Anorymous Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν έχω κάνει αίτηση στο Αττικο για βεβαίωση ΚΕΠΑ έχω αριθμό πρωτοκόλλου άργησα να πάω να την πάρω και τώρα που πήγα λένε ότι χάθηκε και να κάνω νέα αίτηση. Εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω υπάρχει κάποιο έγγραφο που μπορώ να κάνω καταγγελία ? Δεν είναι δυνατόν να χάνετε έγγραφο το οποίο για να το βγάλω πλήρωσα ένα κάρο λεφτά και αυτοί να μου λένε κάνε νέα αίτηση.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Στείλε εμαιλ στο διοικητή του νοσοκομείου
Anorymous Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Στείλε εμαιλ στο διοικητή του νοσοκομείου Μπα θέλω κάτι πιο επίσημο, καταγγελία έγγραφη δεν μπορώ να κάνω κάπου ?
Alxnks Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Στο πρωτόκολλο του νοσοκομείου θα καταθέσεις το παράπονο σου αυτό, είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν εντός κάποιου συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (δεν θυμάμαι τωρα πόσο). Επίσης υπάρχει ο Συνήγορος του Πολίτη (ή και καταναλωτή μιας και πρόκειται για πληρωτεα συναλλαγή; Δεν ξέρω). Μήπως όμως επειγεσαι και θα ήταν προτιμότερη μια γρήγορη κουβεντουλα με τον διοικητή του νοσοκομείου;
Anorymous Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Στο πρωτόκολλο του νοσοκομείου θα καταθέσεις το παράπονο σου αυτό, είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν εντός κάποιου συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (δεν θυμάμαι τωρα πόσο). Επίσης υπάρχει ο Συνήγορος του Πολίτη (ή και καταναλωτή μιας και πρόκειται για πληρωτεα συναλλαγή; Δεν ξέρω). Μήπως όμως επειγεσαι και θα ήταν προτιμότερη μια γρήγορη κουβεντουλα με τον διοικητή του νοσοκομείου; Ναι ότι επιγομαι επιγομαι το θέλω για την προνια, το θέμα είναι όμως με το χαρτί τι θα γίνει για να το βγάλω πλήρωσα 80 ευρώ για εξετάσεις διότι ανασφαλιστοε τώρα δεν ξανά πληρώνω σε καμία περίπτωση.
cococrops Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 απο την στιγμη που εχεις αριθμο πρωτοκολλου μπορεις να τους γαμ....ς!πηγαινε και ζητα να δεις τον διοικητη και πες τους οτι θα γινουν καταγγελιες στον υπαλληλο που σου εδωσε τον αριθμο πρωτοκολλου και στο διοικητη και θα πας και στα καναλια!!μην το αφησεις ετσι να τιμωρηθουν οι ανευθυνοι!!
Miracle Worker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 απο την στιγμη που εχεις αριθμο πρωτοκολλου μπορεις να τους γαμ....ς!πηγαινε και ζητα να δεις τον διοικητη και πες τους οτι θα γινουν καταγγελιες στον υπαλληλο που σου εδωσε τον αριθμο πρωτοκολλου και στο διοικητη και θα πας και στα καναλια!!μην το αφησεις ετσι να τιμωρηθουν οι ανευθυνοι!! Ο υπάλληλος που το έδωσε αριθμό πρωτοκόλλου τι φταίει;
gokuthelegend Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Υπεύθυνος για τους εργαζόμενους είναι ο προϊστάμενος του τμήματος, με αυτόν θα μιλήσεις και σε αυτόν θα κάνεις καταγγελία. Μετά είναι δικό του πρόβλημα να βρει τι μ@λακία παίχτηκε με τους εργαζόμενους που είχε υπό την επίβλεψή του.
cococrops Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ο υπάλληλος που το έδωσε αριθμό πρωτοκόλλου τι φταίει; σωστα λαθος μου στον προισταμενο και στο διοικητη κανε καταγγελια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα