Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Και γω νομίζω ότι σε major διαφορές το κλειδί είναι το χιούμορ, όπως ειπώθηκε πιο πάνω από Dakonblack Ουσιαστικά αυτό προϋποθέτει, να μην την έχει δει με την πάρτη του ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Έχω χιούμορ σημαίνει είμαι σε θέση να γελάσω ΚΑΙ με τον εαυτό μου.
work_hard_play_harder Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Και γω νομίζω ότι σε major διαφορές το κλειδί είναι το χιούμορ, όπως ειπώθηκε πιο πάνω από Dakonblack Ουσιαστικά αυτό προϋποθέτει, να μην την έχει δει με την πάρτη του ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Έχω χιούμορ σημαίνει είμαι σε θέση να γελάσω ΚΑΙ με τον εαυτό μου. αυτοσαρκασμος;
Norone92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Έχω αρκετούς φίλους με τελείως διαφορετικά γούστα και/ή ιδεολογίες. Αυτό που έχω συμπεράνει είναι ότι με όσους έχεις παρόμοιο σκεπτικό συνενοείστε με τη μία, ενώ με όσους αντίθετα, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλές πολύ ενδιαφέρουσες κουβέντες και να μάθεις καινούρια πράγματα, ή να κάνεις τρελή καζούρα. Το θέμα είναι να μην ξεφύγει κανείς και αρχίσει κανας τσακωμός, γι' αυτό ποτέ δε μπόρεσα να κολλήσω με άτομα που βγάζουν κακία και είναι στενόμυαλα. Θέμα χαρακτήρα είναι. 1
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αρκετά δυσκολο επειδή λιγοι δεχονται την διαφορετικότητα. Συνηθως οι ομοιοι σχηματιζουν κλικα με την οποια βγαινουν / πανε μαζι εκδρομες / κανουν σχέσεις μεταξυ τους κτλπ συνηθως οσους είναι διαφορετικοι τους αφηνουν στην απέξω.
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εννοείς μάλλον. Αν ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μάλλον δεν θα ήταν φίλοι 2
anwnymh29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Χρυσαυγιτης με Κνιτισσα ειναι σεναριο Μανουσακη 4
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εδώ να πούμε είμαι παντρεμένος με άτομο που πιστεύει στον θεό,τι να λέμε.Ποιός εγώ; ο τριμέγιστος Τόξος.Έχω φορέσει σιχ τουρμπάνι κ έχω κάνει guest εμφανίσεις σε gurdwara ουκ ολίγες φορές.Άσε για τις διαλέξεις (συνήθως τα ΣΚ) που υπομένει εκείνος για το γεγονός πως είναι μια θυματάρα κ μισή της προπαγάνδας των δογμάτων. Αλλά οκ αφού τον αγαπάω ανέχομαι τα κουλά του με στοργή κ προδέρμ. 2
haris_216 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 .................και πως επικοινωνειται; μαυρο θα λεει ο ενας ασπρο ο αλλος...πως τα καταφερνεται; Δεν μπορείς να φανταστείς τι προβλήματα επικοινωνίας λύνει λίγος τονισμός και σωστή ορθογραφία 2
Glikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ TS το γουστάρεις το παιδί? (δεν το λέω ειρωνικά). Αν ναι προχώρησε το 2
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εφαγε ban o TS? Για μενα δεν γινεται να υπαρχουν σοβαρες διαφωνιες σε σημαντικα πραγματα κυριως πολιτικα και να ειναι φιλος μου καποιος με την σοβαρη εννοια του φιλου.Αλλα μπορει να τον ανεχτω γιατι εχει καποια θετικα πραγματα στην προσωπικοτητα του η εχει γνωση σε συγκεκριμενα θεματα που με ενδιαφερουν,οποτε ειναι στο status του ''friendly acquaintance'' (φιλικος γνωριμος) και περιστασιακα βγαινουμε για να τα πουμε.Βασικη προυποθεση ο αλλος να ειναι ευγενης και οταν διαφωνει να εκφραζει την αποψη του με κοσμιο τροπο και με σεβασμο,χωρις χαρακτηρισμους.Αλλιως σε αγενεις ανθρωπους κανω σαν να μην υπαρχουν. 2
