Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Έχω ενεργό 24μηνο συμβόλαιο cyta μέσω getaline τ οποίο θα διακοψω στο 6μηνο για να πάω στο triple play του ΟΤΕ. Οι λογαριασμοί είναι κανονικά εξοφλημενοι στην Cyta, και θα τους πληρώσω το τέλος διακοπής. Φαντάζομαι δεν θα υπάρξει θέμα αν η διαδικασία γίνει μέσω του ΟΤΕ? Λογικά η cyta απλά κάποια στιγμή θα στείλει τον εκκαθαριστικό λογαριασμό? Επίσης το ρουτερ πρέπει να το παραδώσω μόνος μου, η να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους πρώτα?

Δημοσ.

Ακου φιλε και εγω σε ενα μηνα εφυγα γιατι ειχα τραγικα προβληματα και πηγα οτε ακομα δεν ξερω αν μου εβγαλαν λογαριασμο παντος αν χρωσας σε αφηνουν να φυγεις αλλα αν ξαναγυρισεις πισω στη ιδια εραιρια θα το βρεις οεναλτι

Δημοσ.

Θεωρητικα θα ερθει courier να το παραλλαβει. Κρατας,οπωσδηποτε, το χαρτι που θα σου δωσει. Για την περιπτωση που γινει καποιο μπερδεμα με την παραδοση του router. Αν δεν παραλλαβουν το router δεν μπορει να κλεισει η καρτελα σου σαν πελατη και μπορει να στο χρεωσουν κιολας

Δημοσ.

Σιγα μην τους το δοσω

Κανενα πρόβλημα για εκείνους, απλά -και καλώς- θα το χρεωθείς διότι σου δόθηκε με χρησιδανεισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...