hestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 προσωπικα σε μερικα Virtual pcs εχω win98 κανω οτι θελω και σπαταλαω μολις 32 μεγα RAM. και επειδη ισως δεν θα το πιστευετε μπορειτε να κανετε ενα Check εδω. http://178.238.225.223/keno/index.html for info check here. http://toolbar.netcraft.com/site_report?url=http%3A%2F%2F178.238.225.223#last_reboot και γω έχω 8 γίγα ram και τρέχω ms-dos του 85. σφαίρα πάει. σημασια δεν εχει τι "οπλο"¨εχεις αλλα ποσο καλος σκοπευτης εισαι. 1
l337 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ήδη απορώ που παρείχαν ακόμη support στο απολίθωμα τα XP. 1
hestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ήδη απορώ που παρείχαν ακόμη support στο απολίθωμα τα XP. με δεν χρειαζοντε Support πλεον οτι ηταν να βγει σε updates εχει βγει ειναι very stable. και απλα Γαμ...νε. 1
Bourdoulas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Σαν δεν ντρέπονται! Με το ζόρι να αφήσουμε το τελειότερο λειτουργικό ever για τα άθλια 7άρια! Όχι κύριοι το πλήρωσα και θα το έχω για μια ζωή. Το έχω στο σύστημα μου και τρέχει τέλεια. troll mode off.
hestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει αν δεν υπηρχαν και οι χαζοι που ενημερωνουν καθε 3 και λιγο οτι βλακεια τους πασαρουν πως θα οικονομουσαν οι εξυπνοι ( εταιρειες) Παρτε παραδειγμα το IOS 8 και το IOS 9 εκανες το λαθος και το κατεβασες σε iphone 5, or ipad mini απλα την εβαψες. βεβαια αν το PC το εχεις για να παιζεις games ε ναι θες την καλυτερη καρτα γραφικών, θες και τα windows 7 , θες και 32 giga και θες και windows 3025 μαλλον :< ενδιαφερον θα ηταν ενα Benchmark winXP vs win7 σε 2 ολοιδια μηχανηματα. μα πολυ ενδιαφερον λεμε. βρηκα ενα . http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2355703,00.asp τα συμπερασματα δικα σας ναι ξερω κανει περισοτερη ωρα να κλεισει αλλα δεν με νοιαζει γιατι μολις πατησω Shutdown την εχω κανει απο το γραφειο μου . και ενα video με game perfomance 1
qaz031 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Το έγραψα κα σε άλλη σελίδα, στο σχολείο που εργάζομαι η τελευταία παραλαβή «καινούργιων» υπολογιστών έγινε το 2004! Έχουμε 6 εργαστήρια με 12 ή 14 Η/Υ το κάθε ένα, τεχνολογίας P4 από 1.8 έως 3.0GHz, μνήμες RAM από 512 έως 1024ΜΒ και HDD από 20 έως 80GB. Λεφτά στο ορίζοντα δεν υπάρχουν, οπότε κάνουμε ότι είναι δυνατόν να τα συντηρήσουμε. Από τη στιγμή που κάποιος έχει παλιό εξοπλισμό και δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει, παραμένει στα XP γιατί: σε παλιά μηχανήματα λειτουργούν ΑΨΟΓΑ με μια αλλαγή στη registry συνεχίζεις να έχεις κανονικά τα windows updates μέχρι το 2019! υπάρχουν ακόμη πολλές εφαρμογές που τα υποστηρίζουν Πιστεύω ότι το ίδιο πρόβλημα θα είχαμε σε λίγο καιρό και με τα 7αρια εφόσον η Microsoft δεν έδινε δωρεάν τα 10αρια…
stelrp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κάποτε τα λειτουργικά πέθαιναν από τους ίδιους τους χρήστες που τα εγκατελειπαν γιατί τα ξεπερνούσε ή εξέλιξη, τώρα τα σκοτώνουν οι εταιρείες. Ας υποθέσουμε ότι παρεχόταν υποστήριξη στα xp, και θα βλέπαμε υι θα συνεβαινε. Η εγκατεστημένη βάση υπολογιστών με xp παραμένει μεγάλη. Και δυστυχώς πολλοί τα χρειάζονται γιατί τα νέα λειτουργικά βγάζουν ασυμβατότητες με εφαρμογές και hardware.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 [..] με μια αλλαγή στη registry συνεχίζεις να έχεις κανονικά τα windows updates μέχρι το 2019! [..] Σχετικα με το συγκεκριμενο hack, για να ειναι πληρως ενημερωμενοι οσοι το χρησιμοποιουν και διαβαζουν το thread, η απαντηση της MS οταν εγινε γνωστο πριν ~1.5 χρονο: We recently became aware of a hack that purportedly aims to provide security updates to Windows XP customers. The security updates that could be installed are intended for Windows Embedded and Windows Server 2003 customers and do not fully protect Windows XP customers. Windows XP customers also run a significant risk of functionality issues with their machines if they install these updates, as they are not tested against Windows XP 1
Pseudonumo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 δε βρισκω το λογο να φτιαξω πισι με 8 γιγα ραμ και να ταλαιπωεουμαι με το να του τρεχω xp η 98, με μηδενικη υποστηριξη απο ms και πολλα προβληματα συμβατοτητας. τωρα για προσωπικα θεματα ο καθενας τρεχει οτι θελει, και ms dos σκετο οπως ειπα, αν οντως χρειαζεται καθε MB ram ελευθερο και δε χρειαζεται ui.
NOTIOS1981 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το έγραψα κα σε άλλη σελίδα, στο σχολείο που εργάζομαι η τελευταία παραλαβή «καινούργιων» υπολογιστών έγινε το 2004! Έχουμε 6 εργαστήρια με 12 ή 14 Η/Υ το κάθε ένα, τεχνολογίας P4 από 1.8 έως 3.0GHz, μνήμες RAM από 512 έως 1024ΜΒ και HDD από 20 έως 80GB. Λεφτά στο ορίζοντα δεν υπάρχουν, οπότε κάνουμε ότι είναι δυνατόν να τα συντηρήσουμε. Από τη στιγμή που κάποιος έχει παλιό εξοπλισμό και δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει, παραμένει στα XP γιατί: σε παλιά μηχανήματα λειτουργούν ΑΨΟΓΑ με μια αλλαγή στη registry συνεχίζεις να έχεις κανονικά τα windows updates μέχρι το 2019! υπάρχουν ακόμη πολλές εφαρμογές που τα υποστηρίζουν Πιστεύω ότι το ίδιο πρόβλημα θα είχαμε σε λίγο καιρό και με τα 7αρια εφόσον η Microsoft δεν έδινε δωρεάν τα 10αρια… Εσυ εχεις τα δίκια σου. Βάλτε linux πειτε το στα καναλια και θα ερθει ι7/8GB με windows 10 δωρο απο την MS
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τα λεφτά μας πίσω! 1
xpera_x Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τα κάνουν γιατί ...θέλουν να σπρώξουν τα κανούρια λειτουργικά, έτσι δε λένε όταν διακόπτεται η υποστήριξη σε ένα OS;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 δε βρισκω το λογο να φτιαξω πισι με 8 γιγα ραμ και να ταλαιπωεουμαι με το να του τρεχω xp η 98, με μηδενικη υποστηριξη απο ms και πολλα προβληματα συμβατοτητας. τωρα για προσωπικα θεματα ο καθενας τρεχει οτι θελει, και ms dos σκετο οπως ειπα, αν οντως χρειαζεται καθε MB ram ελευθερο και δε χρειαζεται ui. Υπάρχουν χιλιάδες λογοι, τα λειτουργικά δεν ειναι μονο για να παίζουμε παιχνιδια και να μπαίνουμε στο ιντερνετ
nfsmw_gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πριν ξεκινήσουν τα κύματα λατρείας προς τα windows XP πως θα τα χρησιμοποιούνε μέχρι και το 2085 απλά γιατί είναι υπερτέλεια και ότι άλλο τέτοιο... υπάρχει έστω ένας. ΕΝΑΣ, είτε ο ίδιος είτε κάποιος γνωστός του, που να πήρε PC/λάπτοπ φέτος - 2015 - και να του χει περάσει Windows XP ως το κύριο λειτουργικό σύστημα; Εγω, το πηρα το 2015 μεν, αλλα μου χαρισαν ενα παλιο μηχανημα με celeron του 2004 δε. Ειχα σκοπο να το εκανα κατεβαστηρι, αλλα αφου διαβασα αυτο αναγκαστηκα να βαλω K-Meleon browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα