paploa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ανά 4-5 χρόνια συνήθως έβαζα κάποια καλά χρήματα για καλό επεξεργαστή και motherboard/ram. Αυτή τη φορά τα χρήματα δεν είναι πολλά. Περίεργοι καιροί βλέπετε. Αλλά πλέον ο υπολογιστής αρχίζει και δείχνει τα χρόνια του. Τι έχω: i5 2.67 750 asus p7p55d 8 gb DDR3 amd radeon 6900 hd 2gb Τι λέω να αλλάξω: Επεξεργαστή/μητρική σε πρώτο πλάνο. Ίσως και λίγη ακόμα ram. Την κάρτα γραφικών την κρατάω, είναι "τίμια". Τι λέω να πάρω: Είχα κάποτε AMD με τα γνωστά προβλήματα υπερθέρμανσης, ασυμβατότητας κτλπ. Δεν ξέρω αν άλλαξε τίποτα τελευταία. Με δεδομένο πως τα χρήματα που θα διαθέσω είναι 250 ευρώ (άντε 280), μόνο σε AMD πιστεύω μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο. Εδώ έρχεστε εσείς. τι προτείνετε; Πακετάκι ολοκληρωμένο. Μητρική-επεξεργαστή για μάξιμουμ απόδοση. Το pc το θέλω 1) δουλειά (φωτογραφίες, επεξεργασία, κείμενα, java) 2) κανένα παιχνίδι. Μην φανταστείτε τρελά πράγματα. Αλλά να μπορεί να τρέξει άνετα κανένα καινούργιο. ΠΑΝΤΑ καλύτερα σε σχέση με αυτό που έχω τώρα. ΥΓ: Δεν ψάχνω κάτι σε i3. Έχω σκοπό αυτό που θα πάρω να το κρατήσω για 2-3 χρόνια.
meletis_m Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ανά 4-5 χρόνια συνήθως έβαζα κάποια καλά χρήματα για καλό επεξεργαστή και motherboard/ram. Αυτή τη φορά τα χρήματα δεν είναι πολλά. Περίεργοι καιροί βλέπετε. Αλλά πλέον ο υπολογιστής αρχίζει και δείχνει τα χρόνια του. Τι έχω: i5 2.67 750 asus p7p55d 8 gb DDR3 amd radeon 6900 hd 2gb Τι λέω να αλλάξω: Επεξεργαστή/μητρική σε πρώτο πλάνο. Ίσως και λίγη ακόμα ram. Την κάρτα γραφικών την κρατάω, είναι "τίμια". Τι λέω να πάρω: Είχα κάποτε AMD με τα γνωστά προβλήματα υπερθέρμανσης, ασυμβατότητας κτλπ. Δεν ξέρω αν άλλαξε τίποτα τελευταία. Με δεδομένο πως τα χρήματα που θα διαθέσω είναι 250 ευρώ (άντε 280), μόνο σε AMD πιστεύω μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο. Εδώ έρχεστε εσείς. τι προτείνετε; Πακετάκι ολοκληρωμένο. Μητρική-επεξεργαστή για μάξιμουμ απόδοση. Το pc το θέλω 1) δουλειά (φωτογραφίες, επεξεργασία, κείμενα, java) 2) κανένα παιχνίδι. Μην φανταστείτε τρελά πράγματα. Αλλά να μπορεί να τρέξει άνετα κανένα καινούργιο. ΠΑΝΤΑ καλύτερα σε σχέση με αυτό που έχω τώρα. ΥΓ: Δεν ψάχνω κάτι σε i3. Έχω σκοπό αυτό που θα πάρω να το κρατήσω για 2-3 χρόνια. Kαλησπέρα, εγω προχώρησα στην αγορά των παρακάτω εξαρτημάτων.9 ευρώ θα ξεφύγεις απο το προυπολογισμό. Τι παιχνίδια παίζεις κυρίως? Τροφοδοτικό ποιό έχεις?
MrLifeguard Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Kαλησπέρα, εγω προχώρησα στην αγορά των παρακάτω εξαρτημάτων.9 ευρώ θα ξεφύγεις απο το προυπολογισμό. Τι παιχνίδια παίζεις κυρίως? Τροφοδοτικό ποιό έχεις? 289.PNG Σου λέει ότι δεν θέλει καν i3 και εσύ του προτείνεις pentium??????Ωραίος! Λοιπόν,σ'αυτα τα λεφτά που κοιτάς μπορείς να πας σε fx8320+gigabyte ud3p,είτε σε intel κάποιον i5+μια σχετικά φτηνή μητρική,ίσως καλύτερα και σε μεταχειρισμένα! Επίσης,αν δεν έχεις ssd,θα πρότεινα να προχωρήσεις πρώτα στην αγορά του! 2
paploa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή, αλλά κοιτάω για κάτι νεότερης τεχνολογίας, όχι Pentium. Επίσης μία μητρική που σε 1-2 χρόνια να μπορεί να σηκώσει έναν ανώτερο επεξεργαστή. Αν υπάρχουν φράγκα τότε έτσι. SSD πολυτέλεια και γνωρίζω πόσο θα βοηθούσε. Δεν θυμάμαι τι είναι το τροφοδοτικο. Νομίζω 650 Corsair
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ποιά προγράμματα χρησιμοποιείς; Με oc ασχολείσαι-θα ασχοληθείς; Ποια οθόνη έχεις;
paploa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Photoshop, βάσει δεδομένων custom, έχω πολλά παράθυρα ανοιχτά ταυτόχρονα. Κοιτάω κάτι να είναι αναβάθμιση σε σχέση με αυτό που έχω τώρα.
Physiciant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πιστεύω ότι με μια ψύκτρα, λίγο o/c και έναν ssd θα ανέβει αρκετά το σύστημα σε απόδοση. Εξάλλου και τα δύο είναι κομμάτια που μένουν και γι άλλο σύστημα. Άμα νομίζεις ότι σου χρειάζεται βάζεις ακόμα 8gb ram. Όλα αυτά μαζί θα βγουν περίπου 180 ευρώ. 5
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ με τον physiciant.Θα μπορούσες έτσι να αναβάθμιζες με όχι τόσα πολλά χρήματα.Δεν απάντησες για την οθόνη.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ναι αλλα με την καρτα που εχει στα παιχνιδια δεν θα δει διαφορα.αλλα στα υπολοιπα +1 και απο εμενα. 1
bc00l Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πιστεύω ότι με μια ψύκτρα, λίγο o/c και έναν ssd θα ανέβει αρκετά το σύστημα σε απόδοση. Εξάλλου και τα δύο είναι κομμάτια που μένουν και γι άλλο σύστημα. Άμα νομίζεις ότι σου χρειάζεται βάζεις ακόμα 8gb ram. Όλα αυτά μαζί θα βγουν περίπου 180 ευρώ. +1 best value for money λύση προς το παρον, με ενα ελαφρύ OC και SSD θα δεις μεγάλη διαφορά. Μετα αν θες κάτι παραπανω σε παιχνιδια κοιτάς και μια αναβαθμισούλα σε GPU 2
paploa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά με λίγο στοιχηματάκι μάζεψα άλλα 100 ευρώ και πήρα τον i5 6500, μνήμη ddr4 και μητρική. Κάρτα όταν μαζέψουμε πάλι. Σίγουρα αναβάθμιση για να με βγάλει άλλα 4-5 χρόνια. 1
bc00l Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Με γεια ο νέος υπολογιστής Βάλε εναν SSD με την πρώτη ευκαιρία γιατί το κρατάς πίσω το σύστημα με τον μηχανικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα