Zein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δε μπορεις να συγκρινεις εναν φουλ τακτικο και οργανωμενο στρατο με μερικους ανταρτες που σε οποια μα οποια στα ισα face-to-face πολεμικη συρραξη εχουν βρεθει, εχουν γινει κομματια. Βλεπε την μαχη στο Κομπανι πχ που για πρωτη φορα αντι να τα βαλουν με χωρικους που ειχαν μουσκετα τα εβαλαν με τον κουρδικο στρατο. ακομα τρεχουν. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το thread μου θυμίζει τον πασπαρογατο που άνοιγε κάτι θέματα με τον ηλεκτρονικό έλεγχο και τα τσιπάκια για τρολλάρισμα. 2
haris_216 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 "η τρομοκρατία αποτελεί πρόσχημα για φακέλωμα και μείωση προσωπικών ελευθεριών?" Ακόμα και αν δεν αποτελεί πρόσχημα (αν και η πρώτη μου αντίδραση είναι να απαντήσω "ναι") σίγουρα είναι η πρώτη και σημαντικότερη "παράπλευρη απώλεια".
skiabox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα οποιοδήποτε είδος φακελώματος κάνει καλό μιας και ο μέσος πολίτης είναι μεγάλο 'λαμογιοπαράσιτο'. 2
pontez2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Παραπάνω γράφτηκε κάτι πολύ σωστό. Δεν είμαστε πλέον μόνοι μας. Διαλέξαμε να έχουμε κοινή πορεία με την υπόλοιπη Ευρώπη με όσα θετικά μπορεί να μας δώσει αυτή ή και αρνητικά ορισμένες φορές. Εφόσον λοιπόν η Ευρώπη μπήκε στη διαδικασία να στείλει στρατό σε χώρες της Ανατολής, για τους δικούς της λόγους, είμαστε πλέον και εμείς στο στόχαστρο. Η μοναδική λοιπόν λύση είναι ο έλεγχος της μάζας. Η αλήθεια είναι ότι η εγκληματικότητα στην Ελλάδα ήταν μέχρι και τις αρχές του 21ου αιώνα η μικρότερη σε όλη την Ε.Ε. Χωρίς να είμαστε φακελωμένοι. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι με την εισροή μεγάλου μεταναστευτικού κύματος, δεν αυξήθηκε σε σχέση με παλαιότερα έτη. Προκύπτει από κάπου ότι είμαστε «λαμογιοπαράσιτα»; Δεν αντιλαμβάνομαι αυτή τη γενίκευση. Και σε τι θα βοηθήσει το «φακέλωμα» πάνω σε αυτόν τον χαρακτηρισμό; Θα σταματήσει κάποιος να είναι λαμόγιο ή παράσιτο επειδή τον φακέλωσαν; Η λογική λοιπόν του ελέγχου στον μέσο Έλληνα ή Ευρωπαίο πολίτη, είναι η προστασία του ή κάτι άλλο;
Porg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Η οργάνωση είναι καλό να υπάρχει όχι μόνο για τα (λιγοστά πλέον) λαμόγια αλλά και για όσους δεν τα πηγαίνουν καλά με τα νμ.Έχω έναν φίλου που τον ζαλίζουν με την εφορία γιατί λέει δεν δήλωσε καμιά σαρανταριά σπίτια και κάπου στα 2μύρια Λες και είναι κομπιούτερ να τα θυμάται όλα αυτά απέξω Αν το κράτος ξέρει τα πάντα για σένα εσύ θα μπορείς να ευχαριστηθείς ανέμελα τη ζωή σου χωρίς τέτοια χαζά προβλήματα
skiabox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 pontez : Σοβαρά τώρα;Είσαι ο τελευταίος στον πλανήτη και τα βλέπεις όλα καλα; Γελάσαμε πάλι σήμερα παιδιά. Σας ευχαριστώ για τη διασκέδαση που μου δίνετε. 1
pontez2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 pontez : Σοβαρά τώρα;Είσαι ο τελευταίος στον πλανήτη και τα βλέπεις όλα καλα; Γελάσαμε πάλι σήμερα παιδιά. Σας ευχαριστώ για τη διασκέδαση που μου δίνετε. Δεν έγραψα κάπου οτι όλα ειναι καλά. Ρωτάω από που προκύπτει ο γενικευμένος χαρακτηρισμός "λαμογιοπαράσιτο". Ισχύει και για εσένα φαντάζομαι έτσι; Πες μας λοιπόν. Γιατί θεωρεις τον εαυτό σου "λαμογιοπαράσιτο";
skiabox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν απαντώ ποτέ σε χρήστες με κάτω από 500 μηνύματα γιατί μπορεί να ανήκουν σε προπαγανδιστικούς μηχανισμούς. Ευχαριστώ. 1
pontez2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Είναι η δεύτερη φορά που απαντάς όμως! χαχαχαχαχαχαχα (σορρυ τωρα κατάλαβα οτι τρολάρεις )
taazz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στον ανατολικό πολιτισμό ξέρουμε τι παίζει όμως; Κορέα και Κίνα για παράδειγμα, τι τρόπους έχουν αναπτύξει για την μείωση των προσωπικών ελευθεριών; Τρομοκρατία δεν νομίζω να υπάρχει εκεί.. ήμουν πολύ μικρός όταν πείρα το κόκκινο χαπάκι προσωπικά και δεν είχα τον χρόνο να αξιολογήσω άλλους πολιτισμούς αλλά από ότι έχω καταφέρει να αφομοιώσω από τον εξαγόμενο πολιτισμό από τα κράτη που αναφέρεις θα έλεγα ότι εκεί ξεκινάς χωρίς καμιά ελευθερία και τις κερδίζεις με τον καιρό ανάλογα με το παραγόμενο έργο σου. Φυσικά δεν έχουν καμιά ψευδαίσθηση για την θέση τους ως υποχείρια της εκάστοτε βασιλικής οικογένειας. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2015 από taazz
The_Judas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τότε ας επιστρέψουμε στα παλαιότερα χρόνια που ήταν καλύτερα. Εκανε κάποιος έναν φόνο και δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μια στο εκατομύριο να τιμωρηθεί. Το να είναι γνωστό σε ποιον ανήκει ένα κινητό τηλέφωνο ή ένας λογαριασμός τράπεζας δεν είναι φακέλωμα. Είναι κάτι το προφανές και αυτονόητο.
παπι Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Στη χώρα που δεν εφαρμόζονται οι νόμοι είμαστε, τι μας ενδιαφέρει το φακελομα;
Glikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τόσα φακελώματα απο τράπεζες έχουμε. Ενα ακομα δεν μας πτοεί
The_Judas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Φακέλωμα είναι να σου ζητάνε 1-2 χαρτιά για να δικαιολογήσεις από που βρήκες τα χρήματά σου; Παλιά που πήγαινε ο καθένας με σάκους χρημάτων 'no questions asked' ήταν υγιές το σύστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις