gr234567 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) [slr] Canon EOS 1200D Kit (18-55 IS II) 269€@mediamarkt.gr 299€ - 30€ επιστροφή = 269€ !!! http://www.mediamarkt.gr/el/product/_canon-eos-1200d-18-55-is-ii-1138149.html https://www.skroutz.gr/s/6754923/Canon-EOS-1200D-Kit-18-55-IS-II.html ευρώπη από 299€ http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4272076_-eos-1200d-kit-18-55-mm-canon-is-ii-canon.html Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από gr234567
prometheas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλή τιμη αλλά παλαιό μοντέλο και ανεπαρκής φακός, εστω και για ξεκινημα..
johnpapoulias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τρέχον entry level μοντέλο και ο φακός έχει τουλάχιστον IS
Questioner Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλή τιμη αλλά παλαιό μοντέλο και ανεπαρκής φακός, εστω και για ξεκινημα.. Εγώ πάλι μια χαρά το βρίσκω. Είναι η πιο φθηνή dSLR αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με kit φακό. Από την άλλη ο φακός ναι μεν δεν προσφέρει μεγάλο εύρος εστιακού μήκους αλλά είναι η τελευταία γενιά με οπτικό σταθεροποιητή. Σε αυτή την τιμή δεν νομίζω να μπορείς να βρεις κάτι περισσότερο αξιόλογο. Must αγορές είναι ο οξύς και πλαστικός 50mm/1.8 και ένας tele 55-250mm. Όλοι κάπως έτσι αρχίσαμε νομίζω.
High Fidelity Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει πιο καινούργιο μοντέλο σε αυτή την κατηγορία της Canon. Επίσης ο φακός είναι ο κλασσικός με τον οποίο ξεκινά κανείς τα πρώτα βήματά του.
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 με 350 euro παίρνεις όμως μια δξ200 με φακό nikon άρα nikon
Questioner Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 με 350 euro παίρνεις όμως μια δξ200 με φακό nikon άρα nikon Με "μόλις" +30% δηλαδή. Ψιλοπράγματα.
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Με "μόλις" +30% δηλαδή. Ψιλοπράγματα. μα ρε φιλε media λέει 350 euro την canon δεν υπάρχει το 260
Questioner Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 μα ρε φιλε media λέει 350 euro την canon δεν υπάρχει το 260 Υπήρχε προσφορά στα 299-30 επιστροφή. Προφανώς πλέον δεν υπάρχει η προσφορά και πρέπει να μπει ένα tag τέλους στον τίτλο.
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Υπήρχε προσφορά στα 299-30 επιστροφή. Προφανώς πλέον δεν υπάρχει η προσφορά και πρέπει να μπει ένα tag τέλους στον τίτλο. A ΜΠΡΑΒΟ
malaperda Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Σορρυ που ξεθάβω το θέμα αλλά να αναφέρω το εξής: Ενώ έχω στείλει τα πάντα στον σύνδεσμο της Canon για επιστροφή των 30 Ευρώ,μετά από μερικές μέρες μου ήρθε μήνυμα: "Για να μας βοηθήσετε στην έγκριση και στην ταχύτερη διεκπεραίωση της αίτησής σας, παρακαλούμε να υποβάλλετε το συντομότερο δυνατό το αποδεικτικό αγοράς με ορατή την ημερομηνία αγοράς, το όνομα του καταστήματος, το προϊόν που αγοράστηκε και την τιμή αγοράς. Τα παραπάνω είναι απαραίτητα για την έγκριση της αίτησής σας. Σημειώστε ότι πρέπει να παρέχετε αυτές τις πληροφορίες πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, 01.03.2016." Ομως εγώ τα έστειλα ευκρινέστατα και παρόλα αυτά τηλεφώνησα στα MediaMarkt και μου ξανάστειλαν την απόδειξη σε pdf την οποία και ξανα ανέβασα στο σχετικό link της Canon παρόλα αυτά η κατάσταση παρέμεινε ως είχε δηλαδή "Ελλιπή στοιχεία". Επίσης τηλεφώνησα στην Canon στο 2107454651 και ενώ κάποια κυρία εκεί είπε ότι θα με πάρει κάποιος τεχνικός της Canon για το θέμα,εδώ και δύο μέρες απολύτως τίποτα. Μήπως είναι η ώρα του Συνήγορου του Καταναλωτή; H Canon φέρεται τελείως γύφτικα προς το παρόν.
nikosdet Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Υπερβολικό μου ακούγεται να πας από τώρα στο ΣτΚ. Κάτσε να δεις τι θα σου πουν. Αν σου λένε διαρκώς βλακείες ή σε γράψουν για κάποιο καιρό, ναι. Τώρα υπερβολικό, imho.
malaperda Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Υπερβολικό μου ακούγεται να πας από τώρα στο ΣτΚ. Κάτσε να δεις τι θα σου πουν. Αν σου λένε διαρκώς βλακείες ή σε γράψουν για κάποιο καιρό, ναι. Τώρα υπερβολικό, imho. Εντάξει δεν είπα ότι θα πάω στον ΣτΚ αύριο,θα περιμένω τουλάχιστον καμιά βδομάδα και μετά. Εν τω μεταξύ γράφω ήδη την καταγγελία για να είναι έτοιμη με ώρα,ημέρα και ονόματα αυτών που συνομίλησα. Το άλλο που μου είπανε σήμερα όταν ζήτησα την επωνυνία της επιχείρησης οδό αριθμό κλπ που χρειάζεται για την κατταγελία η απάντησή τους ήταν ότι δεν μπορούνε να μου τα δώσουνε και να ψάξω να τα βρω μόνος μου από το internet!!! Μια χαρά τα πάει η Canon μέχρι τώρα. Φυσικά θα το αναφέρω και αυτό στην καταγγελία όποτε γίνει.
KostasPrekas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα βρεις το δικιο σου. Τα λεφτα τα βαζει η canon εξωτερικου και οχι η ελληνικη αντιπροσωπεια.
malaperda Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα βρεις το δικιο σου. Τα λεφτα τα βαζει η canon εξωτερικου και οχι η ελληνικη αντιπροσωπεια. Γνωρίζω αυτό που λες διότι διάβασα τους όρους της προσφορας και μάλιστα λέει "7.1. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις και οι διαφορές που ενδέχεται να προκύψουν σε σχέση με αυτούς διέπονται από το Aυστριακό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό, υπόκεινται δε στη μη αποκλειστική δικαιοδοσία των Aυστριακών δικαστηρίων." όπως και "5.3. Η Canon επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να ακυρώσει, τροποποιήσει ή/και μεταβάλει τους όρους της παρούσας προωθητικής ενέργειας οποτεδήποτε χωρίς οι εν λόγω μεταβολές να συνεπάγονται για αυτήν οποιαδήποτε ευθύνη." που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει παρόλα αυτά εγώ έχω στείλει και στην Canon complain-form στα Ελληνικά και Αγγλικά. Προσπαθώ να δώ το μέγεθος της γυφτιας τους πλέον ως καταναλωτής και από κει και πέρα υπάρχουν παρα πολλοι τροποι να "κερδίσω" 30 ευρώ από την Canon ως καταναλωτης στο μέλλον σε υπερπολλαπλασια χρήματα. Οσο για το Mediamarkt αυτή ηταν η πρωτη φορά που έκανα καποια αγορα και μαλλον η τελευταία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα