Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος, υπαρχουν στην Αθηνα ειτε εταιριες, ειτε μεμονωμενοι επαγγελματιες υδραυλικοι οι οποιοι να σου κοψουν και αποδειξη για τα υλικα (αναλυτικα) και για τη παροχη υπηρεσιων?

επισης, το φπα για εργασιες επισκευης ειναι 13% σωστα? και οχι 23?

αν δε θελετε να κανετε διαφημιση στειλτε pm

πληροφοριακα, η εργασια αφορα πιθανη αλλαγη καποιων σωληνωσεων σε μπανιο, λογω διαρροης στον τοιχο

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υδραυλικοι απο αθηνα με αποδειξη-τιμολογιο και οτι αλλο θέλεις :)

Ειμαστε πια λιγοι εως ελαχιστοι αυτοι που δουλευουμε νομιμα και πληρωνουμε ΟΑΕΕ και την βαρυτατη φορολογια ως ελευθεροι επαγγελματιες

(Δεν ειμαστε εταιρια) ειμαστε ιδιωτες.

Εχεις pm

• Like 2
Δημοσ.

Υδραυλικοι απο αθηνα με αποδειξη-τιμολογιο και οτι αλλο θέλεις :)

Ειμαστε πια λιγοι εως ελαχιστοι αυτοι που δουλευουμε νομιμα και πληρωνουμε ΟΑΕΕ και την βαρυτατη φορολογια ως ελευθεροι επαγγελματιες

(Δεν ειμαστε εταιρια) ειμαστε ιδιωτες.

Εχεις pm

Πρέπει ο κόσμος επιτέλους να αρχίσει να επιβραβεύει τους σωστούς και νόμιμους επαγγελματίες. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να κοιτάμε να κάνει και σωστή δουλειά, αλλά άμα τα κάνει και τα δυο, εννοείτε να προτιμάμε τον σωστό και ας είναι λίγο πιο ακριβός. Μόνο έτσι θα βγούμε απο το βούρκο που βρισκόμαστε. Είναι ένα βήμα απο τα πολλά που πρέπει να γίνουν σε αυτή τη χώρα.

• Like 4
Δημοσ.

Μακαρι να ηταν ολοι ετσι οπως τα λες εσυ.

Γιατι το 80% θελει πολυ φθηνα χωρις αποδειξη και προχειροδουλειες με Β` διαλογης υλικα ωστε να βγει οσο το δυνατον πιο φθηνα γινεται. Να παρουν το μεγιστο VFM που ειναι δυνατον!

Ξερεις μας κανουμε και εμας που ειμαστε νομιμοι και θελουμε να κοβουμε αποδειξη να νιωθουμε ασχημα με αυτα που μας λεμε.μερικες φορες κοβω αποδειξη με το ζορι και την δινω.

Οι κουβεντες απειρες..

-μην μου κοβεις δεν την θελω.

-Ασε την αποδειξη και κοψε μου κανα ευρω κτλπ.

-δεν θελω αποδειξη μην μου κοβεις δεν τις περναω στην εφορια

- ασε δεν θελω εχτρα επιβάρυνση στην τιμη με την αποδειξη γιατι οι ελ.επαγγελματίες εχετε πολυ φπα.

Και χιλια δυο αλλα που μας λενε καθημερινα.

Παντα τα ιδια και τα ιδια χρονια τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.dikaiologitika.gr/dikaiologitika/perifereies/28487/adeia-ydravlikoy-texniti-egkatastati

Ενα με δυο κιλα χαρτια θελει :P οπως ολα σχεδον για να βγαλεις μια πιστοποιηση η ενα διπλωμα

Και αν θελεις να περνας και φυσικο αεριο κ.α παρομοια θελει και καποια σεμιναρια και εχτρα πιστοποιηση διοτι εκει παιζεις με επικινδυνα πραγματα :)

Δημοσ.

http://www.dikaiologitika.gr/dikaiologitika/perifereies/28487/adeia-ydravlikoy-texniti-egkatastati

Ενα με δυο κιλα χαρτια θελει :P οπως ολα σχεδον για να βγαλεις μια πιστοποιηση η ενα διπλωμα

Και αν θελεις να περνας και φυσικο αεριο κ.α παρομοια θελει και καποια σεμιναρια και εχτρα πιστοποιηση διοτι εκει παιζεις με επικινδυνα πραγματα :)

δεν δινετε ομως εξετασεις οπως εμεις οι ηλεκτρολογοι

Δημοσ.

τι εξετασεις να δωσουνε. αμα γινει τιποτα αντε να σταζει κανας σωλήνας. εσυ αμα βαλεις καλώδια ανάποδα  θα τον κλαις τον άλλονε και μαζί του τον εαυτό σου.

Δημοσ.

Οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι.δινεις κανονικα εξετασεις.

καινουργιες γενιες οπως εγω εδωσα εξετασεις σε σχολη 2 χρονια και πηρα το διπλωμα μου.

Με εξετασεις και ολα τα συναφη.(εχω τελειωσει υδραλικος 2 χρονια και 2 χρονια ακομα αλλο διπλωμα εχω για ψυκτικος εγκαταστασεων)

Ο πατερας μου που ειναι "παλιος" υδραυλικος εδωσε εξετασεις γραπτες και προφορικες στο υπουργειο βιομηχανιας,γενικως ειναι τελειως διαφορετικο το δικο μου διπλωμα απο το δικο του.(εκεινου λεει οτι εχει δικαιωμα να προσλαβει μεχρι 20 ατομα προσωπικο και κατι τετοια.)

• Like 1
Δημοσ.
τι εξετασεις να δωσουνε. αμα γινει τιποτα αντε να σταζει κανας σωλήνας. εσυ αμα βαλεις καλώδια ανάποδα  θα τον κλαις τον άλλονε και μαζί του τον εαυτό σου.

Ναι για σκεψου ο υδραυλικος που σου εφτιαξε το σπιτι να εκανε καμια πατατα και να σταζει οπως λες κανας σωληνας αλλα ΚΑΤΩ απο το πατωμα η μεσα σε κανα τοιχο να δεις τι ωραια που ειναι
  • Like 1
Δημοσ.

Αραχτε ρε παιδια.

Δινουμε κανονικα εξετασεις κτλπ για να παρουμε διπλωματα και αδειες.

Αν ηταν ετσι η μιση Ελλαδα θα ηταν υδραυλικοι

(Γιατι μην ξεχνιομαστε μερικοι νομιζουν οτι βγαζουμε εκατομμύρια)

Σας παραθετω σε φωτο να δειτε ποσα χρονια ειναι η καθε σχολη,τι χρειαζεται κτλπ

Αν δεν κανω λαθος αναλογα με τα χρονια εμπειριας και ενσημα που εχεις μπορεις να αναβαθμιζεις και το διπλωμα σου.

post-210891-0-91942600-1448284347_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κυρ-υδραυλικέ που έκανες και like στο "φλώρος" της evabb

Το καζανάκι μου το φτιάχνω μόνος μου όταν αρχίζει να στάζει. Μην μας πάτε κόντρα εμάς τους φλώρους λοιπόν γιατί θα μείνετε άνεργοι στο τέλος.

Yes, I am still butthurt  :-) 

:-)

:-)

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο σου.

Επρεπε να κανεις μια αρχη! Ξεκινας με καζανακι και πας στα πιο hardcore μετα. :)

Οριστε εκανα like στην evabb κανω τωρα και σε εσενα γιατι εκανες μεγαλη προοδο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...