Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα μικρό pc για λόγους ευκολότερης μεταφοράς, καθώς μετακινούμε συχνά, κάποιες ερωτησούλες:

Για το κουτί, χωράει το παρακάτω τροφοδοτικό που είναι ΑΤΧ; Άσχετα που λέει ότι δεν δέχεται ATX, το μήκος είναι εντάξει. Μήπως δεν ταιριάζουν οι βίδες;

Κουτί - Sharkoon Shark Zone C10

Max. Length Graphics Cards 31.5 cm

Max. Length Power Supply 14.5 cm

Power Supply SFX/ATX (not compatible with modular ATX power supplies)

Τροφοδοτικό - XFX ProSeries 450W Core Edition Full Wired  Length Power Supply=14cm χωράει ακριβώς... Όσο για τα καλώδια θα είναι πέρα δώθε; Δηλαδή έχει καθόλου cable management;

Κάρτα γραφικών - MSI GeForce GTX960 2GB OC  Έχει μήκος 27.3cm που χωράει άνετα

Επεξεργαστής - Intel Core i5-4570 Κάποιο θέμα που θα τον κουμπώσω σε H81 ;

Μητρική - Asrock-H81M-ITX 

Μνήμη- Kingston HyperX Fury White 8GB DDR3-1866MHz  Η μητρική φτάνει μόνο μέχρι τα 1600, θα πέσει αυτόματα στα 1600ΜΗz η Fyru;

Σκληρός και ssd υπάρχουν, θα μπεί και DVD-ROM καθώς υπάρχει.

Όλα αυτά είναι γύρω στα 660 ευρώ,  που ξεπερνάει ήδη το budget μου... Θα παίζω σε 1080p, σε οθόνη που υπάρχει ήδη. Χωράνε όλα αυτά σε αυτό το κουτί;

Όποιος γνωρίζει μπορεί να απαντήσει.

Ευχαριστώ

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ είναι το πρόβλημα,η μητρική που διάλεξες έχει 2 υποδοχές sata.

Eπίσης επεξεργαστή αυτόν  https://www.skroutz.gr/s/4857222/Intel-Core-i5-4590-Box.html,είναι πιο φρέσκος.

Έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα αυτό. Η Gigabyte H81N-D2H (rev. 1.0) έχει 3 sata (1x3gb/s για το dvd και 2x6gb/s για τους δίσκους) αλλά με προβληματίζει το socket της (h81 express), τί ακριβώς είναι αυτό;

Δημοσ.

To socket είναι το s1150 ,το Η81 είναι το chipset,τώρα το express τι ακριβώς είναι δεν ξέρω ,αλλά μην σε απασχολεί δεν τρέχει τίποτα.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί λέει ότι δεν δέχεται modular psu, που είναι το κακό που μπορείς να βγάλεις καλώδια και να σου περισσέψει και άλλος χώρος... Σίγουρα δέχετε atx; στό ίδιο σημείο μπαίνουν οι βίδες;

Δημοσ.

Γιατί αυξάνεται το μήκος του τροφοδοτικού λόγω των βυσμάτων των καλωδίων.

Αφού το αναφέρει στα χαρακτηριστικά του δεν τίθεται θέμα συζήτησης.

Δημοσ.

Αυτό το κουτί δεν έχει θέση για DVD, γιατί επέλεξες να το αλλάξεις;

Και επιπλέον γιατί mini gpu; Ενώ γίνεται να μπει κανονικού μεγέθους. Ποια η διαφορά από τη κανονική με τη mini, υπάρχει κάποιο perfomance cost ;

Φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

Γιατι αυτό το coolermaster είναι απο τα καλύτερα φθηνά mini-itx κουτιά,οι mini itex gpu είναι μικρές,φθηνότερες και λιγο πιο ζεστες.Γενικά να ξέρεις οτι τα gaming συστήματα σε itx form κοστίζουν περισσότερο.

Δημοσ.

Νομίζω ότι κατέληξα σε αυτό το built:

Κουτί - Sharkoon Shark Zone C10

Τροφοδοτικό - XFX ProSeries 450W Core Edition Full Wired

Κάρτα γραφικών - Sapphire Radeon R9 380 2G D5 ITX Compact

Επεξεργαστής - Intel Core i5-4460

Μητρική - Asrock H97M-ITX/ac

Ram - Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3-1866MHz

Κοντά στα 670ευρώ ...

Δημοσ.

Γιατί τόσο ακριβή μητρική;

Για το socket, και ότι στη άλλη  Gigabyte H81N-D2H (rev. 1.0) δεν έχει front ports για usb3.0 (δεν ξέρω αν έχει για 2.0) και δεν ξέρω αν έχει audio jacks, για να τα συνδέσω με το κουτί. Πώς μπορώ να καταλάβω άν έχει έστω για usb2.0 και audio jacks γενικά; Προσπαθώ να το βρώ και δεν το βρίσκω...

Δημοσ.

Usb 3.0 header δεν έχει  ,  το μόνο μείον της (έχει μόνο 1 υποδοχή usb2.0/1.1) 

Audio header έχει κανονικά 

Δηλαδή τα μπροστά usb3 από το κουτί, συνδέετε αλλά θα είναι σαν usb2; Ή είναι διαφορετικό και δεν θα συνδέετε καν... Επίσης θα συνδέονται και τα 2 ή μόνο το 1;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...