BlueBlood7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Καρα overkill είναι. Στα 550 μέχρι 100 παίρνεις καινούργιο και εξαιρετικό.
splanis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 https://i.imgur.com/5pSxWbZ.jpg είναι θέμα τροφοδοτικού;
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ναι μπορεί. Αν στο βγάλει πάλι το ξανά κοιτάς το θέμα. Ποιο τροφοδοτικό είναι? 1
splanis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Vs650. Ένας φίλος μου το στείλε. Δεν έχει ιδέα αν είναι white η όχι ούτε έχει απόδειξη αγοράς. Αν ανοίξει το κουτί το γράφει κάπου; 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Ναι μπορεί. Αν στο βγάλει πάλι το ξανά κοιτάς το θέμα. Ποιο τροφοδοτικό είναι?
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Πάνω στο τροφοτικό το VS650 το VS είναι με κίτρινο ή το όλο το VS650 είναι μαύρα?
Sheogorath Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Και το παλιό είναι καλό/νορμάλ. Είχα το VS450 και του ειχα φορτωσει και GTX590 και δεν εκανε κιχ.
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Το δικό σου μπορεί αλλά πολά από αυτά είχαν θέματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερίζω, άνοιξα το κουτί να το καθαρίσω (μετά από 1 χρόνο) και μετά από τον καθαρισμό ακούγεται το τροφοδοτικό. Δεν είχε πολύ σκόνη μέσα. Το φύσηξα με σκούπα και τα ανεμιστηράκια τακαρισμένα. Δεν ξέρω αν κουνήθηκε ή αν έτυχε και ήταν να βγάλει πρόβλημα. Ο ήχος είναι εκνευριστικός επειδή αυξάνεται με το φορτίο. Το τροφοδοτικό είναι αυτό. Μπορώ να το σώσω αν το ανοίξω ή πάει για αλλαγή; Ξέρει κάποιος πως ανοίγουν; Το έχω 8 χρόνια και δουλεύει σχεδόν 7/24 οπότε μπορεί να τα έφαγε τα ψωμιά του. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, billomnia είπε Καλησπερίζω, άνοιξα το κουτί να το καθαρίσω (μετά από 1 χρόνο) και μετά από τον καθαρισμό ακούγεται το τροφοδοτικό. Δεν είχε πολύ σκόνη μέσα. Το φύσηξα με σκούπα και τα ανεμιστηράκια τακαρισμένα. Δεν ξέρω αν κουνήθηκε ή αν έτυχε και ήταν να βγάλει πρόβλημα. Ο ήχος είναι εκνευριστικός επειδή αυξάνεται με το φορτίο. Το τροφοδοτικό είναι αυτό. Μπορώ να το σώσω αν το ανοίξω ή πάει για αλλαγή; Ξέρει κάποιος πως ανοίγουν; Το έχω 8 χρόνια και δουλεύει σχεδόν 7/24 οπότε μπορεί να τα έφαγε τα ψωμιά του. Ευχαριστώ. Λογικά κουνήθηκε κάποιο πηνίο και "σκούζει". Βγάλε το απο το κουτί και ρίξε του ένα ευγενές ταρακούνημα. γενικά καλό θα ήταν να αλλαχθεί, τα έβγαλε τα ψωμιά του και δεν ήταν απο τα καλύτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Λογικά κουνήθηκε κάποιο πηνίο και "σκούζει". Βγάλε το απο το κουτί και ρίξε του ένα ευγενές ταρακούνημα. γενικά καλό θα ήταν να αλλαχθεί, τα έβγαλε τα ψωμιά του και δεν ήταν απο τα καλύτερα. Ακούγεται έτσι το πηνίο; Εγώ νόμιζα το ανεμιστηράκι που έχει και έλεγα να το ανοίξω και να το αλλάξω. Από το τροφοδοτικό είμαι ευχαριστημένος, αν και δεν δουλεύει με πολύ φορτίο. 2 3.5, 1 SSD και τον A8 με ενσωματωμένα γραφικά. Σε περίπτωση αλλαγή ς, προτείνεις κάποιο; Ευχαριστώ.
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, billomnia είπε Ακούγεται έτσι το πηνίο; Εγώ νόμιζα το ανεμιστηράκι που έχει και έλεγα να το ανοίξω και να το αλλάξω. Από το τροφοδοτικό είμαι ευχαριστημένος, αν και δεν δουλεύει με πολύ φορτίο. 2 3.5, 1 SSD και τον A8 με ενσωματωμένα γραφικά. Σε περίπτωση αλλαγή ς, προτείνεις κάποιο; Ευχαριστώ. Αν ακούγεται βρρρρρ και τα συναφή είναι ανεμιστήρας. Αν ακούγεται ένα πολύ ψιλόσυχνο, σαν τηλεόραση CRT, είναι COIL WHINE (δες στο youtube πως ακούγεται αυτό). Αν είναι ο ανεμιστήρας τον αλλάζεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Αν ακούγεται βρρρρρ και τα συναφή είναι ανεμιστήρας. Αν ακούγεται ένα πολύ ψιλόσυχνο, σαν τηλεόραση CRT, είναι COIL WHINE (δες στο youtube πως ακούγεται αυτό). Αν είναι ο ανεμιστήρας τον αλλάζεις. Άκουσα το coil whine και δεν είναι αυτό. Άρα ανεμιστηράκι. Ξέρουμε πως ανοίγουν;
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, billomnia είπε Άκουσα το coil whine και δεν είναι αυτό. Άρα ανεμιστηράκι. Ξέρουμε πως ανοίγουν; Συνήθως 4 βίδες είναι στις γωνίες και πρόσεχε θα έχει καλώδια οπότε μην βγάλεις το καπάκι απότομα. Σίγουρα να το έχεις βγάλει εκτός μπρίζας πολλές ώρες πρίν, και βραχυκύκλωσε το πράσινο καλώδιο στο 24πινο, με ένα μαύρο, για να ξεφορτήσει. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, μην το ανοίξεις.
mindtrapper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην το ανοίξεις γενικά πιστεύω εγώ. Κούνα λίγο τον ανεμιστήρα να δεις αν πιάνει κάπου και έχεις εμφανή αιτία του θορύβου και αν όχι τότε παράτα το. Και να το ανοίξεις τι θα κάνεις δηλαδή αν δεν είναι ανεμιστήρας; Είναι αρκετά επικίνδυνο, ειδικά αν δεν ξέρεις. Σίγουρα θα πεταχτούν 5-6 άτομα να πουν εγώ το έκανα και δεν έπαθα τίποτα (και εγώ έχω ανοίξει αρκετά) αλλά σκέψου ότι μια φορά θα συμβεί το κακό και όσοι το έχουν πάθει δεν μπορούν να μπουν σε forum μετά να πουν εγώ το άνοιξα και πέθανα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από mindtrapper 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα