Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος. Ας πούμε ότι επείγεστε να πάτε κάπου με το αυτοκίνητο (σε κοντινή απόσταση), αλλά διαπιστώνετε ότι δεν έχει πολύ βενζίνα και επιπλέον δεν έχετε πολλά χρήματα πάνω σας. Πόσο είναι το μικρότερο ποσό που έχετε βάλει σε βενζίνα;

Για να το πω αλλιώς ποιο είναι το μικρότερο ποσό που έχετε ζητήσει, σε σημείο όμως που να μην φαίνεστε γελοίοι; Για παράδειγμα, εγώ προσωπικά βάζω 20 ευρώ βενζίνα αλλά καμιά φορά αν δεν έχω πολλά λεφτά μπορεί να βάλω και 10 ευρώ. Λιγότερα συνήθως δεν βάζω γιατί πιστεύω ότι θα φανώ γελοίος, αν ας πούμε ζητήσω από τον βενζινά να μου βάλει 5 ευρώ βενζίνη. Μου θυμίζει το ανέκδοτο που πάει κάποιος και ζητάει να του βάλουν 2 ευρώ βενζίνη, και ο βενζινάς του λέει "μήπως θέλεις να κλάσω κιόλας για να σας φουσκώσω τα λάστιχα;". Ξέρω ότι δεν έχει φτάσει παρασκευή βράδυ ακόμη αλλά θα ήθελα σοβαρές απαντήσεις.

Ευχαριστώ.

• Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

2 ευρώ. Γιατί τόσα μάζεψα απ τα ψιλά που είχα σκόρπια στο αυτοκίνητο. Ο τύπος δεν είχε κανενός είδους αντίδραση, έκανε τη δουλειά του σα να του είπα "γέμισέ" το.

Δημοσ.

5€ είτε επειδή δεν είχα πάνω μου άλλα, είτε επειδή δεν ήθελα να βάλω στο συγκεκριμένο βενζινάδικο, είτε επειδή κολλούσε ο δείκτης της βενζίνης και του έβαζα για να σιγουρευτώ ότι δουλεύει.

Δημοσ.

Πολύ formula1 βλέπεις.

Περα από την πλάκα. 10ε νομιζω ηταν το ελαχιστο που εχω βαλει.

Αλλα και πολυ χονδρικα να το δεις: 10 λιτρα σου δινουν 100 χιλιόμετρα αυτονομια. Γιατι να μη μπορεις να ζητησεις πχ 1 λιτρο;

Προσπερνω τις θεωρητικές δυσκολίες "διαμορφωση του ρεζερβουαρ" κλπ κλπ και μενω απλα στην ιδέα.

Δημοσ.

Πολύ formula1 βλέπεις.

Περα από την πλάκα. 10ε νομιζω ηταν το ελαχιστο που εχω βαλει.

Αλλα και πολυ χονδρικα να το δεις: 10 λιτρα σου δινουν 100 χιλιόμετρα αυτονομια. Γιατι να μη μπορεις να ζητησεις πχ 1 λιτρο;

Προσπερνω τις θεωρητικές δυσκολίες "διαμορφωση του ρεζερβουαρ" κλπ κλπ και μενω απλα στην ιδέα.

10 λίτρα όμως δεν αντιστοιχούν σε 10 ευρώ, θα σου βγουν παραπάνω. Άντε και 5 ευρώ να δώσει κάποιος θα το καταλάβω, αλλά 2 και 3 ευρώ;

Δημοσ.

Στο αμαξι λιγοτερα απο 10 ευρω δεν μπορεις να βαλεις..ενα διαστημα εβαζα 10 ευρω συνεχως λογω πλουτου :P

Εδω Αθηνα δεν οδηγω οποτε ... μου τα τρωει το μετρο!

Σε μηχανακι βαζεις ανετα 2-3 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

10 στη μηχανη και 20 στα αμαξια!!Αν και συνηθιζω να εχω γεματο το ντεποζιτο και στη μηχανη και στ αμαξια για λογους ασφαλειας

Δημοσ.

Στο αμαξι λιγοτερα απο 10 ευρω δεν μπορεις να βαλεις..ενα διαστημα εβαζα 10 ευρω συνεχως λογω πλουτου :P

Εδω Αθηνα δεν οδηγω οποτε ... μου τα τρωει το μετρο!

Σε μηχανακι βαζεις ανετα 2-3 ευρω.

Γιατί δεν μπορείς; Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Γυρνουσα απο διακοπες στην Ευβοια το 2006 και ειχαμε μεινει αφραγκοι εγω και ενας φιλος μου που γυρίζαμε μαζι.

Στην πατησιων σε ενα βενζιναδικο βαλαμε 3,60€. Δυο (2) ευρώ εγω και 1,60€ αυτος τα μαζεψαμε γιατι θα εσβηνε το αμαξι, απο την Μαλακασα ειχαμε λαμπακι.

Η αντιδραση του τυπου μονο στο διάολο δεν μας εστειλε....

• Like 6
Δημοσ.

Γιατί δεν μπορείς; Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα

Προβλημα οχι δεν υπαρχει αλλα με 5 ευρω θα μπει και θα βγει η μανικα :P εδω με 10 και θες να γυρισεις το αμαξι αναποδα μπας και ανεβει ο δεικτης.

• Like 3
Δημοσ.

Προβλημα οχι δεν υπαρχει αλλα με 5 ευρω θα μπει και θα βγει η μανικα :P εδω με 10 και θες να γυρισεις το αμαξι αναποδα μπας και ανεβει ο δεικτης.

Ευτυχώς πέσανε και λίγο οι τιμές! :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα ηθελα να κανω μια ερωτηση τωρα...οταν αναβει το λαμπακι ποσα χιλιομετρα μπορεις να κανεις μεχρι να αδειασεις??Θα μου πειτε αναλογα το αμαξι και την διαδρομη..για ενα 900 κυβικα πχ?

Δημοσ.

Εγω θα ηθελα να κανω μια ερωτηση τωρα...οταν αναβει το λαμπακι ποσα χιλιομετρα μπορεις να κανεις μεχρι να αδειασεις??Θα μου πειτε αναλογα το αμαξι και την διαδρομη..για ενα 900 κυβικα πχ?

Από 40 έως 55 θεωρώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...