Lucifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εξαρτάται από το λάθος, θαρρώ. Σε μαλακίες κανονικές, όποτε έχω κάνει, ζητάω συγγνώμη και ηρεμούνε, άλλωστε πάντα τις κάνω από λάθος. Απ' την άλλη σε ημι-μαλακίες του στυλ "έχω βγάλει φλας να μπω στη λωρίδα σου εδώ και μισή ώρα, δε με αφήνεις και μου 'χει φτάσει η νησίδα στον καβάλο, κόψε το λαιμό σου, εγώ χώνομαι" εκεί μην ακούσω μπιπ, γίνομαι βησιγότθος, τραβάω χειρόφρενα κτλ και για δέκα λεπτά μετά βρίζω σαν τον τρελό μόνος μου στο αμάξι. 1
xpapias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον πρέπει να αρχίζουμε να καταπιέζουμε την στρέητ μάζα.Δε γίνεται αλλιώς δουλειά.Ο γκέι τζιχαντισμός δεν αργεί.Ρε συ τοξοβολε λες οτι εισαι ψυχολογος αλλα βγαζεις ενα σωρο κολληματα με το θεμα στρεητ/gay. Πραγματικα κουραστηκα καθε θεμα να το αναγεις στο "ζήτημα" σου ειτε αυτο πρόκειται για επεμβαση φιμωσης ειτε για τους τζιχαντιστες στο παρισι. Περιττο να πω οτι ανοιγεις 2-3 αναλογα θεματα το μήνα. Χωρίς παρεξήγηση αλλα μηπως τα κολληματα σου τα προβαλλεις στους αλλους; Για να μεινω στο θέμα, θα συμφωνήσω με τον mau-maous ότι ο ταξιτζης προφανως και θεωρησε οτι ανηκεις πχ στην πλειοψηφια των straight ανδρων (80%? 90%?). Με την ιδια λογική που θα σου μιλαγε πχ για "εορταστικο" ωραριο των χριστουγεννων θεωρωντας πως ανηκεις σ εκείνη την πλειοψηφια - για την Ελλαδα - που θεωρεί τα Χριστούγεννα γιορτη. Μην τα αναγεις ολα σε επιθεση στους gay ή σε παρωχημενες αντιληψεις της κοινωνιας. Φιλικά πάντα. 6
DDevil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Tοξοβολε στο Ζαφειρη έπρεπε να πέσεις www.youtube.com/watch?v=aCBKrhhwbo8 Θα παθαινες εγκεφαλικο!!! Είναι λιγο σοκιν το βιντεο αλλα οι ατακες μεσα δεν υπάρχουνε ο Κυπριος εχει πολύ πλακα που λεει σε καποια φαση "αααα μην ατζισεις ... προβλημαν έχουμε" χαχαχα
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ τοξοβολε λες οτι εισαι ψυχολογος αλλα βγαζεις ενα σωρο κολληματα με το θεμα στρεητ/gay. Είναι ακριβώς επειδή είμαι καλός ψυχολόγος. 3
De@th L0rd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Αυτός που ενώ κάνει λάθος δεν έχει τα κότσια να το παραδεχθεί ή δεν έχει μάθει να το κάνει δεν έχει προσωπικά αλλά ψυχολογικά προβλήματα. Όσε φορές έχω κάνει μαλακία στην οδήγηση (πχ πήγα να αλλάξω λωρίδα απότομα, έκοψα κάποιον από την πορεία του, καθυστέρησα κάποιον) παρότι μου την έσπασε πολύ που μου κόρναραν κτλ, ζητάω είτε με χειρονομίες είτε φωναχτα συγνώμη. Δηλαδή είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να παραδεχθεί ο κωλοελληνάρας το λάθος του; Είναι ακριβώς επειδή είμαι καλός ψυχολόγος. Υπάρχουν κι άλλες αιτίες πέρα από το σεξουαλικό προσανατολισμό ξέρεις. Δεν υπάρχει μόνο η σχολή του φρόυντ...
Tenshi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Όσε φορές έχω κάνει μαλακία στην οδήγηση (πχ πήγα να αλλάξω λωρίδα απότομα, έκοψα κάποιον από την πορεία του, καθυστέρησα κάποιον) παρότι μου την έσπασε πολύ που μου κόρναραν κτλ, ζητάω είτε με χειρονομίες είτε φωναχτα συγνώμη. Δηλαδή είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να παραδεχθεί ο κωλοελληνάρας το λάθος του; Είναι θέμα αυτογνωσίας.Είναι θέμα να ξέρεις ποιός είσαι και που στέκεσαι μέσα σε ένα σύνολο.Γιατί όταν μεγαλώνεις και σε έχουν στα όπα,είσαι ο ομορφότερος,είσαι ο εξυπνότερος,είσαι ο μακρύτερος...it grows on you και αρχίζεις να τα πιστεύεις.Εγώ είμαι,όλοι οι υπόλοιποι δέν είστε (ή και αν είστε,στα τέτοια μου,δέν θα ανοίξουμε και κουβέντα). Και κάποιες στιγμές συνειδητοποιείς οτι δέν είσαι ούτε ο ομορφότερος,ούτε ο εξυπνότερος,άλλα ούτε και ο ψωλαράς που νόμιζες.Βγαίνει το κομπλεξάκι και μετά πρέπει να πάς στον κύριο που δηλώνει...καλός ψυχολόγος.Βασικά αυτό,επαγγελματίας που θεωρεί τον εαυτό του "καλό".Ω, το θράσος...
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Όσε φορές έχω κάνει μαλακία στην οδήγηση (πχ πήγα να αλλάξω λωρίδα απότομα, έκοψα κάποιον από την πορεία του, καθυστέρησα κάποιον) παρότι μου την έσπασε πολύ που μου κόρναραν κτλ, ζητάω είτε με χειρονομίες είτε φωναχτα συγνώμη. Δηλαδή είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να παραδεχθεί ο κωλοελληνάρας το λάθος του; μια φορ ενας ειχε κανει μαλακια και λεω αυτον θα τον βρισω και την ωρα που ειμαι διπλα του και παω να τονβρισω μου ζηταει συγγνωμη και λεω απο μεσα μου "καλα ρε φιλε ειπα μια φορα να βρισω ανθρωπο στην οδηγηση και μου λες συγγνβωμη? :P" 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 πρέπει να πάς στον κύριο που δηλώνει...καλός ψυχολόγος.Βασικά αυτό,επαγγελματίας που θεωρεί τον εαυτό του "καλό".Ω, το θράσος... Η διελκυστίνδα του να απαντάτε σε ποστ για τον γκέι τζιχαντισμό. Δεν είναι τόσο ότι είμαι τριμέγιστος (το καλός ήταν σε κρίση μετριοπάθειας) αλλά πόσο εύκολα μπορείτε να με καταστήσετε τέτοιο. Δεν υπάρχει μόνο η σχολή του φρόυντ... Αν υπάρχει αδίκημα για βεβήλωση τάφου (νομίζω ναι) είμαι από εκείνους που θα κινδύνευαν να καταδικαστούν.Έχω πολλές ιδέες για τον τάφο του ακατανόμαστου.Μια ζωή τη ρετσινιά της σόφτ επιστήμης από τις ψυχαναλυτικές κουλαμάρες του δεν την αντέχω.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Λουσι, λογικά κλείνεις κανα χρόνο στην κατηγορία ΤττΤ
φραμπάλα Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Αυτός που ενώ κάνει λάθος δεν έχει τα κότσια να το παραδεχθεί ή δεν έχει μάθει να το κάνει δεν έχει προσωπικά αλλά ψυχολογικά προβλήματα. καλά ψυχολογικά έχουμε όλοι... μα όλοι 1
Narayan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Θράσος θεωρώ την τελευταία μόδα σε κοινωνικά δίκτυα τύπου tumblr, όπου άτομα που δεν ταυτίζονται με το φύλο με το οποίο γεννήθηκαν (βλέπε non-CIS) προσβάλουν και βρίζουν άτομα που ταυτίζονται με το φύλο με το οποίο γεννήθηκαν (άνδρες που νιώθουν άνδρες και γυναίκες που νιώθουν γυναίκες, μας αποκαλούν CIS) μόνο και μόνο επειδή αισθανόμαστε καλά με την σεξουαλική μας κατεύθυνση. Σε ακραίες περιπτώσεις θεωρούν πως "καταπιέζονται", μόνο και μόνο επειδή δεν δεχόνται μερικοί να τους αποκαλούν με τα ηλίθια προσωνύμια που έχουν επιλέξει (τύπου "prιncesself" και "bunself") και επειδή δεν συμμερίζονται όλοι την άποψη πως οι δικές τους προτιμήσεις είναι φυσιολογικές.
zio10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Eγω γι αυτό εμπνευσμένος από τους Ρώσους φίλους μας έχω πάντα ένα λοστό στο αυτοκίνητο, και ένα μπουλονόκλειδο στο μηχανάκι. Να δεις κάτι τέτοιοι μάγκες και μάγκισες πως εξαφανίζονται μετά... Ένας που με έριξε στο πεζοδρόμιο με το μηχανάκι μια φορά, κι ευτυχώς δε χτύπησα απλά έσπασε το φλασάκι. Του λέω " Καλά ρε φίλε θα μας σκοτώσεις, δικός σου είναι όλος ο δρόμος;" μου απαντάει από το Octavia του "Άντε γ#@#@$ ρε κι εσύ και το μηχανάκι σου παλιομα$#$κα". Τα παίρνω στο κράνος, και προσπαθώ να ανοίξω με μανία τη σέλα από το πεσμένο το μηχανάκι, και σέρνοντας βγάζω το μπουλονόκλειδο. Και εκτός του ήθελα να βγει και από πάνω μόλις με είδε να το κρατάω μου λέει "Θα στο βάλω στο κ$#$# αυτό" . Το το αμολάω μια και του κάνω θρύψαλα το πίσω παρμπρίζ. Του λέω " Έλα ρε που$#$!@ γιε, να δούμε σε ποιανού κώλο θα μπει!!!" Πατάει γκάζι κι εξαφανίζεται μαζί με το μπουλονόκλειδο ο κωλοελληνάρας... Σε πιθανό έλεγχο δεν θα έχεις πρόβλημα; (Δεν λέω καν τι πρόβλημα μπορεί να έχεις αν τα χρησιμοποιήσεις!)
Tenshi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 "Εργαλεία"... Εγώ στο αμάξι έχω αλουμινένιο ρόπαλο (+γάντι+μπάλα για το ξεκάρφωμα). Είμαι αθλητικός τύπος.Ποιος θα μου βάλει χέρι και γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα