Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

Μιας και μου αρέσουν (και είναι και εύκολο φαΐ) τηγανιτές πατάτες / κοτοπουλάκια, σκέφτομαι να αγοράσω μία φριτέζα, αλλά από αυτές που χρησιμοποιούν ελάχιστο ή καθόλου λάδι (και για οικονομία και για υγιεινή).

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μου προτείνει κάποια ?

Γνωρίζω την Tefal Actifry αλλά δεν παίζει κάτω από 150 €, και δε θα ήθελα να δώσω πάνω από 100 (μπορώ να αγοράσω και από έξω αν έχετε κάτι υπόψιν).

Έχω δει αυτές:

Primo Φριτέζα Αέρος Eco Fryer στα 95

RUSSELL HOBBS Purifry Health Fryer στα 100

Δημοσ.

Αυτές πιο πολύ ψήνουν παρά τηγανίζουν έχω την εντύπωση. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω απλά έτσι έχω ακούσει

Δημοσ.

εχω την actifry plus

http://www.skroutz.gr/s/3370906/Tefal-GH8000-Actifry-Plus.html

τη χρησιμοποιω 2 χρονια τωρα για πατατες κυριως και αυτη τη δουλεια τη κανει πολυ καλα. θελει κανα 40λεπτο για να τις ψησει αλλα βγαινουν ωραιοτατες. εχω ψησει κατα καιρους και κατι μπιφτεκια κ κοτομπουκιες κλπ, απλα επειδη τα περιστρεφει σιγα-σιγα οπως τα ψηνει, τα "στραπατσαρει" λιγακι. ομως  βγαινουν και αυτα ωραια ψημενα και ζουμερα

γνωμη μου, για να ψηνεις κρεατα/λαχανικα κλπ παρε καλυτερα μια ψηστιερα απο αυτες που στραγγιζει το λιπος

πχ

https://www.skroutz.gr/s/341985/Ariete-762-Practical-And-Functional.html

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Κυρίως για πατάτες τη θέλω και εγώ, και ψητές μια χαρά θα είναι, αν τις ψήνει καλά χωρίς να χρειάζεται να λερώνω άλλα πράγαμτα και να τις προσέχω/αναποδογυρίζω...

Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές που προτείνω παραπάνω ή κάποια άλλη πιο οικονομική από την actifry?

Δημοσ.

Χρόνια πιστός στην actifry, να προσθέσω απλώς πως τα νεότερα μοντέλα της έχουν ένα αξεσουάρ σαν διχτάκι/πιάτο που δεν στραπατσάρει τα πιο εύθραυστα. Χθες η δικιά μου έβαλε και λαχανάκια βρυξελλών και βγήκαν κομπλέ (έτσι είπε, εγώ προσπαθούσα να μη τα κοιτάω καν). Όσο για το ψήσιμο/τηγάνισμα, μια χαρά τηγανητές βγαίνουν, ειδικά δε αν την υποτιμήσεις και βάλεις παραπάνω λάδι, βγαίνουν νιανιά.

Ο χρόνος είναι ένα θέμα, αλλά το ότι δε χρειάζεται να είσαι από πάνω και να τις γυρνάς όπως σε τηγάνι, ή να αδειάζεις μπουκάλια λάδι όπως σε φριτέζα, είναι ευλογία.

Για φθηνότερα μοντέλα και άλλες μάρκες δεν έχω ιδέα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...