Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα για να μπορέσει κάποιος να περιορίσει τις δυνατότητες ενός υπολογιστή σε αυτά που λέει ο τίτλος; Ψάχνω δηλαδή ένα πρόγραμμα που να απενεργοποιεί με κάποιο τρόπο την αντιγραφή,μετονομασία,διαγραφή και drag and drop από τον explorer των windows. Κάθε ιδέα δεκτή ακόμα και αν πρέπει να πειράξω registry. Λειτουργικό: Windows 8.1 pro

Δημοσ.

Έχω βρει το stopper & prevent αλλά μόλις τα τρέχω κρασάρει ο explorer και το PC κολλάει τελείως. Θέλω να μπορεί να δει αρχεία αλλά να μη μπορεί να αντιγράψει.

Δημοσ.

Μπορείς να επιβάλεις περιορισμούς σαν αυτούς που θέλεις από την καρτέλα security των properties και μέσω των Group Policy Editor και Local Security Policy. Αρκεί να έχεις δύο τουλάχιστον λογαριασμούς στο PC και ο χρήστης που θέλεις να μην μπορεί να τα κάνει αυτά, να είναι απλός user και όχι Admin.

Δημοσ.

Ναι αυτό το γνωρίζω και το έχω κάνει ήδη. Τα δικαιώματα NTFS όμως αν δηλώσεις σε ένα χρήστη τη δυνατότητα του view αναγκαστικά έχει μαζί και το copy. Αυτό θέλω να κόψω. Να έχει view access αλλά όχι copy. Για αυτό ψάχνω κάποιο πρόγραμμα γιατί από τα δικαιώματα δε φτιάχνεται. Προς το παρών έβαλα ένα software και κλείδωσα τα usb για να μη μπορεί να πάρει copy αρχεία σε εξωτερικό δίσκο και κλείδωσα και τους internet browsers.

Δημοσ.

Ναι αυτό το γνωρίζω και το έχω κάνει ήδη. Τα δικαιώματα NTFS όμως αν δηλώσεις σε ένα χρήστη τη δυνατότητα του view αναγκαστικά έχει μαζί και το copy. Αυτό θέλω να κόψω. Να έχει view access αλλά όχι copy. Για αυτό ψάχνω κάποιο πρόγραμμα γιατί από τα δικαιώματα δε φτιάχνεται. Προς το παρών έβαλα ένα software και κλείδωσα τα usb για να μη μπορεί να πάρει copy αρχεία σε εξωτερικό δίσκο και κλείδωσα και τους internet browsers.

Δεν χρειάζεσαι τρίτα προγράμματα για να τα κάνεις αυτά.

Απενεργοποίηση οποιασδήποτε αντιγραφής σε οποιοδήποτε μέσο (οπτικό δίσκο, USB κλπ.) από εδώ:

Win7%20Removable%20Storage%20USB%20etc%2

Απενεργοποίηση εκτέλεσης προγραμμάτων και ότι άλλο φανταστείς από εδώ:

Alphapiomicronkappalambdaepsiloniotasigm

Απλά ρυθμίζεις οι απαγορεύσεις να ισχύουν μόνο σε απλούς users και όχι σε Admins. Τα Windows μέσα από αυτές τις δύο κονσόλες έχουν απίστευτες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...