stratos_21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά! Έχω ενεργό 24μηνο συμβόλαιο cyta μέσω getaline τ οποίο θα διακοψω στο 6μηνο για να πάω στο triple play του ΟΤΕ. Οι λογαριασμοί είναι κανονικά εξοφλημενοι στην Cyta, και θα τους πληρώσω το τέλος διακοπής. Φαντάζομαι δεν θα υπάρξει θέμα αν η διαδικασία γίνει μέσω του ΟΤΕ? Λογικά η cyta απλά κάποια στιγμή θα στείλει τον εκκαθαριστικό λογαριασμό? Επίσης το ρουτερ πρέπει να το παραδώσω μόνος μου, η να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους πρώτα?
bill2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ακου φιλε και εγω σε ενα μηνα εφυγα γιατι ειχα τραγικα προβληματα και πηγα οτε ακομα δεν ξερω αν μου εβγαλαν λογαριασμο παντος αν χρωσας σε αφηνουν να φυγεις αλλα αν ξαναγυρισεις πισω στη ιδια εραιρια θα το βρεις οεναλτι
stratos_21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το ρουτερ τ γυρισες μόνος η σ κάλεσαν?
mitsus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Θεωρητικα θα ερθει courier να το παραλλαβει. Κρατας,οπωσδηποτε, το χαρτι που θα σου δωσει. Για την περιπτωση που γινει καποιο μπερδεμα με την παραδοση του router. Αν δεν παραλλαβουν το router δεν μπορει να κλεισει η καρτελα σου σαν πελατη και μπορει να στο χρεωσουν κιολας
aGka8l Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Σιγα μην τους το δοσωΤο ρουτερ είναι με χρησειδανεισμο
mitsus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχουνε κανενα προβλημα να το κρατησεις, αρκει να το πληρωσεις
l337 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Σιγα μην τους το δοσω Κανενα πρόβλημα για εκείνους, απλά -και καλώς- θα το χρεωθείς διότι σου δόθηκε με χρησιδανεισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα