Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφάτως είδα ένα περίεργο πόστερ που έγραφε καλή τύχη και είχε κάτι περίεργα σύμβολα. Μου έδωσε την εντύπωση πως ήταν κομμάτι κάποιου γρίφου κάποιας μυστικής κοινωνίας που έχει ως στόχο να βρει νέα μέλη με υψηλό IQ. Έψαξα στο κινητό μου γιατι θυμόμουν οτι το έβγαλα φωτογραφία αλλα δεν την βρήκα, δεν ήταν κάτι σπουδαίο βέβαια , απλά το σημείο που το βρήκα ήταν παλιά είσοδος μασονικής στοάς και το γνωρίζω γιατι γνωρίζω και κάποιο μέλος παρότι δεν έχω σχέσεις.
Είχα διαβάσει παλιότερα αναζητώντας πληροφορίες για το deep web πως υπάρχει και απο εκεί ψάρεμα για νέα μέλη απο μυστικές κοινωνίες. 

Τι πιστεύεται ? υπάρχουν ? δεν λέμε για χαζοβιόλιδες που μαζεύονται και κάνουν χαζοτελετές στον Όλυμπο , αλλα για άτομα με δύναμη και επιρροή που έχουν ως στόχο να αυξήσουν την δύναμη τους.

Για να προλάβω το σπαμ επειδή δεν έχω όρεξη και δεν θα απαντάω σε σάχλες : όχι δεν άνοιξα το θέμα για πλάκα , το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον σαν θέμα και θέλω να το συζητήσουμε , πιστεύω πως το insomnia έχει άτομα που ψάχνονται. 
Ευχαριστώ :) 

Δημοσ.

Οι Μασονοι γενικως εχουν μια μανια ας το πουμε ετσι με τα συμβολα..Ψαξε και για το αεροδρομιο του Ντενβερ.

(ω ρε κραξιμο που θα φαμε.. εφυγα  :ph34r: )

Δημοσ.

Κλειστες λεσχες που αποτελουνται απο ατομα με κοινα ενδιαφεροντα,συμφεροντα,οικονομικη επιφανεια,καταγωγη ή θρησκεια κτλ υπηρξαν και θα υπαρχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε φορά που ποστάρω λινκ στοάς,το post διαγράφεται,οπότε δε μπαίνω στο κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω το εξης :

εξής

Να προσθέσω κάτι σε αυτό , κάνοντας μια παρένθεση :

( 666 + 69

• Like 2
Δημοσ.

Έβαλαν αφίσα για να βρουν μέλη με υψηλό IQ, τι δεν καταλαβαίνετε

Δημοσ.

απλά το σημείο που το βρήκα ήταν παλιά είσοδος μασονικής στοάς και το γνωρίζω γιατι γνωρίζω και κάποιο μέλος 

O Mέγας Ιεροφάντης θα ήταν τόσο περήφανος.. Μπράβο ρε τρελέ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...