cuspid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στην θέση σου θα πέταγα και την συσκευή και θα αγόραζα μία καινούργια... 2
Adon1s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στην θέση σου θα πέταγα και την συσκευή και θα αγόραζα μία καινούργια... παράθεση για έμφαση
nipoa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 αυτο θα κανω.. απλα μου εκανε εντυπωση τι επαθε ετσι ξαφνικα
gdriver Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 βγηκα στην βεραντα, ξεκινησα να ξε-κουμπωνω την φιαλη λιγο λιγο.. αρχισε να κανει ΦΣΣΣΣΣΣ που σημαινει οτι εχει μεσα αεριο κανονικα.. την ξανα-κουμπωσα και δοκιμασα μεσω της στροφυγκας να δω αν βγαζει τωρα αεριο.. και τπτ.. λετε να εχει χαλασει η στροφυγκα ? αμα το ανοιξω τελειως τι θα γινει? ειναι σε υγρη μορφη το αεριο ? παιζει να πεσει σε χερια και να καψει? ειναι καυστικο? η θα κανει μπαμ οπως του απο πανω? δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο και δεν εχω ορεξη για μπαμ τωρα.. μάλλον στράβωσε η βελόνα της στρόφυγγας και δεν περνάει αέριο. άλλο, μπορεί να βούλωσε κιόλας. 1
nipoa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 μάλλον στράβωσε η βελόνα της στρόφυγγας και δεν περνάει αέριο. άλλο, μπορεί να βούλωσε κιόλας. αυτο μπορει και να συμβαινει.. τσεκαρα την βελονα και δεν ειναι στο κεντρο του ελασματος που βυθιζεται και αφηνει την βελονα να τρυπησει το γκαζακι.. εχει παει προς το πλαι.. δλδ παιζει να τρυπησε το γκαζακι αλλα επειδη δεν ειναι ευθεια.. να μην μπορει να περασει το αεριο οταν ανοιγω την στροφυγκα.. δεν θα δοκιμασω καν αλλο γκαζακι.. παω για αλλο καμινετο.. δεν νομιζω να υπαρχει νοημα 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Χρησιμοποιούμε γκαζάκι αρκετές φορές την ημέρα. Μας έχει συμβεί το περιστατικό που περιγράφεις. Παλιότερα, σε εμάς δεν είχε τοποθετηθεί καλά η φιάλη, δηλαδή η βελόνα απο το γκαζάκι δεν εισήλθε στο κέντρο της φιάλης αλλά παραπέρα, έτσι δεν έβγαινε αέριο. Αν γινόταν αυτό έβγαζες την φιάλη στο μπαλκόνι και έβγαινε από πάνω όλο το αέριο, αλλά έμενε και υγραέριο σε υγρή μορφή στο εσωτερικό της φιάλης, ήθελε ανακίνηση η φιάλη για να αδειάσει εντελώς, μετά βάζαμε νέα φιάλη. Πλέον οι νέες φιάλες που αγοράζουμε έχουν σύστημα προστασίας και αν τοποθετηθούν λανθασμένα ή δεν εισέλθει η βελόνα της συσκευής εκεί που πρέπει, την αφαιρείς με ασφάλεια χωρίς να εξέλθει αέριο και την επανατοποθετείς, μπορείς ακόμα και να την φυλάξεις κάπου για μελλοντική χρήση. Δεν ξέρω βέβαια πως έχουν καταφέρει να βάλουν αυτό το σύστημα που αφαιρείς την φιάλη και δεν βγαίνει αέριο.
shack Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι μου χαλάσαν 3 καμινέτα τα 4-5 τελευταία χρόνια, το τελευταίο έβγαζε κίτρινη φλόγα και μαύριζαν τα μπρίκια, στο τέλος μάλλον χάλασε και η φλάντζα, αφού βγάζει αέριο από το πλάι. Τώρα σκέφτομαι για ηλεκτρικό μπρίκι. Κάτι τέτοιο ας πούμε: Site:
ΔήμητραΣ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Πήγα να αλλάξω το γκαζάκι αλλά ενώ το έβαζα ίσια στο τέλος δε κούμπωσε και πήγα να το βγάλω για να το βάλω ίσια και ακούστηκε ένα φςςςς.. Φοβήθηκα και το έβγαλα.. Εάν το πάω τώρα στα σκουπίδια επειδή φοβάμαι να το κρατήσω σπίτι υπάρχει περίπτωση να γίνει έκρηξη;;
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Πήγα να αλλάξω το γκαζάκι αλλά ενώ το έβαζα ίσια στο τέλος δε κούμπωσε και πήγα να το βγάλω για να το βάλω ίσια και ακούστηκε ένα φςςςς.. Φοβήθηκα και το έβγαλα.. Εάν το πάω τώρα στα σκουπίδια επειδή φοβάμαι να το κρατήσω σπίτι υπάρχει περίπτωση να γίνει έκρηξη;; Άστο έξω να αδειάσει εντελώς και το πετάς μετά.
saleit Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Πήγα να αλλάξω το γκαζάκι αλλά ενώ το έβαζα ίσια στο τέλος δε κούμπωσε και πήγα να το βγάλω για να το βάλω ίσια και ακούστηκε ένα φςςςς.. Φοβήθηκα και το έβγαλα.. Εάν το πάω τώρα στα σκουπίδια επειδή φοβάμαι να το κρατήσω σπίτι υπάρχει περίπτωση να γίνει έκρηξη;; Ναι. ειδικά όταν το πιέσει το απορριμματοφόρο...
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Βασικά ξηγήσου κάνα τέτοιο ... https://www.skroutz.gr/s/2564001/Singer-Meraki.html τέλειος ελληνικός σε 20 δεύτερα
thant Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγα να αλλάξω το γκαζάκι αλλά ενώ το έβαζα ίσια στο τέλος δε κούμπωσε και πήγα να το βγάλω για να το βάλω ίσια και ακούστηκε ένα φςςςς.. Φοβήθηκα και το έβγαλα.. Εάν το πάω τώρα στα σκουπίδια επειδή φοβάμαι να το κρατήσω σπίτι υπάρχει περίπτωση να γίνει έκρηξη;; Ναι. ειδικά όταν το πιέσει το απορριμματοφόρο... Τελικά που πετάμε ενα γεμάτο γκαζάκι που δεν μπορεί να αδειάσει λόγω βαλβίδας; Αν οχι στα σκουπίδια, που; 2
papoys1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως να το αφήναμε κάπου στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων να το μελετήσουν οι ειδικοί. Πέραν της πλάκας μήπως σε ένα πρατήριο καυσίμων που πουλάει και φιάλες υγραερίου;;;;;
thant Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως να το αφήναμε κάπου στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων να το μελετήσουν οι ειδικοί. Εγω λέω να το αφήσω σε ενα δάσος. Δεν νομίζω να ενοχληθεί κάποιος. Πέραν της πλάκας μήπως σε ένα πρατήριο καυσίμων που πουλάει και φιάλες υγραερίου;;;;; Ίσως. Θα ρωτήσω σε μαγαζιά που πουλάνε φιάλες. Αυτοί σίγουρα θα ξέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα