυτή που κυκλοφορεί εδώ και καιρό για τις iOS συσκευές, συμπεριλαμβανομένου της προσφοράς δωρεάν χρήσης της για 3 μήνες. Με το πέρας του χρονικού ορίου, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή, κάτι που θα χρειαστεί να γίνει συνδρομητής με κόστος $9.99 μηνιαίως. Επιπλέον θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι η έκδοση του Android την οποία τρέχει η συσκευή του είναι μεταγενέστερη της 4.3, ενώ μόλις ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία του λογαριασμού του που κατέχει στο iTunes, τότε σε περίπτωση που είχε αγοράσει μουσική παλιά, αυτή θα τον περιμένει στην εφαρμογή του Apple Music, έτοιμη για streaming.

Για την ώρα η Apple δε δείχνει έτοιμη να αφαιρέσει την ένδειξη beta από την εφαρμογή, με μερικές σημαντικές απουσίες να σημειώνονται όπως τα μουσικά βίντεο αλλά και η «οικογενειακή εγγραφή» που επιτρέπει την ακρόαση των τραγουδιών από διαφορετικά μέλη μιας οικογενείας, σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Η εφαρμογή πάντως περιλαμβάνει κανονικά και το ραδιοσταθμό Beats 1 ή τις ενημερώσεις των καλλιτεχνών μέσα από την ενότητα Connect.

File.png Download: Appe Music για Android

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή τα 5 αστέρια είναι περισσότερα από το 1.

Σε 1 βδομάδα να δεις τι θα έχει γίνει. Το θέμα επίσης είναι και ότι η ίδια η Google το αφήνει να γίνεται αυτό με τα reviews.

Δημοσ.

Ειναι καλύτερο απο Spotify?

Αν έχεις iPhone/iPad/Mac και οικογένεια με μία από τις προηγούμενες συσκευές ο καθένας, ναι είναι καλύτερο στην τιμή του οικογενειακού πακέτου. Αν δεν έχεις κάτι από τα παραπάνω είναι η ίδια πατέντα με μερικές κυκλοφορίες τραγουδιών να έρχονται μία βδομάδα νωρίτερα στην υπηρεσία.

Δημοσ.

Είναι καλύτερο από Spotify?

Aν έχεις iphone και / η είσαι φανατικός appleτζης τότε όχι το spotify δεν είναι καλύτερο

Αν δεν έχεις και δεν επιθυμείς να πάρεις πότε iphone ή κάποιο προϊών της apple τότε το Spotify είναι καλύτερο

Αν δεν έχεις καμιά ιδιαίτερη προτίμηση και είσαι ανοιχτοκέφαλος άνθρωπος του οποίου οι προτιμήσεις προσαρμόζονται με αυτά που έχουν πέσει και έχουν δουλέψει στα χέρια του, τότε πότε μα πότε μην συμβουλευτείς το ίντερνετ.

• Like 5
Δημοσ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συγχρονίσω μουσική από το iTunes στο Android; Διότι όλο μου πετάει επιλογές που σου λένε να κάνεις subscribe .

Ως τώρα χρησιμοποιώ το DoubleTwist για τον συγχρονισμό.

Δημοσ.

Aν έχεις iphone και / η είσαι φανατικός appleτζης τότε όχι το spotify δεν είναι καλύτερο

Αν δεν έχεις και δεν επιθυμείς να πάρεις πότε iphone ή κάποιο προϊών της apple τότε το Spotify είναι καλύτερο

Αν δεν έχεις καμιά ιδιαίτερη προτίμηση και είσαι ανοιχτοκέφαλος άνθρωπος του οποίου οι προτιμήσεις προσαρμόζονται με αυτά που έχουν πέσει και έχουν δουλέψει στα χέρια του, τότε πότε μα πότε μην συμβουλευτείς το ίντερνετ.

I came here for justice...wasn't disapointed!

Τα πάντα ειναι περισοτερο υποκειμενικά παρά αντικειμενικα λοιπον :) Δοκιμάστε και όποιο σας αρέσει αυτο ειναι για εσάς.

• Like 1
Δημοσ.

Εχοντας lg g3 mini εχω να πω για το spotify οτι εγινα συνδρομητης για να μπορω και να εχω offline τα κομματια στο δρομο αλλα την σταμητησα  γιατι κολαγε η εφαρμογη με ξενερωνε και μου εσπασε τα νευρα και επαιζε χαμηλα σε σχεση με το tidal

στον υπολογιστη ομως που το εχω ειναι μια χαρα εχω τις λιστες μου και ακουω και γουσταρω κιολας

θα επρεπε κατα τη γνωμη σου να εχω δωσει πανω απο 200 ευρω για κινητο για να μπορω απλα να ακουω μουσικη απο το spotify στο κινητο μου ?

για δοκιμασε το spotify σε ενα iphone 4s και πες μου κολλαει?

ουτε εσυ εισαι ανοιχτοκεφαλος οπως λες

απλα εισαι hater 

θα το κατεβασω κι αν μου δουλευει καλα στο κινητο μου θα με κερδισει και θα γινω εκει συνδρομητης

• Like 3
Δημοσ.

Χρήστης αποκλειστικά Mac και iOS θεωρώ το Spotify καλύτερη επιλογή. Ειναι πιο απλη και πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή συγκριτικά με το Apple Music. Ο καθένας βέβαια έχει την άποψη του. Αναφερω την προσωπική μου εμπειρία σαν χρήστης Spotify premium εδω και ένα χρόνο.

Δημοσ.

Ειναι νωρις να κρινουμε ακομα το apple music. Σε 2-3 χρονια που θα χει βελτιωθει σημαντικα πιστευω θα γινει καλυτερο απο το spotify. Τωρα ειναι μια βλακια και μιση.

Δημοσ.

play music και μονο το πιο φθηνο αυτοματο back up ολοκληρης της μουσικης δωρεαν και συγχρονισμο με ολες τις συσκευες μου. 
Νεκρο το apple music αλλα οταν πεφτουν οι μετοχες... ασχολουμαστε και με το android οπως θα εκανε καθε εταιρια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...