Alithinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Όχι μόνο στο Youtube, μπορείς να αγοράσεις views / likes παντού. http://www.like4like.org/
iordanis77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Mα και ο ιδιος ο κατοχος του βιντεο μπορει να αυξησει τα views του, μπρος-πισω συνεχεια στη σελιδα...Παντως λιγο παλιοτερα ειχα διαβασει οτι το youtube δεν αποδεχεται αυτες τις πρακτικες(τα πλασματικα views) και θα επιβαλλει κυρωσεις σε οσους τις κανουν. Αλλαξε πολιτικη?
Donalhioy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εδω υπαρχει βιντεο του Σεφερλη με 104 εκατομμυρια views. Edit : Συγκεκριμενα 104.016.158 views 1
iordanis77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Kι αν δειτε τα σχολια τα περισσοτερα ειναι ξενογλωσσα, το βιντεακι αυτο κανει διεθνη καριερα. Σημειωνω οτι υπαρχει και η αυτοματη λειτουργια, το βιντεο αυτο μπορει να ειναι συνδεδεμενο με αλλα δημοφιλη βιντεο, με το που τελειωνει το προηγουμενο αρχιζει αυτοματα το επομενο...
bilya Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Mα και ο ιδιος ο κατοχος του βιντεο μπορει να αυξησει τα views του, μπρος-πισω συνεχεια στη σελιδα... Παντως λιγο παλιοτερα ειχα διαβασει οτι το youtube δεν αποδεχεται αυτες τις πρακτικες(τα πλασματικα views) και θα επιβαλλει κυρωσεις σε οσους τις κανουν. Αλλαξε πολιτικη? πανε με την ip τα views αν δεν κανω λάθος
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εδω υπαρχει βιντεο του Σεφερλη με 104 εκατομμυρια views. Edit : Συγκεκριμενα 104.016.158 views Έλα ρε πλάκα κάνεις?????????? Άκυρο, τώρα είδα το βίντεο που έβαλε ο Donalhiou
theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Είχα διαβάσει κάποτε πως το youtube έβαλε πρόστιμο σε μεγάλες δισκογραφικές επειδή πείραζαν τα views στα βίντεο κλιπ που ανέβαζαν. Τα views τα πείραζαν με κάποια hacking εργαλεία. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Και σε απλους χρήστες αμα το κάνουν μπορεί να δώσουν πρόστιμο?Πχ αμα το κάνω εγώ σε 3-4 βιντεο μου για να βγάζω λεφτά απ τις διαφημισεις του youtube μπορεί να μου βάλει και μένα πρόστιμο?και αν ναι για τι πρόστιμο μιλάμε?
Supernova21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Και σε απλους χρήστες αμα το κάνουν μπορεί να δώσουν πρόστιμο?Πχ αμα το κάνω εγώ σε 3-4 βιντεο μου για να βγάζω λεφτά απ τις διαφημισεις του youtube μπορεί να μου βάλει και μένα πρόστιμο?και αν ναι για τι πρόστιμο μιλάμε? Ναι φυσικα και μπορει. Ειδικα αν εχεις ενεργοποιησει το adsense και βγαζεις χρηματα απο διαφημησεις, μπορει να κινηθει και νομικα για απατη σε βαρος τους. Οσο για τον λογαριασμο σου θα τερματιστει αμεσα, εκτος αν εισαι πολυ-πολυ τυχερος και την γλιτωσεις με κανενα strike. Τα χρηματα παντως που θα δωσεις για τις προβολες δεν θα σου αποφερουν τιποτα σε κερδη απο διαφημησεις. Εμενα δινει μεσο ορο γυρω στα 0.50-0.70λεπτα στις 1000 προβολες διαφημησεων.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ναι καλά...δεν ισχύει αυτό που λες.Μαλλον ζηλευεις...φιλικά...
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόστιμο. Σου μπανάρουν το account σου αφαιρούν τις διαφημίσεις και τέλος. Σιγά μην ψάχνει μια εταιρεία τον καθέναν που μπορεί να έχει βάλει ads στα video του από όλο τον πλανήτη. 1
Nahock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εάν είναι να σου μπανάρουν τον λογαριασμό έτσι για πλάκα τότε ένας "χάκερ" μπορεί να καταστρέψει οποιονδήποτε youtuber ρε μάγκες.
Supernova21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ναι καλά...δεν ισχύει αυτό που λες.Μαλλον ζηλευεις...φιλικά... Δεν σε πολυεπισα φιλε μου.. Για εξηγα λιγο παραπανω, τι εχω να ζηλεψω ακριβως? Και τι ειναι αυτο που δεν ισχυει?
iordanis77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 πανε με την ip τα views αν δεν κανω λάθος Οχι βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα