Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει πετυχει κανεις Αθηνα κανενα μαγαζι με μεγαλη γκαμα? Δεν εννοω Lays/Tsakiris κτλ προφανως :P

Pipers, Kettle, Tyrels καλοδεχουμενα αν και τα περισσοτερα τα εχω ηδη δοκιμασει, κυριως ψαχνω κατι διαφορετικο.

Thnx. :)

Δημοσ.

Το μόνο που πάει το μυαλό μου, πέρα από τα μεγάλα κατατηματα αλυσιδων (πχ. Βασιλόπουλος, Carrefour κλπ) είναι lidl και Θανοπουλος.

Δημοσ.

Ο Σκλαβενιτης Ν.Χαλκηδόνας φέρνει κάτι quinoa chips sour cream & chives και λοιπά "διαφορετικά".

Μετά έχει κάτι kale chips που έχω δει στο κέντρο και αν πας σε ασιάτικο έχει διάφορα παράξενα.

Δημοσ.

Θανοπουλος. Εκει θα βρεις διαφορα περιεργα και ασυνηθιστα που δεν εχουν αλλα σουπερμαρκετ. Μετα μεγαλη ποικιλα ηξερα οτι εχει και ο βασιλοπουλος. Το καρφουρ τις τελευταιες 3 βδομαδες σε οποιο καταστημα κι αν παω εχουν μονο lays αλατι και ριγανη. Τιποτ αλλο. Τεραστιοι διαδρομοι μονο με λεις

• Super Moderators
Δημοσ.

O Bασιλόπουλος κατά καιρούς φέρνει τα Tyrells (όχι όλη τη γκάμα). Κορυφαία παραδοσιακά αυτά από παντζάρι-καρότο-παστινάκι, αλλά το τελευταίο διάστημα τα έχουν χαλάσει, πολύ λάδι και αλάτι. 

Αντίστοιχα από βολβούς -εκτός της κλασικής πατάτας- φέρνει η Ματσούκα (έχει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στη Γλυφάδα και κάπου αλλού, νομίζω, δε θυμάμαι όμως) χειροποίητα εισαγωγής, αλλά (όπως και τα Tyrells) είναι ακριβά.

• Like 1
Δημοσ.

τυπου ντελικατεσεν οπως ο βασιλοπουλος που αναφερθηκε πιο πανω, η ο μπαλασκας στο π. φαληρο που παιζει πολυ με κοτεραδες κ ξενους γενικα, εχει τετοια

Δημοσ.

Βασιλοπουλο εχω πετυχει tyrells μονο στο καταστημα στο φαρο ψυχικου (οπου και σχεδιαζω να περασω μια βολτα), στο deli του δυο φορες που πηγα δεν ειδα κατι. Carefour, Σκλαβενιτη δεν εχω δει τιποτα.

Θανοπουλος δε μου περασε καν απο το μυαλο, thnx :D

Btw οποιος δε το εχει ανακαλυψει, εδω και 2 χρονια περιπου φερνει το mark and spencer στην ερμου τετοια, δικης του μαρκας. 6ος οροφος food section. Πλεον δεν εχει τοσο μεγαλη ποικιλια, αλλα δε τα βρισκεις αλλου και μετρανε.

Δημοσ.

Αν είσαι Μύκονο Φλώρα supermarket.

Ακούγεται αστείο αλλά έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία από οποιοδήποτε άλλο Ελληνικό supermarket (όπως και σε πολλά αλλά πράγματα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...