The_Judas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αν δεν κερδίζατε το escape room, τι φάση; Τους άφηνες το μονόπετρο; Της έλεγες "που να ήξερες τι έχασες;" Να ζήσετε Επρεπε να αποδείξει η κοπέλα ότι αξίζει. Πέρασε το τεστ πετυχημένα και πήρε και το παλικάρι 5
kisto Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Επρεπε να αποδείξει η κοπέλα ότι αξίζει. Πέρασε το τεστ πετυχημένα και πήρε και το παλικάρι ετσι! ηταν σαστισμένη βασικα δεν ηξερε αν της εκανα πλακα η αν το ελεγα σοβαρα... και είπε ναι.. σιγα να μην δεν ελεγε...
efo355 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Και γιατί πρέπει να κάνεις την πρόταση έτσι; Πολύ τηλεόραση το όλο σκηνικό.
kisto Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Και γιατί πρέπει να κάνεις την πρόταση έτσι; Πολύ τηλεόραση το όλο σκηνικό. Διοτι μ αρεσει να ομορφαίνω τη ζωη μου και να κανω τα πραγματα με δικό μου τρόπο 1
Zerg13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλημέρα σε ολους!! εχω κανονισει ταξίδι με την κοπελια μου για θεσσαλονικη τα χριστούγεννα και σκέφτομαι να της κανω προταση γαμου..τι εστιατορια εχετε να μου προτείνετε; Θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις μεταξυ σοβαρου και αστειου
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις μεταξυ σοβαρου και αστειου Σχεδόν δύο χρόνια μετά, την έκανε ήδη την πρόταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα