Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε pegeuot 206


pegeuoylas kalamata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΧΩ 1  pegeuot 206 ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 2004  1124 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ SERVICE.ΑΠΟ ΤΡΟΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ!ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.Η ΤΡΟΜΠΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΡΕΥΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΙ ΚΤΛ... ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΓΓΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΞΙΟΥΣΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ PEGEUOT ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ  ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ.ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟ?ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΛΕΙΔΙ,ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ  ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ?ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο δεν το γνωριζω!Απο οτι μου ειπαν στο συνεργειο ολα δουλευουν μια χαρα!Και βενζινα φερνει στα μπουζι και ολα μια χαρα.Απλα δεν τους εμφανιζει το σφαλμα στον εγγεφαλο και γι αυτο δεν μπορουν να κανουν κατι!Δεν ξερω τι να κανω.Το εχω πληρωσει σε 2500 χιλιαδες ευρω σε ζημιες και ακομα βγαζει το ριμαδι!και το αμαξι παει χαλαρα.Δεν το σπαω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στά μπουζί ερχεται ρεύμα.βενζίνη πάει στό ή στά μπέκ.Αν είναι μονού ψεκασμού βγάζει πρόβλημα στό μπέκ τής βενζίνης.Κολλάει κλειστό καί δέν βγάζει chek engine.Συμβουλή μου είναι νά αλλάξεις συνεργείο.Μάλλον είναι άσχετοι οι τύποι.Αθήνα μένεις?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φερνει βενζινα κανονικα στα μπεκ!Πριν λιγες μερες αργουσε στο μιζαρισμα να παρει μπροστα.Δεν ξερω αν το προβλημα το ειχε ποιο νωρις και δεν το καταλαβα εγω.Απλα υπεθεσα οτι το εκανε επειδη ηταν κρυο!Καλαματα μενω!Απλα μου ειπε ενας φιλος οτι μπορει να εχει καψει εγγεφαλο και γι αυτο μου το κανει!Και απο οτι ξερω ειναι πανακριβοι

.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομιξω οτι μπορεις να δοκιμασεις εγκεφαλο...Τουλαχιστον σε renault megane αυτο δεν γινεται μου εχουν πει....

 

Άλλο όμως megane και άλλο 206. Αν έχεις ξεκλείδωτο εγκέφαλο μια χαρά μπαίνει (και πέρνει μπρος) το 206.  Το θέμα είναι να βρεις σοβαρό μηχανικό στην καλαμάτα όμως, και με τα κατάλληλα resources για να κάνει την διάγνωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικα εχεις ψιλομπλεξει γιατι το αμαξι ειναι multiplex εχει κεντρικο υπολογιστη που ελενχει ολα τα δεδομενα...για μενα κανε το ποιο απλο για αρχη...βγαλε την μπαταρια και αστο 10 λεπτα και δοκιμασε....το ξερω ακουγεται χαζο αλλα καμια φορα κολλαει κανενα ρελεδακι και δεν παιρνει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...