Προς το περιεχόμενο

Oukitel K10000 με μπαταρία 10.000mAh και τιμή €225


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η άγνωστη στο ευρύτερο κοινό εταιρεία Oukitel, θα παρουσιάσει στις αρχές του επόμενου χρόνου ένα νέο smartphone το οποίο θα ξεχωρίζει για τη μεγάλη αυτονομία που κατά την εταιρεία προσφέρει.

Με εμφάνιση που σίγουρα δε περνά απαρατήρητη, το Oukitel K10000 ξεχωρίζει για τη μπαταρία των 10.000mAh που ενσωματώνει, χαρίζοντας αυτονομία μεγαλύτερη από κάθε άλλο smartphone όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Oukitel. Κρίνοντας και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εταιρεία, ο σχεδιασμός είναι «εμπνευσμένος» από την ταινία Iron Man με χρήση αλουμινίου και με την οθόνη των 5.5 ιντσών να καταλαμβάνει τον περισσότερο χώρο της εμπρόσθιας όψης.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα


Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Oukitel K10000 διαθέτει HD ανάλυση ενώ στο εσωτερικό ο τετραπύρηνος επεξεργαστής της MediaTek, MTK6735, μαζί με 2GB μνήμης, χαρίζει ικανοποιητικές επιδόσεις οι οποίες όμως δε συγκρίνονται με αυτές των ναυαρχίδων άλλων εταιρειών. Υποστηρίζει ακόμα LTE καθώς και την εγκατάσταση δύο sim καρτών, όπου τη μία θέση μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για εισαγωγή microSD κάρτας σε περίπτωση που θέλουμε να αναβαθμίσουμε τον αποθηκευτικό χώρο των 16GB.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα


Τέλος, η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 13MP και συνοδεύεται από dual tone LED Flash, με την Oukitel να διαφημίζει τις επιδόσεις της σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει δεύτερη κάμερα με ανάλυση 5MP. Στηρίζεται στο Android 5.1 Lollipop όπου στην επιφάνεια του υπάρχει ένα πρόσθετο γραφικό περιβάλλον της Oukitel και η τιμή του έχει οριστεί στα €225.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οκ... καταρχάς... κι εγώ έχω κατά καιρούς (ως designer) φτιάξει άσχημα σχέδια... αλλά παίζει ΑΥΤΟ το σχέδιο του συγκεκριμένου τηλεφώνου να 'ναι Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ έχω δει τα τελευταία 45 χρόνια!!!!!!!

Όσο αφορά την 10.000άρα μπαταρία... χρήσιμη είναι, αν οργανώσεις και πας αποστολή για την εύρεση του... "Ελ Ντοράντο"! Θα σου χρησιμεύσει η τόση αυτονομία... τόσους μήνες στην ζούγκλα της Λατινικής Αμερικής!

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να τουλάχιστον ένα τηλέφωνο που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα για κάτι ουσιώδες.

 

Όσο για το αν είναι όμορφο ή άσχημο, αυτό είναι υποκειμενικό - προσωπικά μια χαρά όμορφο το βρίσκω όπως και την τιμή του. 

  • Like 28
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας μην κοροιδευομαστε αν καποιος το θελει για την μεγαλη μπαταρια του παιρνει ενα τετοιο.

 

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_242561.html

 

και με τα ρεστα παιρνει ενα κινητο για να μοστραρει στην καφετερια με 3 φορες καλυτερα χαρακτηριστικα,υλικα,ποιοτητα κατασκευης και υποστηριξη.

 

Το προτιμω βεβαια απο το να εβαζε ενα ανουσιο Fingerprint Sensor.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει κατηγορία muscle phones κατά το muscle cars;  
Σε αυτή θα ανήκε το συγκεκριμένο.

Αλλά με προβληματίζει που δε βλέπω πουθενά τη 12βολτη έξοδο . Πώς θα βάζω μπρος το αμάξι μου;

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και το βρίσκω άσχημο, αν είχε Design παρόμοιο με αυτά της Apple/Xiaomi και ας είχε πάχος iPhone 4 τότε θα έδινα και τα διπλά για να το πάρω, κτήνος όμως σε θέμα μπαταρίας 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty" Ρε τα κινεζακια που ξυπνησανε και κανουν και εξυπναδες...
Κλασικο generic chinese hardware με exotic περιτυλιγμα, μια χαρα για καποιον που θελει ενα απλο κινητο για απλη καθημερινη χρηση και να μην το φορτιζει καθε βραδυ.
Ομως εχουν ενα θεμα με τις διαστασεις, γραφουν "Product size: 14.3 x 7.7 x 0.9 cm", δειχνουν 201512030858019123.jpg

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άμα θέλουν οι κουφάλες όλα γίνονται... Δεν υπάρχει κανείς πλέον λόγος να μας πλασάρουν κινητά με μπαταρίες που δεν βγάζουν ούτε μέρα!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...