Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μηχανακι 2-3 ευρω βαζεις, τωρα στο αμαξι εκτος οτι ειναι λιγο ξεφτιλα, δεν κανει και καλο να ρουφαει βενζινη απο τον πατο και εκει καθονται ολα τα σκουπιδια της βενζινης. Εγω το ελαχιστο που βαζω σε αμαξι ειναι 20 ευρω, αν μπορω βαζω 40 για καλυτερα. Και 1 φορα το 2μηνο βαζω 100ρα να ξεπλενει την μπιχλα..

• Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παλιά βαζαν λίγο οταν ηταν να παιξουν και κοντρες. Και καλα οτι 5-10 λιτρα βενζινη παραπανω θα βαραιναν το αυτοκινητο.

Αυτο το εχω ακουσει και απο τυπο που ξήλωνε τα πισω καθισματα πριν την κόντρα.

τα παντα παιζουν ρολο στη κοντρα!!

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά βαζαν λίγο οταν ηταν να παιξουν και κοντρες. Και καλα οτι 5-10 λιτρα βενζινη παραπανω θα βαραιναν το αυτοκινητο.

Αυτο το εχω ακουσει και απο τυπο που ξήλωνε τα πισω καθισματα πριν την κόντρα.

Πίστεψε με , αν το ρεζερβουάρ είναι πίσω απο τον άξονα και το αυτοκίνητο είναι μπροστινοκίνητο έχει διαφορά.

Με 5€ κάνω 50-55χμ. Βενζίνη έχω πάντα το λιγότερο ένα κουτακι (γυρω στα 13 λίτρα δλδ) κ όταν είναι να πάω κάπου κοντά ξέρω γω, ενα 5€ κ οταν γυρίσω είναι λίγο πιο πάνω απο πριν :P

Δημοσ.

Ωραία χρόνια εκείνα, έβγαζες μέχρι και το ajax απτο φορπαγκαζ για να ελαφρύνεις

10Ε πρέπει να είναι το ελάχιστον δικό μου, ίσως και 5Ε μια φορά

• Like 2
Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος. Ας πούμε ότι επείγεστε να πάτε κάπου με το αυτοκίνητο (σε κοντινή απόσταση), αλλά διαπιστώνετε ότι δεν έχει πολύ βενζίνα και επιπλέον δεν έχετε πολλά χρήματα πάνω σας. Πόσο είναι το μικρότερο ποσό που έχετε βάλει σε βενζίνα;

Για να το πω αλλιώς ποιο είναι το μικρότερο ποσό που έχετε ζητήσει, σε σημείο όμως που να μην φαίνεστε γελοίοι; Για παράδειγμα, εγώ προσωπικά βάζω 20 ευρώ βενζίνα αλλά καμιά φορά αν δεν έχω πολλά λεφτά μπορεί να βάλω και 10 ευρώ. Λιγότερα συνήθως δεν βάζω γιατί πιστεύω ότι θα φανώ γελοίος, αν ας πούμε ζητήσω από τον βενζινά να μου βάλει 5 ευρώ βενζίνη. Μου θυμίζει το ανέκδοτο που πάει κάποιος και ζητάει να του βάλουν 2 ευρώ βενζίνη, και ο βενζινάς του λέει "μήπως θέλεις να κλάσω κιόλας για να σας φουσκώσω τα λάστιχα;". Ξέρω ότι δεν έχει φτάσει παρασκευή βράδυ ακόμη αλλά θα ήθελα σοβαρές απαντήσεις.

Ευχαριστώ.

Συνέχεια βάζω 2lt που χωρά το δοχείο που έχω για να γεμίζω την κοπτική μηχανή του γρασιδιού.  Το 2003 αυτό ήταν £1.80,  σήμερα £2.06

Αγγλία  εδώ και πάνω από 15 χρόνια τώρα, δεν υπάρχουν βενζινάδες. Πας βάζεις μόνο σου και πληρώνεις στο ταμείο, ή βάζεις την κάρτα και το pin, και βάζεις όσο εσύ θες. Κανείς δεν σου λέει τίποτα.

Και στα μη αυτόματα, αν τολμήσεις και φύγεις χωρίς να πληρώσεις, η Αστυνομία απλά σου βαρά την πόρτα, γιατί οι πινακίδες και η φάτσα σου, καταγράφονται αυτόματα.

• Like 4
Δημοσ.

Το λιγότερο που έχω βάλει σε αυτοκίνητο είναι 5€.

Το 2009 πήγαινα συχνά για καφέ σε ένα φιλαράκι που έχει βενζινάδικο, και είχα δει ουκ ολίγες φορές να βάζουν 2€ βενζίνη. Ένας από αυτούς μάλιστα οδηγούσε Mercedes W204(C class 2007+). Τα φτυάρια πάντως έβγαιναν μετά, μπροστά στον πελάτη είχαν άψογη συμπεριφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Το λιγότερο που έχω βάλει σε αυτοκίνητο είναι 5€.

Το 2009 πήγαινα συχνά για καφέ σε ένα φιλαράκι που έχει βενζινάδικο, και είχα δει ουκ ολίγες φορές να βάζουν 2€ βενζίνη. Ένας από αυτούς μάλιστα οδηγούσε Mercedes W204(C class 2007+). Τα φτυάρια πάντως έβγαιναν μετά, μπροστά στον πελάτη είχαν άψογη συμπεριφορά.

E αυτό έλειπε ρε συ, να ειρωνεύονται μπροστά στον πελάτη! :)

Δημοσ.

E αυτό έλειπε ρε συ, να ειρωνεύονται μπροστά στον πελάτη! :)

Δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα πως δεν τον στραβοκοιτούσαν, δεν έδειχναν έκπληκτοι κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα πως δεν τον στραβοκοιτούσαν, δεν έδειχναν έκπληκτοι κτλ.

Εντάξει, μπορεί να τύχει στον καθένα πάντως να βάλει 5€ βενζίνη. Μπορεί να ξέχασε να πάρει λεφτά μαζί του πχ.  

Δημοσ.

Εντάξει, μπορεί να τύχει στον καθένα πάντως να βάλει 5€ βενζίνη. Μπορεί να ξέχασε να πάρει λεφτά μαζί του πχ.  

Μπορει απλως να πει στον βενζινα αυτα τα λεφτα διαθετω..δεν ειναι ντροπη!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για 2€ βενζίνη, και μάλιστα σε αυτοκίνητο των 40.000€.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για 2€ βενζίνη, και μάλιστα σε αυτοκίνητο των 40.000€.

Ναι οκ, πιο γενικά το είπα ότι μπορεί να τύχει στον καθένα μας κάποια στιγμή :)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά εδώ που μένω αδειάζουν συχνά-πυκνα τα ντεποζιτα και το αυτοκίνητο είναι παλιό ιαπωνικό και φένεται μόνιμα η στάθμη, γιαυτο το εχω μονιμα αδειο (σχεδον).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...