DDevil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια σοσ ερωτηση αν εχει μεινει η δεξαμενη ανοιχτη απο πάνω του πετρελαιου αλλα ειναι μέσα σε κλειστο χωρο (δωματιο) υπάρχει κάποιος κινδυνος? αλλη ερωτηση αναβω τον θερμοστατη αλλα δεν παιρνει μπρος το καλοριφερ απο κατω δεν ξερω αμα ανοιγει θα το τσεκάρω αλλη μερα γιατι σημερα δεν επειγει έκανα εξαέρωση με ενα κλειδάκι τι μπορει να συμβαινει? θα ρωτησω και τους άλλους αμα τα ανοιξουν τι εγινε και αν εχουν παρομοιο θεμα
gokuthelegend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εγω αν ημουν ιδιοκτητης δεν θα ασχολιομουν καθολου με αυτα ας τα έβγαζαν περα μονοι τους και αν τσακωνοντουσαν τοτε μονο αλλα θα ημουν της λογικης "εχετε πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθειτε απο το να τσακωθειτε για ενα 10ευρω το μηνα λυστε το να τελειωνουμε." γενικα σαν ανθρωπος βαριεμαι να ασχολουμαι με μλκιες αλλα δυστυχως υπάρχουν εκεινοι που δεν έχουν να ασχοληθουν με σοβαρά πράγματα ή δεν μπορουν και πιάνονται απο μαλκιες για να παραστήσουν τους κάποιους. Τι με ενδιαφερει εμενα πως θα καψει ο αλλος το πετρελαιο του? και δεν ειναι και ευγενικο να του κανεις ελεγχο τι εισαι? εσενα σε νοιαζει σαν ιδιοκτητης να μην υπάρχουν καταστροφες στο σπιτι σου να παιρνεις το ενοικιο σου και τα κοινοχρηστα αυτο τιποτα αλλο. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι οικονομική κατάσταση είναι ο άλλος, ειδικά με την κρίση που υπάρχει σήμερα. Αυτά τα 10 ευρώ μπορεί να είναι πολλά για κάποιους. Όπως και να έχει, από την στιγμή που η θέρμανση είναι αυτόνομη και υπάρχει και ο ανάλογος κανονικός/νόμοι της πολυκατοικίας, ας πάνε να κόψουν τον λαιμό τους. Εγώ δεν θα ασχολούμουν καν με το θέμα, θα το άνοιγα όποτε θέλω το καλοριφέρ.
DDevil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε μου το πιο σημαντικο στο πετρελαιο δεν ειναι αν θα σου φάει ο πάνω 10 ευρω αλλα οταν θα έρθει ο τυπας να σου βαλει πετρελαιο να ειστε κάτω την ωρα που θα το μετρησετε και να βαλει αυτη την τιμή στην υπογραφη και αν αυτη η τιμή δεν συμβαδιζει με το μετρημα μετα το γεμισμα της δεξαμενης δεν πληρώνεται. Προσοχη κυκλοφορουν λαμογια
Haldol Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι εάν "ζεσταίνεις" τα υπόλοιπα διαμερίσματα επειδή καις πολλές ώρες, αυτά γλυτώνουν χρήματα, δεν επιβαρύνονται. Κανονικά κι ευχαριστώ έπρεπε να πουν. Αλλά άμα οι άλλοι είναι ηλίθιοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα