Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλαίω με το θρεντ

Αυτη η stavi όμως... Επίσης, αν θυμάμαι καλα όσο περισσότερη τεστο τοςο πιο σπάνια κλαις.

#ανοιξτε_το_οοτ

• Like 4
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μερικές φορές κλαίμε από πολυ θυμό και άλλες φορές από την απογοήτευση που δεν κάναμε κάτι που έπρεπε να είχαμε κάνει. δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός , απλώς δε μπορώ να πω καθαρότερα χωρίς κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα.

Δημοσ.

Εγώ τόσα χρόνια έχω δει τον άντρα να κλαίει δύο φορές. Αυτό όμως είναι επειδή έχει άλλο τρόπο ξεσπάσματος: νευριάζει, φωνάζει, τρώει κλπ. Κυρίως νευριάζει και είναι μες την τσαντίλα, από εκεί καταλαβαίνω ότι κάτι έχει γιατί δεν μιλάει κιόλας.

Αν δεις πόσο συχνά τα κάνει αυτά θα ήταν λες και κλαίει σχεδόν κάθε μέρα. Βασικά βοηθάει και η δουλειά του που βρίζει όλη μέρα τα εργαλεία και τα μηχανηματα και ξεσπάει.

• Like 1
Δημοσ.
Kλάμα μόνο στο Παίδων, με εικόνα παιδιών που η ζωή τους έχει ημερομηνία λήξης. Εύχομαι να μη τύχει σε κανέναν να δει, ή χειρότερα να ζήσει από κοντά τέτοιο θέαμα. Εκεί δεν είναι μόνο μια τραγική εικόνα που θα δει κανεις στο διαδίκτυο και θα του έρθει κούμπωμα στο λαιμό , λόγου χάρη με τον μικρό Αιλάν. Είναι ζωντανό.

Όλα τα άλλα δύσκολα μπορουν να ταράξουν κάποιον 
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, μπα Δεν κλαίω με τίποτα, κατάφερα να γίνω εντελώς αναίσθητος.μια φορά που ένα δάκρυ κύλησε στο ροδοκόκκινο μάγουλο μου ήταν όταν πέθανε ο SonGoku

• Like 2
Δημοσ.

Έχω κλάψει αρκετά σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που μου έχουν τύχει αλλά δεν μου αρέσει να το κάνω μπροστά σε άλλους. Είναι μια προσωπική στιγμή και θέλω να την κρατήσω για τον εαυτό μου .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι,κι εγω οταν ειμαι οβεργουελμντ κλαιω..Ασε ρε 'ψαγμενε'...

Είναι γεγονός ότι δε συνηθίζω να ανοίγω λεξικό για να βρω στα ελληνικά τη λέξη που θέλω και που ήδη βρήκα στα αγγλικά μην τυχόν και πεταχτεί κάποιος να πει την εξυπνάδα του.

Είναι επίσης γεγονός ότι δε μπορώ να φανταστώ σε ποιό σύμπαν ζει κανείς για να θεωρεί το overwhelmed "ψαγμένο".

Αλλά το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι δεν άντεξες και έπρεπε να την πεις. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, έχω και γω κάτι για σένα.

190074-Facebook-The-Place-Where-Everyone

Επεξ/σία από billdanos
Δημοσ.

Αχ αυτό to dragon ball. Γενεές ολόκληρες έχει αγκαλιάσει. Και ο Rambo στην πρώτη ταινία έριξε κλάμα. Οποτε όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Αχ αυτό to dragon ball. Γενεές ολόκληρες έχει αγκαλιάσει. Και ο Rambo στην πρώτη ταινία έριξε κλάμα. Οποτε όλα κομπλέ.

Ο ραμπος έκλαψε γιατί τον πρόδωσαν

Δημοσ.

Εδω εχει κλαψει ο Πουτιν  :P

Πλακα πλακα πολυ καταπιεση απο τα στερεοτυπα , πολυ χλευασμος στην εκφραση των συναισθηματων μας .Μηπως πρεπει να κανουμε κατι για αυτο ? Να καθιερωσουμε την ημερα του αντρικου κλαμματος, μια δημοσια εκδηλωση (σαν τον δημοσιο θηλασμο )  μια κινηση στο fb ?  :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...