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εφαγε ban o TS? Για μενα δεν γινεται να υπαρχουν σοβαρες διαφωνιες σε σημαντικα πραγματα κυριως πολιτικα και να ειναι φιλος μου καποιος με την σοβαρη εννοια του φιλου.Αλλα μπορει να τον ανεχτω γιατι εχει καποια θετικα πραγματα στην προσωπικοτητα του η εχει γνωση σε συγκεκριμενα θεματα που με ενδιαφερουν,οποτε ειναι στο status του ''friendly acquaintance'' (φιλικος γνωριμος) και περιστασιακα βγαινουμε για να τα πουμε.Βασικη προυποθεση ο αλλος να ειναι ευγενης και οταν διαφωνει να εκφραζει την αποψη του με κοσμιο τροπο και με σεβασμο,χωρις χαρακτηρισμους.Αλλιως σε αγενεις ανθρωπους κανω σαν να μην υπαρχουν. Δεν είναι πάντα εφικτο αυτό φιλε μου. Διοτι κάποιος ο οποιος εχει αντίθετες αποψεις και είναι φανατισμένος με αυτές (καλα το να νομιζει καποιος ότι θα τον πεισει με επιχειρηματα είναι αστειο) είναι πολύ ευκολο να τσακωθεί μαζι σου και να ξεφυγει η κατασταση.Οποτε για μενα δε διαφωνεις (ούτως η αλλως δεν σε ενδιαφερει να του αλλαξεις άποψη) και απλα κάνεις παρέα ή διαφωνεις με οσους ξέρεις ότι θα σκεφτουν τη διαφωνια και δεν θα το δουν ότι πάς να τους πουλήσεις εξυπνάδα ... φυσικα τέτοιες συζητήσεις όπως ειπε και ο φιλος χωρις χαρακτηρισμούς , χωρις ειρωνιες απλα και μονο ο αντίλογος. Εγω πχ έχω έναν συναδελφο και φιλο μου με τον οποιο νιωθω πολύ άνετα να του εκφρασω σε πολλα θεματα τις διαφωνιες μου όπως και αυτος τις δικές του και το ωραιο είναι ότι δεν εχουμε τσακωθεί ποτε ή αμα του πω ή μου πει "Ξερεις λες μλκιες τωρα..." δεν θα αρπαχθεί κανεις από τους 2. Με τέτοια ατομα που τα νιώθεις πιο κοντα σου και δεν σε εκνευριζουν ή δεν τα εκνευρίζεις οι διαφωνιες είναι οκ. Με οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχια πιστευω. Εκτος και αν ψάχνεσαι για καυγάδες. Από την άλλη έχω έναν άλλο γνωστο που τον βλέπεις ότι αμα πάς να του πεις κατι παραπανω ενδέχεται να παρεξηγηθεί οποτε δεν εχει νοημα να διαφωνήσεις μαζι του.Με τέτοιες ισοροπιες μπορεις να κρατησεις τη φιλια ... αλλα και παλι εξαρτάται τι θές από μια φιλια με κάποιον θες να σε υποστηριξει? ε αμα πηγες και επελεξες έναν που είναι καιροσκόπος τοτε εκανες λαθος επιλογή φιλου κτλπ.
alxlightning Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ααα ξεχασα να το προαναφερω..και στο πολιτικο κομματι δεν ταιριαζουμε,εγω δημοκρατης αυτος αναρχας Αν αυτο ειναι το μονο εμποδιο, οκ, νομιζω μπορειτε να συνυπαρξετε, αρκει να τα βρειτε στα ανθρωπιστικα. Εξαρταται βεβαια το τι οριζει ο καθενας ως δημοκρατικο και αναρχικο. Εγω πχ ως ελευθεριακος δε θεωρω το νομο ως αυθυπαρκτο ουτε με αφορα η γνωμη της μαζας για την ηθικη η την ορθοτητα πραγματων. Το προβλημα επικοινωνιας μου λοιπον συνανταται οταν ο συνομιλητης μου μιλαει για το Νομο με κεφαλαιο Ν και αντιμετωπιζει τις κοινωνικες συμβασεις ως θεοσταλτες και αυταποδεικτες. Νομιζω οτι μπορειτε να βρειτε κωδικα επικοινωνιας κι ας εχετε πολιτικες διαφορες. 2
astrosunnefo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Οι σχέσεις έχουν τη δική τους δυναμική, που πολλές φορές μπορεί να σε εκπλήξει, είτε θετικά είτε αρνητικά - ή ακόμα και να σ' αφήσει παντελώς αδιάφορο. Αν συγχρωτιστείς μαζί του, τότε θα καταλάβεις αν μπορεί να ενταχθεί στους φίλους/γνωστούς/οτιδήποτε. Από μόνη της γίνεται μέσα μας η διαλογή τής ήρας απ' το στάρι, μην ανησυχείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις