Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 E  στην μηχανη και λενε και ευχαριστω πολυ.

Σε οποιον βενζινα φαινονται λιγα μπορει να προσθεσει βενζινη απο την τσεπη του, αν ειναι τοσο κουβαρντας.

Συνηθες φαινομενο τα μικροποσα, 5, 10 ε για ακριβα αυτοκινητα λογω κρισης.Εδω καταθετουν πινακιδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παλιά βαζαν λίγο οταν ηταν να παιξουν και κοντρες. Και καλα οτι 5-10 λιτρα βενζινη παραπανω θα βαραιναν το αυτοκινητο.

Αυτο το εχω ακουσει και απο τυπο που ξήλωνε τα πισω καθισματα πριν την κόντρα.

Προφανως και παιζει ρολο. Για σκεψου δυο ιδια αυτοκινητα το ενα να ειναι φουλαρισμενο και το αλλο να ειναι με ελαχιστα λιτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ με το scooter κατά βάση βάζω 5 ευρώ ενώ φουλάρει από ότι έχω υπολογίσει με 7-8 ευρώ. Έχει τύχει να βάλω και 0.5ε γιατί είχα ξεμείνει και απο βενζίνη αλλά και από λεφτά

Επεξ/σία από JimxxZe
Δημοσ.

Πριν πολλα χρονια σε καποια Εθνικη οδο κοντευαμε να μεινουμε με ενα φιλο αλλα ολα τα βενζιναδικα ειχανε τσιμπημενες σχετικα τιμες.

Καποια στιγμη δεν μπορουσαμε να το ρισκαρουμε αλα το βενζιναδικο που ειμασταν ειχε την υψηλοτερη τιμη απ ολους τους προηγουμενους.

Βαλαμε 2 ευρω ισα ισα για να παμε μεχρι το επομενο, απο αντιδραση. Το βλεμμα του τυπου σκοτωνε.

Στο επομενο βενζιναδικο βαλαμε κανονικα

• Like 1
Δημοσ.

*off topic:

Όσοι αποθηκεύετε βενζίνη για ώρα ανάγκης να ξέρετε τα εξής:

-Καταρχάς θα πρέπει να βρίσκεται σε ασφαλές και δροσερό μέρος, όπου καλό είναι να έχει εξαερισμό γιατί η βενζινη εξατμίζεται πολύ εύκολα.

-Το δοχείο θα πρέπει να είναι ειδικό για βενζίνη διότι διαφορετικά μπορεί να παραμορφωθεί ακόμα και να τρυπήσει.

-Κάθε 6 μήνες καλό είναι να αλλάζεται με καινούρια γιατί με την πάροδο του χρόνου η βενζινη αλλοιώνεται και δεν έχει σωστή καύση.

Δημοσ.

Βαλαμε 2 ευρω ισα ισα για να παμε μεχρι το επομενο, απο αντιδραση. Το βλεμμα του τυπου σκοτωνε.

Μα να το σηκωσουν το τεμπελοσκυλο απο την καρεκλα για 2 ε ?  :-D

Δημοσ.

Tα 2ευρω στα 50ρακια τα μηχανακια που ειχαμε μικροι ειναι το στανταρ :P

Αλλα και τωρα σα φοιτητης 10ευρω βαζω στο αμαξι ανα 95 χιλιομετρα. 4-5 μερες δηλαδη :P

Δημοσ.

Επειδή κάνω αυτή τη δουλειά το μικρότερο ποσό που έχω βάλει σε αυτοκίνητο είναι 0,50 λεπτά είναι πελάτης που έρχεται μέρα παρα μέρα και βάζει αυτό το ποσό και από τη super κιόλας γιατί αυτή κρατάει σύμφωνα με το λεγόμενα του :lol:

Το boss τον έχει διαολοστείλει πόσες φορές αλλά αυτός ξανάρχεται.

• Like 7
Δημοσ.

Παλια στο λυκειο οταν επερνα το μηχανακι του πατερα μου εχω βαλει και 2 κατοσταρικα(πεταμενα κατω απο σελα για ωρα αναγκης)...

Στο αμαξι 10Ε το ελαχιστο , προσφατα ομως κοντεψα να μεινω μετα απο μεγαλο ταξιδι, μπαινω σε βενζιναδικο εθνικη οδο, βλεπω τις τιμες στο θεο και βαζω 5Ε...2 επρεπε να βαλω αφου το σπιτι μου ηταν στα 8χλμ....

Δημοσ.

2 παπί, 15 αυτοκίνητο.

Συμβάν: καλοκαίρι με το παπί, 3 μεσημέρι με 45 βαθμούς, πάω βενζινάδικο.

Βγαίνει ο βενζινάς μέσα από το παγωμένο από το κλιματιστικό γραφείο του.Αμάνικο άσπρο φανελάκι, ιδρωμένος μέχρι να φτάσει : - Ποπο, ρε φίλε, με έβγαλες έξω για 3 ευρώ;

Του κάνω νόημα να φύγει, μεταβολή και δρόμο και γω (σημαντική λεπτομέρεια - ήταν προ κρίσης).

Δημοσ.

*off topic:

Όσοι αποθηκεύετε βενζίνη για ώρα ανάγκης να ξέρετε τα εξής:

-Καταρχάς θα πρέπει να βρίσκεται σε ασφαλές και δροσερό μέρος, όπου καλό είναι να έχει εξαερισμό γιατί η βενζινη εξατμίζεται πολύ εύκολα.

-Το δοχείο θα πρέπει να είναι ειδικό για βενζίνη διότι διαφορετικά μπορεί να παραμορφωθεί ακόμα και να τρυπήσει.

-Κάθε 6 μήνες καλό είναι να αλλάζεται με καινούρια γιατί με την πάροδο του χρόνου η βενζινη αλλοιώνεται και δεν έχει σωστή καύση.

Κάτι έχω ακούσει ότι απαγορεύεται να κουβαλάς βενζίνη στο αυτοκίνητο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ισχύει κάτι τέτοιο;

• Like 1
Δημοσ.

Παρατηρώ ότι όλοι μιλάμε για "ευρώ". Κανείς δεν είπε δραχμές :P που πηγαίναμε όντως με ένα 200ρικο και βάζαμε στο 50άρι βενζίνη την δεκαετία του 90 για να πάμε σχολείο την εβδομάδα  (για τους "μικρούς" 200δρχ = €0,58)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...