alex_78 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Γνωρίζει καποιος πως γίνεται η καταμέτρηση του εκκαθαριστικού όταν έρχονται ανα 4 μήνες; Για παράδειγμα βλέπω τώρα στο ρολόι οτι γυρίζει και ειναι καπου στο 650000 (νομίζω, μπορει να κάνω λάθος σε καποιο ψηφιο), όταν θα έρθουν και κάνουν την καταμέτρηση απο το συνεργείο της ΔΕΗ συμπληρώνουν αυτον τον αριθμό και βάζουν ξανα το ρολόι στο 0 ή κανουν καποια προσθαφαίρεση κοιτώντας απλά το νέο νούμερο σε σχέση με πριν 4 μήνες; Ρωτάω γιατι εχω την εντύπωση οτι στην τελευταία καταμέτρηση δεν έχει μηδενιστεί, αρα πως λειτουργεί το σύστημα; Φαντάζομαι το 2ο καθώς αν ανοιγαν και όλα τα ρολόγια για μηδενισμό δεν θα προλαβαιναν, αλλα just in case ρωτάω γιατι ο τελευταίος bill μου φανηκε φουσκωμένος. Αν όμως ισχύει το 2ο όπως λέω τοτε εγώ δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα τι κατανάλωσα; ... Ευχαριστώ.
xpera_x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 κανουν καποια προσθαφαίρεση κοιτώντας απλά το νέο νούμερο σε σχέση με πριν 4 μήνες; στο λογαριασμό αναφέρει την προηγούμενη και την τελευταία καταμέτρηση
alex_78 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω πως κατάλαβα, συνεχίζουν απο τον παλιό αριθμό και κανουν την αφαίρεση και φαντάζομαι το μηδενίζουν μετά απο χρόνια αν γεμίσουν τα ψηφία στο ρολόι. Αν κάνω καποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Ναι το τσέκαρα τώρα, αρα οκ
gokuthelegend Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα προσεκτικά, το τελευταίο ψηφίο μπορεί να είναι δεκαδικό, το οποίο συνήθως δεν το μετράνε, και είναι με διαφορετικό χρώμα. Προφανώς δεν κάνουν μηδενισμό, καταγράφουν κάθε φορά τι δείχνει το ρολόι και η διαφορά της τρέχουσας καταμέτρησης με την προηγούμενη, είναι οι κιλοβατώρες που έκαψες. Δεν νομίζω να το μηδενίζουν, απλώς αν φτάσει στο τέρμα τότε γίνεται 0 και ξεκινάει πάλι από την αρχή. 1
alex_78 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ναι το κατάλαβα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
eidikos33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σε ολους πηγα μεσω του σαιτ του δεδδεη να καταχωρισω την καταμετριση του ρολογιου μου επειδη σημερα ειναι η επομενη καταμετρηση και μου λεει το παρακατω Ο έναντι λογαριασμός σας έχει ήδη εκδοθεί. Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο είχατε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε την ένδειξη του μετρητή σας ήταν από χχ/11/2015 έωςχχ/11/2015 .Με τον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό θα σας γνωστοποιηθεί το χρονικό διάστημα που μπορείτε να καταχωρήσετε την ένδειξη του μετρητή σας να τους δωσω την μετρηση τηλεφωνικα? λογικα ο επομενος θα ειναι εκκαθαριστικος λογαριασμος μηπως εχει εκδοθει αλλος λογαριασμος ? γιατι αυτος που εχω εχει ηδη πληρωθει απο τις αρχες γεναρη
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Η καταμετριση γινεται ανα 4μηνο αφαιρωντας απο την τελευταια ενδειξητην παλια .Εχεις δικαιωμα να δωσεις ενδιαμεσα στο 2μηνο ενδειξη ωστε ο εναντι να ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα .
eidikos33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ναι εμενα ο λογαριασμος γραφει επομενη καταμετρηση 25/1 αλλα εγω δεν ειμαι στο σπιτι να παρω ενα τηλεφωνο και να τους δωσω την τωρινη ενδειξη του μετρητη? στην εφαρμογη που εχει ο δεδδεη δεν με αφηνει μου βγαζει το παραπανω μνμ
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ναι εμενα ο λογαριασμος γραφει επομενη καταμετρηση 25/1 αλλα εγω δεν ειμαι στο σπιτι να παρω ενα τηλεφωνο και να τους δωσω την τωρινη ενδειξη του μετρητη? στην εφαρμογη που εχει ο δεδδεη δεν με αφηνει μου βγαζει το παραπανω μνμ Όταν δεν σε βρισκουν σπιτι αφηνουν αυτοκόλλητο χαρτακι ποτε να παρεις τηλεφωνο για την ενδειξη και σε ποια τηλεφωνα.
eidikos33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ναι το ξερω αλλες φορες αφηνα χαρτακι απεξω το θεμα ειναι οτι τωρα ειμαι πολυ μακρια απο το σπιτι,εχει τηλεφωνο που λεει καταμετρηση να παρω εκει και να τους δωσω την ενδειξη ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ναι το ξερω αλλες φορες αφηνα χαρτακι απεξω το θεμα ειναι οτι τωρα ειμαι πολυ μακρια απο το σπιτι,εχει τηλεφωνο που λεει καταμετρηση να παρω εκει και να τους δωσω την ενδειξη ? Ναι να παρεις αλλα πως ξερεις την ενδειξη αφου δεν εισαι σπιτι ?
eidikos33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 την ειχα σημειωσει πριν φυγω και απο τοτε δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου ρευμα !
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 την ειχα σημειωσει πριν φυγω και απο τοτε δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου ρευμα ! Ενταξει ετσι !!!! Πληροφοριακα για την καταμετριση είναι υπεύθυνος ο ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr
eidikos33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 τι διαφορα εχει η καταχωρηση που ειναι με κοκκινα γραμματα με την ενδειξη που γραφει ενα διαστημα 4-5 ημερων στην πισω σελιδα γνωριζεις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν το ξερω φιλε μου ...Παρε στο 11500 να σου πουν Κοιτα κι εδώ https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/o-logariasmos-sas/entupo-logariasmou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα