Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε.

Ενδιαφερομαι για powerline και διαβασα οτι πρεπει να ξερω αν εχω μονοφασικο ή τριφασικο ρεύμα. Διαβασα οτι με μια φωτογραφια του πινακα μπορουν οι γνωστες να πουν αν εχω μονοφασικο ή τριφασικο.

Επισυναπτω φωτο.

Ευχαριστω!

post-68734-0-01550300-1448910798_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάντως αντι για powerline καλύτερα να μαζέψεις λεφτά για κινητό με κάμερα > 2 mp.

http://www.insomnia.gr/topic/525366-powerline-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1/

και γενικά εδώ είναι το σωστό section

http://www.insomnia.gr/forum/30-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

• Like 2
Δημοσ.

Οκ ευχαριστω! Καμια γνωμη τι κανουμε τωρα με powerline?

Κάποια powerline δουλεύουν σε τριφασικό ρεύμα, αλλά πρέπει να ψάξεις καλά για το ποια μοντέλα είναι, κοίτα στα Devolo. Επίσης ίσως να είναι και λιγάκι ακριβά.

Δημοσ.

Δε μας λες και πως το καταλαβες; Επειδή εχει τα 3 διακοπτακια μαζι ;

Εχει 3 λαμπακια και 3 ασφαλειες φυσιγγι στη σειρα που δεν θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο. Επισης δεξια και αριστερα βλεπω παλι 3 και 3 ασφαλειες-διακοπτες για θερμοσυφονα και κουζινα με τους αντιστους διακοπτες απο κατω, οπως επισης και πανω πανω που ειναι οοολες οι ασφαλειες.. ειναι πολλες οι γραμμες για μονοφασικη παροχη!  

• Like 1
Δημοσ.

αλλαγη πινακα δεν θελει ακριβως αλλα θελει καποιες μετατροπες!!εγω ειπα παραπανω οτι θελει αλλαγη γιατι ειναι πολυ παλιος πινακας της φωτογραφιας

• Like 1
Δημοσ.

αλλαγη πινακα δεν θελει ακριβως αλλα θελει καποιες μετατροπες!!εγω ειπα παραπανω οτι θελει αλλαγη γιατι ειναι πολυ παλιος πινακας της φωτογραφιας

Με την ευκαιρία βάλε και ένα ρελέ διαφυγής...

Δημοσ.

καλα τα λεει

καλο θα ηταν να αλλαχτει αυτος ο πινακας παντως

Ευχαριστω για την επισημανση για τον πινακα, ειναι οντως παλιος. Τι κινδυνους μπορει να εχω με εναν παλιο πινακα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...