Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στο πλάισιο της ανακαίνισης της κουζίνας σκέφτομαι να τοποθετήσω στη πλάτη της κουζίνας αντί για πλακάκι θερμικά επεξεργασμένο γυαλί μονόχρωμο.

Αν κάποιος έχει κάνει αντίστοιχη τοποθέτηση και γνωρίζει τα κόστη θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις...πχ κάτι σαν το παρακάτω είναι αρκετά οικονομικό (συν ευκολότερο + γρηγορότερο από πλακάκια στην τοπθέτηση), αν θέλεις όμως να ντύσεις μεγάλη επιφάνεια ή να βάλεις κάτι πιό περίτεχνο, πας πιό ψηλά.

Edit: εκανα περιστροφή, δεν ξέρω γιατί το βγάζει στραβά.

post-304125-0-08894500-1448887713_thumb.jpg

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο θέλω να βάλω, όπως φαίνεται κάτω στη φωτό αλλά χωρίς το inox πλαίσιο, όσο πιο απλό γίνεται. Το κομμάτι θα είναι μονοκόμματο και δε θα έχει τρύπες για μπρίζες.

1171.jpg

Το πλάτος είναι περίπου 35 cm Και το μήκος 4,5 μέτρα.

Δημοσ.

καποτε ειχα και γω το ιδιο διλλημα με σενα. Ειναι ομορφα τα ατιμα αλλα... θα πρεπει να σκεφτεις πρακτικα. Το τζάμι αυτό θα το σπάσεις. Ειναι πάνω στην πάγκο της κουζίνας... δεν θα γλυτωσει. Αν θες ακου με και μεινε στο πλακάκι.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ στην φάση της ανακαίνισης και έχω σκοπό να βάλω χρωματιστό γυαλί σαν αυτό που δείχνεις.

Δεν ξέρω γιατί λέει ο φίλος ότι θα σπάσει. Εάν πάρω φόρα με την κατσαρόλα μπροφανώς και θα σπάει αλλά τόσα χρόνια δεν έχει τύχει να χτυπήσω με κανένα σκεύος τα πλακάκια που έχω στην κουζίνα.

Εσύ έχεις πάρεις προσφορά από κάποιον;

Το πλάτος είναι αρκετά μικρό θα έλεγα, 35 cm μόνο;;;; Δεν θα είναι όλη η πλάτη της κουζίνας με γυαλί;

Δημοσ.

Το πλάτος είναι αρκετά μικρό θα έλεγα, 35 cm μόνο;;;; Δεν θα είναι όλη η πλάτη της κουζίνας με γυαλί;

ύψος μάλλον εννοεί 35cm, μήκος 4,5 μέτρα

Εκεί που είναι η κουζίνα πρέπει να το ντύσεις όλο μέχρι πάνω νομίζω.

Οι υδρατμοί θα σου τον χαλάσουν τον τοίχο.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ στην φάση της ανακαίνισης και έχω σκοπό να βάλω χρωματιστό γυαλί σαν αυτό που δείχνεις.

Δεν ξέρω γιατί λέει ο φίλος ότι θα σπάσει. Εάν πάρω φόρα με την κατσαρόλα μπροφανώς και θα σπάει αλλά τόσα χρόνια δεν έχει τύχει να χτυπήσω με κανένα σκεύος τα πλακάκια που έχω στην κουζίνα.

Το γυαλί που θέλω να βάλω θα καλύπτει το πάνω μισό της πλάτης της Κουζίνας το υπόλοιπο καλύπτεται απο βακέλιτη περίπου 30 cm 

όπως φαίνεται στη φωτό. Είπαμε αντί για πλακάκι εκεί να μπει το γυαλί για ευκολία καθαρισμού και προστασία απο υδρατμούς, λάδια κλπ. (η κάλυψη θα φτάνει μέχρι τον απορροφορητήρα). Οπότε δε νομίζω να κνδυνέυει απο σπάσιμο ή οτιδήποτε άλλο. 

WP_20151130_19_56_13_Pro.jpg

Προσπαθώ να κάνω μια εκτίμηση κόστους για να δω το budget μου. Οπότε όποιος το έχει κάνει μας ενημέρωνει.

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

δυο ειναι τα γυαλια ενα το πυρεξ που το λεμε στην δουλεια και το το δευτερο το πυριμαχο τζαμι

το πυριμαχο δεν το χρειαζεσαι το βαζουμε σε τζακια σομπες κτλπ σε μερη που η φλογα γλυφει την επιφανεια του γυαλιού,οποτε εισαι στο πυρεξ

μπορεις να πας και σε τζαμι triplex ( με χρωματιστη μεβρανη ) 

το πυρεξ ειναι φτηνοτερο αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το παρεις σε χρωμα.

(μπορει να γινει triplex Με χρωματιστη μεβρανη με κοστος τεραστιο)

το triplex (2 απλα τζαμια με μεβρανη ανεμεσα) εχει τα συν οτι αμα σπασει δεν θα πεσει τιποτα κατω θα τα κρατησει ολα η μεβρανη.

και μια συμβουλη αμα γινετε "σπασε" την αποσταση στα δυο η και τρια μερη ωστε σε περιπτοση ζημιας να σου ειναι και ποιο φτηνη η αντικατασταση

αμα μπορω να σε βοηθησω σε κατι αλλο ευχαριστως.

Δημοσ.

4.5 τετραγωνικά 500 ευρώ μου πήγε

Το έβαλα πριν περίπου 2 μήνες.

Τα inox πιχάκια είναι καλά γιατί προστατεύουν απο υγρασίες. Πίστεψε με φαίνεται και είναι γαματο

Δημοσ.

Βάλτε Corian να σωθείτε.

Δεν το έχω μετανιώσει ούτε μία φορά.

Το κακό πλέον, είναι πως κυκλοφορούν και corian τπου τρώνε μπανάνα.

Δημοσ.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι πάγκοι της κουζίνας, που από ότι είδα αυτό είναι το corian αλλά οι πλάτες....

Εγώ σκέφτομαι να βάλω σε όλη την πλάτη αυτό το γυαλί με διαστάσεις 3,8 m X 0,6 m

Δημοσ.

'Εχει και πλάτες, είναι αυτό το ενιαίο και λείο με όψη γυαλιστερού πλαστικού που δεν βλέπεις πουθενά ενώσεις.

Δημοσ.

4.5 τετραγωνικά 500 ευρώ μου πήγε

Το έβαλα πριν περίπου 2 μήνες.

Τα inox πιχάκια είναι καλά γιατί προστατεύουν απο υγρασίες. Πίστεψε με φαίνεται και είναι γαματο

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...