Imagine_Who Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω αμα το καταλαβα σωστα ομως ο ambivert ειναι αναμεσα στον introvert (εσωστρεφη) και extrovert (εξωστρεφη) Ο εσωστρεφης ειναι αυτος ο οποιος προτιμαει να περναει τον χρονο του μονος του ή σε περιβαλλον με οσο το δυνατον λιγοτερους ανθρωπους. Προτιμαει να κανει δραστηριοτητες οι οποιες δεν εμπεριεχουν κοινωνικες αλληλεπιδρασεις (να πηγαινει σε παρτυ/συναυλιες,κτλπ) Δεν εχει σχεση με την ανασφαλεια ή την ντροπη. Ειναι απλα καποιος που προτιμαει να εχει για φιλο τον εαυτο του,καποιον που ξερει,εμπιστευεται και νιωθει πιο αρμονικα μαζι του. Ο εξωστρεφης ειναι αυτος ο οποιος προτιμαει να κοινωνικοποιειται,να πηγαινει σε διαφορα μερη για να γνωρισει νεα ατομα και νιωθει μια συνεχως αυξανομενη ταση να προσπαθει να κερδισει την αναγνωριση,συμπαθεια και σεβασμο των περιγυρων του. Ο ambivert (δεν υπαρχει αντιστοιχος ορισμος/προσδιορισμος στα Ελληνικα δυστυχως) ειναι αυτος ο οποιος παρουσιαζει χαρακτηριστικα και του εσωστρεφη αλλα και του εξωστρεφη. Π.χ εγω προτιμω να καθομαι στον υπολογιστη παρα να βγω εξω βολτα ή για καφε (γνωρισμα του εσωστρεφη) ομως συναμα θελω να εχω παρε δωσε με αλλους ανθρωπους και να συζηταω πανω σε διαφορα θεματα κυριως για να μαθαινω μια διαφορετικη αποψη/προσεγγιση πανω στο ιδιο θεμα. Εν κατακλειδι, ειναι κακο που ειμαι αυτος που ειμαι; που δεν ανηκω σε μια συγκεκριμενη προσωπικοτητα ανθρωπων; επειδη εσωστρεφεις υπαρχουν εκατομμυρια (οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν οτι ειναι εσωστρεφης ,νομιζουν πως υπαρχουν μονο οι εξωστρεφεις σαν κατηγορια ανθρωπων και παλευουν να γινουν αποδεκτοι απτην κοινωνια ακομα και αν αυτο τους στερει το αισθημα ελευθεριας και προσπαθουν να μοιασουν σε κατι απλα για να ανηκουν καπου) ομως Ambiverts υπαρχουν παρα πολυ λιγοι. ( http://lonerwolf.com/ambivert/ ) Εσεις τι προσωπικοτητα εχετε και πως σας αντιμετωπιζουν οι αλλοι;
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 που σημαινει.......; Τρόμαξε με το avatar σου. Εμένα μου αρέσει......! 1
Imagine_Who Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τρόμαξε με το avatar σου. Εμένα μου αρέσει......! Κοιτα,δεν ξερω αμα εδω γενικοτερα κρινουν καποιον απτο avatar του/της. Ηθελα να βαλω ενα Avatar που να αντιπροσωπευει ενα σταθερο κομματι του εαυτου μου π.χ αμα εβαζα τον αγαπημενο μου τραγουδιστη μπορει σε 2 μηνες να ειχα καποιον αλλον ή αμα εβαζα μια συγκεκριμενη φωτογραφια μπορει καποια στιγμη να την εβλεπα και να ελεγα "απο τοτε αλλαξα σαν ανθρωπος και δεν με εκφραζει" (επειδη το avatar πρεπει να σε εκφραζει καπως οσο ναναι,οι περισσοτεροι χρηστες στα forum δεν πατανε καν πανω στο Avatar καποιου για να διαβασουν τις πληροφοριες στο προφιλ του ή κατι αντιστοιχο) Οποτε βαζοντας για avatar το http://creepypasta.wikia.com/wiki/The_Smiling_Man ειναι κατι σταθερο μιας και ανεκαθεν μου αρεσαν οι ιστοριες τρομου. Μπορει να μην μπω insomnia για 10 χρονια ομως οταν και αμα μπω δε θα χρειαστει να κανω καποια αλλαγη. Ετσι το βλεπω εγω..
Sheogorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Γράφε σαν άνθρωπος πρώτα και μην γράφεις Bold και μεγάλα... 1
Imagine_Who Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Γράφε σαν άνθρωπος πρώτα και μην γράφεις Bold και μεγάλα... italic* δεν ειναι καν bold,ειναι τα 18αρια...τελος παντων..κατι επι του θεματος θα πεις ή θα το παιξεις Μπαμπινιωτης;
michael92 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εσυ και ο Μεταξας O Μεταξάς είπε "Donc, Monsieur c'est la guerre" που θα πει "Λοιπόν, Κύριέ μου έχουμε πόλεμο" δεν είπε "ΟΧΙ" 2
Imagine_Who Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 O Μεταξάς είπε "Donc, Monsieur c'est la guerre" που θα πει "Λοιπόν, Κύριέ μου έχουμε πόλεμο" δεν είπε "ΟΧΙ" http://www.mixanitouxronou.gr/giati-ipe-ochi-o-ioannis-metaxas-sto-telesigrafo-tou-mousolini-i-apofasi-iche-lifthi-prin-pollous-mines-ke-pisteve-oti-an-elege-ne-i-ellada-tha-chorizotan-sta-tria-ke-tha-tapinonotan/ αμμμ.....λαθος! δεν πειραζει που εισαι ανιστορητος,η παιδεια σου φταιει οχι εσυ συγκεκριμενα. φαε τωρα αγνοηση επειδη δεν εχω ορεξη να συζηταω με τον καθε ασχετο,εφοσον δεν απαντας πανω στο ΘΕΜΑ και αλλαζεις την κουβεντα (αποτυχημενη προσπαθεια bait) φαε ενα ιγκνορ και αντε τσαγια... done! επομενος;
vsl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 http://www.mixanitouxronou.gr/giati-ipe-ochi-o-ioannis-metaxas-sto-telesigrafo-tou-mousolini-i-apofasi-iche-lifthi-prin-pollous-mines-ke-pisteve-oti-an-elege-ne-i-ellada-tha-chorizotan-sta-tria-ke-tha-tapinonotan/ αμμμ.....λαθος! δεν πειραζει που εισαι ανιστορητος,η παιδεια σου φταιει οχι εσυ συγκεκριμενα. φαε τωρα αγνοηση επειδη δεν εχω ορεξη να συζηταω με τον καθε ασχετο,εφοσον δεν απαντας πανω στο ΘΕΜΑ και αλλαζεις την κουβεντα (αποτυχημενη προσπαθεια bait) φαε ενα ιγκνορ και αντε τσαγια... done! επομενος; Η δικιά σου παιδεία, δε σου έμαθε να βάζεις τόνους, να αφήνεις κενό μετά το κόμμα και να ξεκινάς με κεφαλαίο γράμμα μετά από τελεία και θαυμαστικό; 2
Imagine_Who Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Η δικιά σου παιδεία, δε σου έμαθε να βάζεις τόνους, να αφήνεις κενό μετά το «κόμμα» και να ξεκινάς με κεφαλαίο γράμμα μετά από «τελεία» και «θαυμαστικό»; μονο που αυτο δεν εχει σχεση με ΠΑΙΔΕΙΑ (= διαγωγη) αλλα με τηρηση των κανονων της συνταξης κειμενου/γραμματικης......αλλα νταξει δεν πειραζει να τα συγχεεις,τοσα ξερεις τοσα λες..τα φιλια μου..φαε κεσυ ενα ιγκνορακι,τα threads τα δημιουργουμε για να ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ και οχι για να πεταει ο καθε βλακας την κοτσανα του απλα επειδη βαριεται να γραψει μια απαντηση... για τους χρηστες που επροκειτο να απαντησουν στο θεμα να σεβαστουν τα εξης παρακατω: 1)μη διορθωνεται το τροπο που το εγραψα. 2)απαντηστε στα ερωτηματα που εθεσα και οχι στο τροπο που τα διατυπωσα 3)μην ειστε ακυροι λεγοντας ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ εκτος του θεματος ευχαριστω...
Mau-Maus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Βρε μην τσακώνεστε , χθες (με το προηγουμενο προφιλ) μπορεί να ήσασταν φίλοι ! 5
vsl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 φαε κεσυ ενα ιγκνορακι Βρε μην τσακώνεστε , χθες (με το προηγουμενο προφιλ) μπορεί να ήσασταν φίλοι ! Θα ξαναγίνουμε στο επόμενο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις