Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορεις να συγκρινεις εναν φουλ τακτικο και οργανωμενο στρατο με μερικους ανταρτες που σε οποια μα οποια στα ισα face-to-face πολεμικη συρραξη εχουν βρεθει, εχουν γινει κομματια. Βλεπε την μαχη στο Κομπανι πχ που για πρωτη φορα αντι να τα βαλουν με χωρικους που ειχαν μουσκετα τα εβαλαν με τον κουρδικο στρατο. ακομα τρεχουν.

• Like 1
Δημοσ.

"η τρομοκρατία αποτελεί πρόσχημα για φακέλωμα και μείωση προσωπικών ελευθεριών?"

Ακόμα και αν δεν αποτελεί πρόσχημα (αν και η πρώτη μου αντίδραση είναι να απαντήσω "ναι") σίγουρα είναι η πρώτη και σημαντικότερη "παράπλευρη απώλεια".

Δημοσ.

Πάντως μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα οποιοδήποτε είδος φακελώματος κάνει καλό μιας και ο μέσος πολίτης είναι μεγάλο 'λαμογιοπαράσιτο'.

• Like 2
Δημοσ.

Παραπάνω γράφτηκε κάτι πολύ σωστό. Δεν είμαστε πλέον μόνοι μας. Διαλέξαμε να έχουμε κοινή πορεία με την υπόλοιπη Ευρώπη με όσα θετικά μπορεί να μας δώσει αυτή ή και αρνητικά ορισμένες φορές. Εφόσον λοιπόν η Ευρώπη μπήκε στη διαδικασία να στείλει στρατό σε χώρες της Ανατολής, για τους δικούς της λόγους, είμαστε πλέον και εμείς στο στόχαστρο.

Η μοναδική λοιπόν λύση είναι ο έλεγχος της μάζας.

Η αλήθεια είναι ότι η εγκληματικότητα στην Ελλάδα ήταν μέχρι και τις αρχές του 21ου αιώνα η μικρότερη σε όλη την Ε.Ε. Χωρίς να είμαστε φακελωμένοι. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι με την εισροή μεγάλου μεταναστευτικού κύματος, δεν αυξήθηκε σε σχέση με παλαιότερα έτη.

Προκύπτει από κάπου ότι είμαστε «λαμογιοπαράσιτα»; Δεν αντιλαμβάνομαι αυτή τη γενίκευση. Και σε τι θα βοηθήσει το «φακέλωμα» πάνω σε αυτόν τον χαρακτηρισμό; Θα σταματήσει κάποιος να είναι λαμόγιο ή παράσιτο επειδή τον φακέλωσαν;

Η λογική λοιπόν του ελέγχου στον μέσο Έλληνα ή Ευρωπαίο πολίτη, είναι η προστασία του ή κάτι άλλο; 

Δημοσ.

Η οργάνωση είναι καλό να υπάρχει όχι μόνο για τα (λιγοστά πλέον) λαμόγια αλλά και για όσους δεν τα πηγαίνουν καλά με τα νμ.Έχω έναν φίλου που τον ζαλίζουν με την εφορία γιατί λέει δεν δήλωσε καμιά σαρανταριά σπίτια και κάπου στα 2μύρια

Λες και είναι κομπιούτερ να τα θυμάται όλα αυτά απέξω

Αν το κράτος ξέρει τα πάντα για σένα εσύ θα μπορείς να ευχαριστηθείς ανέμελα τη ζωή σου χωρίς τέτοια χαζά προβλήματα

Δημοσ.

pontez : Σοβαρά τώρα;Είσαι ο τελευταίος στον πλανήτη και τα βλέπεις όλα καλα;

Γελάσαμε πάλι σήμερα παιδιά.

Σας ευχαριστώ για τη διασκέδαση που μου δίνετε.

:-D

• Like 1
Δημοσ.

pontez : Σοβαρά τώρα;Είσαι ο τελευταίος στον πλανήτη και τα βλέπεις όλα καλα;

Γελάσαμε πάλι σήμερα παιδιά.

Σας ευχαριστώ για τη διασκέδαση που μου δίνετε.

:-D

Δεν έγραψα κάπου οτι όλα ειναι καλά. 

Ρωτάω από που προκύπτει ο γενικευμένος χαρακτηρισμός "λαμογιοπαράσιτο". Ισχύει και για εσένα φαντάζομαι έτσι;  Πες μας λοιπόν. Γιατί θεωρεις τον εαυτό σου "λαμογιοπαράσιτο";  :-D

Δημοσ.

Δεν απαντώ ποτέ σε χρήστες με κάτω από 500 μηνύματα γιατί μπορεί να ανήκουν σε προπαγανδιστικούς μηχανισμούς.

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον ανατολικό πολιτισμό ξέρουμε τι παίζει όμως;

Κορέα και Κίνα για παράδειγμα, τι τρόπους έχουν αναπτύξει για την μείωση των προσωπικών ελευθεριών; Τρομοκρατία δεν νομίζω να υπάρχει εκεί..

ήμουν πολύ μικρός όταν πείρα το κόκκινο χαπάκι προσωπικά και δεν είχα τον χρόνο να αξιολογήσω άλλους πολιτισμούς αλλά από ότι έχω καταφέρει να αφομοιώσω από τον εξαγόμενο πολιτισμό από τα κράτη που αναφέρεις θα έλεγα ότι εκεί ξεκινάς χωρίς καμιά ελευθερία και τις κερδίζεις με τον καιρό ανάλογα με το παραγόμενο έργο σου. Φυσικά δεν έχουν καμιά ψευδαίσθηση για την θέση τους ως υποχείρια της εκάστοτε βασιλικής οικογένειας.

Επεξ/σία από taazz
Δημοσ.

Τότε ας επιστρέψουμε στα παλαιότερα χρόνια που ήταν καλύτερα.

Εκανε κάποιος έναν φόνο και δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μια στο εκατομύριο να τιμωρηθεί.

Το να είναι γνωστό σε ποιον ανήκει ένα κινητό τηλέφωνο ή ένας λογαριασμός τράπεζας δεν είναι φακέλωμα. Είναι κάτι το προφανές και αυτονόητο.

Δημοσ.

Φακέλωμα είναι να σου ζητάνε 1-2 χαρτιά για να δικαιολογήσεις από που βρήκες τα χρήματά σου;

Παλιά που πήγαινε ο καθένας με σάκους χρημάτων 'no questions asked' ήταν υγιές το σύστημα  :wacko:  :wacko:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...