NickAggGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά ξέρει κανένας κανέναν καλό πάροχο για αγορά σε χονδρική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raganer-001 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να ρωτήσω για χονδρική πώληση από την infoquest για iphone πχ ένα iPhone έχει ας πούμε 1200€ λιανική τιμή αν φέρνω χονδρική μέσω της infoquest πχ σε τι κόστος θα μου το δίνουν πχ 400€ ένα παράδειγμα φέρνω και τι κέρδος περίπου θα έχω . Περιμένω κάποια απάντηση όποιος γνωρίζει γιατί σκοπεύω να ανοίξω κατάστημα με πώληση κινητών τηλεφώνων Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από raganer-001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, raganer-001 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω για χονδρική πώληση από την infoquest για iphone πχ ένα iPhone έχει ας πούμε 1200€ λιανική τιμή αν φέρνω χονδρική μέσω της infoquest πχ σε τι κόστος θα μου το δίνουν πχ 400€ ένα παράδειγμα φέρνω και τι κέρδος περίπου θα έχω . Περιμένω κάποια απάντηση όποιος γνωρίζει γιατί σκοπεύω να ανοίξω κατάστημα με πώληση κινητών τηλεφώνων Σε iphone ειδικά αποκλείεται τέτοια τιμή χονδρικής... Δουλεύω σε κατάστημα σε οποίο πουλάμε και κινητά και το κέρδος είναι μηδαμινό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Ερώτηση στον προμηθευτή ,γίνονται και συμφωνίες ανάλογα πόσα θα πουλας κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raganer-001 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, Kag1ante είπε Σε iphone ειδικά αποκλείεται τέτοια τιμή χονδρικής... Δουλεύω σε κατάστημα σε οποίο πουλάμε και κινητά και το κέρδος είναι μηδαμινό.. Ένα παράδειγμα έφερα άρα δεν συμφέρει και τόσο από ότι κατάλαβα να ασχοληθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raganer-001 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, raganer-001 είπε Ένα παράδειγμα έφερα άρα δεν συμφέρει και τόσο από ότι κατάλαβα να ασχοληθώ Κάτι άλλο έχω ακούσει και για την novistar γενικά ψάχνω προμηθευτή είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό για χονδρική πώληση να κάνω εισαγωγή και από Ευρώπη ακόμα αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να με βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα