splashboogie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν ακούστε πως έχει το πράγμα, χάλασε το αμάξι μας Υπάρχουν 2500 μετρητά για αγορά άλλου. Βρέθηκε ένα fiat stylo 1300cc με 60000 χιλιόμετρα στα 2500 μας το αφήνει και ένας οικογενιακός φίλος πορωμένος με τα αυτοκίνητα λέεει ότι είναι ευκαιρία.. Ειμαι άσχετος και θέλω τα φώτα σας. Από ένα αμάξι ζητάμε να βγάλει πολλές βλάβες. Είναι ευκαιρία? Αν όχι τι μπορώ να πάρω? Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν ακούστε πως έχει το πράγμα, χάλασε το αμάξι μας Υπάρχουν 2500 μετρητά για αγορά άλλου. Βρέθηκε ένα fiat stylo 1300cc με 60000 χιλιόμετρα στα 2500 μας το αφήνει και ένας οικογενιακός φίλος πορωμένος με τα αυτοκίνητα λέεει ότι είναι ευκαιρία.. Ειμαι άσχετος και θέλω τα φώτα σας. Από ένα αμάξι ζητάμε να βγάλει πολλές βλάβες. Είναι ευκαιρία? Αν όχι τι μπορώ να πάρω? Ευχαριστώ. Ποιας χρονια ειναι ? Ειναι πραγματικα τα χιλιομετρα ?Ιδιωτης ή εμπορος ?
splashboogie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 60.000 χλμ με 2500? παρτο χθες και είναι και φουλ extra.. Ούτε που ξέρω τι σημαίνει. Ποιας χρονια ειναι ? Ειναι πραγματικα τα χιλιομετρα ?Ιδιωτης ή εμπορος ? Είναι του 2004, είναι σίγουρα πραγματικά διότι είναι ιδώτης από φίλο. Είναι απλά το δεύτερο αμάξι του σπιτιού του. 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν ακούστε πως έχει το πράγμα, χάλασε το αμάξι μας Υπάρχουν 2500 μετρητά για αγορά άλλου. Βρέθηκε ένα fiat stylo 1300cc με 60000 χιλιόμετρα στα 2500 μας το αφήνει και ένας οικογενιακός φίλος πορωμένος με τα αυτοκίνητα λέεει ότι είναι ευκαιρία.. Ειμαι άσχετος και θέλω τα φώτα σας. Από ένα αμάξι ζητάμε να βγάλει πολλές βλάβες. Είναι ευκαιρία? Αν όχι τι μπορώ να πάρω? Ευχαριστώ. Αν αυτό που ζητάς είναι να βγάλει πολλές βλάβες, τότε είναι σωστή επιλογή το stilo. 4
splashboogie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν αυτό που ζητάς είναι να βγάλει πολλές βλάβες, τότε είναι σωστή επιλογή το stilo. nai sta 2500 ti allo paizei;
Joshua21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 nai sta 2500 ti allo paizei; Λίγο δύσκολο να σου φτιάξω λίστα με όσα μπορείς να πάρεις με 2500, για αρχή κάνε μια αναζήτηση με τα κριτήρια που θέλεις: http://www.car.gr/classifieds/cars/search/ Αν θέλεις αξιοπιστία να προτιμήσεις γιαπωνέζικο, μόνο που αυτά κρατάνε τιμές και θα αναγκαστείς να κοιτάξεις για μεγαλύτερα σε ηλικία.
Invader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αν ειναι όντως από γνωστό και με αυτά τα χιλιόμετρα μια χαρά είναι.Εντάξει δεν είναι τέρας αξιοπιστίας αλλά δεν είναι πια τα Ιταλικά όπως ήταν κάποτε που βγάλαν την κακή φήμη για ηλεκτρικά κτλ.
Joshua21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αν ειναι όντως από γνωστό και με αυτά τα χιλιόμετρα μια χαρά είναι.Εντάξει δεν είναι τέρας αξιοπιστίας αλλά δεν είναι πια τα Ιταλικά όπως ήταν κάποτε που βγάλαν την κακή φήμη για ηλεκτρικά κτλ. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχουμε στην οικογένεια, οπότε έχω προσωπική άποψη για την αξιοπιστία του, δεν βασίζομαι σε φήμες. Stilo 2004(MY2003) 1.6 3d έκδοση dynamic. Αγοράστηκε μεταχειρισμένο το 2009 με 34.000km, και σήμερα έχει φτάσει τις 97.000. Η συντήρηση του και από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη αλλά και από εμάς ήταν σχολαστική. Οι επισκευές που έχω κάνει πέραν της προγραμματισμένης συντήρησης: Αλλαγή ψυγείου 2 φορές. Αλλαγή ζανφοράκια μπροστά 2 φορές(και τώρα που μιλάμε θέλουν πάλι άλλαγμα) 2 φορές οι τσιμούχες ημιαξονίων στο σασμάν(άσχετα που μετά από λίγο αρχίζουν ξανά να δακρύζουν). 1 φούσκα μπιλιοφόρου. Κεντρική βάση κινητήρα(η οποία ξανακόπηκε μετά από 2,5 χρόνια). Πάνω βάση κινητήρα. Σπιράλ εξάτμισης, τελικό καζανάκι, και δύο φορές τη βάση που το στηρίζει. Ψαλίδια και τα δύο. Αλλάχτηκε ένας σωλήνας νερού κάτω από την εξαγωγή γιατί σάπισε και τρύπησε. Θερμοστάτης. Μουαγιέ πίσω αριστερά. Στις 87.000 χλμ έκαψε φλάντζα. Η αιτία ήταν νεροφαγώματα στα υδροχιτώνια, ζημιά που δεν συμβαδίζει με την κατάσταση του κινητήρα, μέσα ήταν ολοκαίνουργιος. Τα τσιμουχάκια βαλβίδων είχαν γίνει κάρβουνο. 2 μήνες μετά έμεινε από αντλία νερού. 3 μήνες μετά έμεινε από δίσκο, άλλαξα το σετ. Την επόμενη ημέρα έμεινε ξανά από τρομπάκι συμπλέκτη. Πρόσφατα έμεινε πάλι από νερά και ανέβασε θερμοκρασία, επειδή τρύπησε μια τάπα κορμού(μόνο σε fiat γίνονται αυτά)! Και σίγουρα, όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει. Από ηλεκτρικά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα, αν εξαιρέσεις μια φορά που άναψε το λαμπάκι του αερόσακου λόγω κακής επαφής της φίσας κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, και την οθόνη υγρών κρυστάλλων του καντράν που θέλει αλλαγή επειδή μερικές φορές δείχνει μόνο τα μισά γράμματα/αριθμούς. Αυτή τη στιγμή θέλει ξανά αλλαγή ζανφοράκια, σινεμπλόκ πίσω άξονα και κεντρική βάση κινητήρα. Τώρα μπορείς να κρίνεις μόνος σου την αξιοπιστία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου
dimitrisOP Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχουμε στην οικογένεια, οπότε έχω προσωπική άποψη για την αξιοπιστία του, δεν βασίζομαι σε φήμες. Stilo 2004(MY2003) 1.6 3d έκδοση dynamic. Αγοράστηκε μεταχειρισμένο το 2009 με 34.000km, και σήμερα έχει φτάσει τις 97.000. Η συντήρηση του και από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη αλλά και από εμάς ήταν σχολαστική. Οι επισκευές που έχω κάνει πέραν της προγραμματισμένης συντήρησης: Αλλαγή ψυγείου 2 φορές. Αλλαγή ζανφοράκια μπροστά 2 φορές(και τώρα που μιλάμε θέλουν πάλι άλλαγμα) 2 φορές οι τσιμούχες ημιαξονίων στο σασμάν(άσχετα που μετά από λίγο αρχίζουν ξανά να δακρύζουν). 1 φούσκα μπιλιοφόρου. Κεντρική βάση κινητήρα(η οποία ξανακόπηκε μετά από 2,5 χρόνια). Πάνω βάση κινητήρα. Σπιράλ εξάτμισης, τελικό καζανάκι, και δύο φορές τη βάση που το στηρίζει. Ψαλίδια και τα δύο. Αλλάχτηκε ένας σωλήνας νερού κάτω από την εξαγωγή γιατί σάπισε και τρύπησε. Θερμοστάτης. Μουαγιέ πίσω αριστερά. Στις 87.000 χλμ έκαψε φλάντζα. Η αιτία ήταν νεροφαγώματα στα υδροχιτώνια, ζημιά που δεν συμβαδίζει με την κατάσταση του κινητήρα, μέσα ήταν ολοκαίνουργιος. Τα τσιμουχάκια βαλβίδων είχαν γίνει κάρβουνο. 2 μήνες μετά έμεινε από αντλία νερού. 3 μήνες μετά έμεινε από δίσκο, άλλαξα το σετ. Την επόμενη ημέρα έμεινε ξανά από τρομπάκι συμπλέκτη. Πρόσφατα έμεινε πάλι από νερά και ανέβασε θερμοκρασία, επειδή τρύπησε μια τάπα κορμού(μόνο σε fiat γίνονται αυτά)! Και σίγουρα, όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει. Από ηλεκτρικά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα, αν εξαιρέσεις μια φορά που άναψε το λαμπάκι του αερόσακου λόγω κακής επαφής της φίσας κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, και την οθόνη υγρών κρυστάλλων του καντράν που θέλει αλλαγή επειδή μερικές φορές δείχνει μόνο τα μισά γράμματα/αριθμούς. Αυτή τη στιγμή θέλει ξανά αλλαγή ζανφοράκια, σινεμπλόκ πίσω άξονα και κεντρική βάση κινητήρα. Τώρα μπορείς να κρίνεις μόνος σου την αξιοπιστία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου μια απορια , μετα απο ολα αυτα το εχεις ακομα? εγω προσωπικα θα το ειχα ριξει σε κανενα ρεμα
Joshua21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 μια απορια , μετα απο ολα αυτα το εχεις ακομα? εγω προσωπικα θα το ειχα ριξει σε κανενα ρεμα Ε τώρα είναι υπερβολικές οι εκφράσεις του τύπου "θα το ρίξω σε κανένα ρέμα" και "θα του βάλω φωτιά να το κάψω". Είχαμε σκεφτεί να το δώσουμε όταν έκαψε φλάντζα πέρσι(Σεπτέμβριος 14), αλλά σε κάθε περίπτωση έπρεπε να επισκευαστεί είτε για να κυκλοφορήσει είτε να πωληθεί. Άσε που δεν μας έπαιρνε να μείνουμε καθόλου χωρίς αυτοκίνητο, οπότε πρώτα θα αγοραζόταν άλλο και μετά θα πουλιόταν το παλιό. Από τότε μέχρι τώρα οι επισκευές που χρειάστηκε(αντλία νερού και συμπλέκτης) ήταν μπορώ να πω σχεδόν φυσιολογικές για 90.000χλμ και 10 έτη, ειδικά το δίσκο τον περιμέναμε από ώρα σε ώρα να καταλήξει. Αν συνεχίσει να ζητάει η αλλαγή του θα είναι αναπόφευκτη.
dimitrisOP Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ε τώρα είναι υπερβολικές οι εκφράσεις του τύπου "θα το ρίξω σε κανένα ρέμα" και "θα του βάλω φωτιά να το κάψω". Είχαμε σκεφτεί να το δώσουμε όταν έκαψε φλάντζα πέρσι(Σεπτέμβριος 14), αλλά σε κάθε περίπτωση έπρεπε να επισκευαστεί είτε για να κυκλοφορήσει είτε να πωληθεί. Άσε που δεν μας έπαιρνε να μείνουμε καθόλου χωρίς αυτοκίνητο, οπότε πρώτα θα αγοραζόταν άλλο και μετά θα πουλιόταν το παλιό. Από τότε μέχρι τώρα οι επισκευές που χρειάστηκε(αντλία νερού και συμπλέκτης) ήταν μπορώ να πω σχεδόν φυσιολογικές για 90.000χλμ και 10 έτη, ειδικά το δίσκο τον περιμέναμε από ώρα σε ώρα να καταλήξει. Αν συνεχίσει να ζητάει η αλλαγή του θα είναι αναπόφευκτη. Καπως πολλες μου φαινονται οι βλαβες (εκτος των αναλωσιμων) ειδικα για 90κ που εχει... Αλλα να μου πεις , τα στιλο και ηταν οτι ποιο αξιοπιστο ειχε βγαλει η φιατ..
splashboogie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχουμε στην οικογένεια, οπότε έχω προσωπική άποψη για την αξιοπιστία του, δεν βασίζομαι σε φήμες. Stilo 2004(MY2003) 1.6 3d έκδοση dynamic. Αγοράστηκε μεταχειρισμένο το 2009 με 34.000km, και σήμερα έχει φτάσει τις 97.000. Η συντήρηση του και από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη αλλά και από εμάς ήταν σχολαστική. Οι επισκευές που έχω κάνει πέραν της προγραμματισμένης συντήρησης: Αλλαγή ψυγείου 2 φορές. Αλλαγή ζανφοράκια μπροστά 2 φορές(και τώρα που μιλάμε θέλουν πάλι άλλαγμα) 2 φορές οι τσιμούχες ημιαξονίων στο σασμάν(άσχετα που μετά από λίγο αρχίζουν ξανά να δακρύζουν). 1 φούσκα μπιλιοφόρου. Κεντρική βάση κινητήρα(η οποία ξανακόπηκε μετά από 2,5 χρόνια). Πάνω βάση κινητήρα. Σπιράλ εξάτμισης, τελικό καζανάκι, και δύο φορές τη βάση που το στηρίζει. Ψαλίδια και τα δύο. Αλλάχτηκε ένας σωλήνας νερού κάτω από την εξαγωγή γιατί σάπισε και τρύπησε. Θερμοστάτης. Μουαγιέ πίσω αριστερά. Στις 87.000 χλμ έκαψε φλάντζα. Η αιτία ήταν νεροφαγώματα στα υδροχιτώνια, ζημιά που δεν συμβαδίζει με την κατάσταση του κινητήρα, μέσα ήταν ολοκαίνουργιος. Τα τσιμουχάκια βαλβίδων είχαν γίνει κάρβουνο. 2 μήνες μετά έμεινε από αντλία νερού. 3 μήνες μετά έμεινε από δίσκο, άλλαξα το σετ. Την επόμενη ημέρα έμεινε ξανά από τρομπάκι συμπλέκτη. Πρόσφατα έμεινε πάλι από νερά και ανέβασε θερμοκρασία, επειδή τρύπησε μια τάπα κορμού(μόνο σε fiat γίνονται αυτά)! Και σίγουρα, όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει. Από ηλεκτρικά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα, αν εξαιρέσεις μια φορά που άναψε το λαμπάκι του αερόσακου λόγω κακής επαφής της φίσας κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, και την οθόνη υγρών κρυστάλλων του καντράν που θέλει αλλαγή επειδή μερικές φορές δείχνει μόνο τα μισά γράμματα/αριθμούς. Αυτή τη στιγμή θέλει ξανά αλλαγή ζανφοράκια, σινεμπλόκ πίσω άξονα και κεντρική βάση κινητήρα. Τώρα μπορείς να κρίνεις μόνος σου την αξιοπιστία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου Σε υπερευχαριστω για την μαρτυρια σου. Το ερώτημα παραμένει, τώρα τη κάνω? Το fiat ξέρω οτι δεν είναι και εγγυηση, αλλά και 2500 δεν είναι κανα σοβαρο ποσο!! Ολα ειναι μια αναλογια του του τι εχεις τι δινεις. Ρωταω από εναλλακτικες τι παίζει ρε παιδια.. Πάλι ευχαριστω και εκτιμω την βοηθεια.
Joshua21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καπως πολλες μου φαινονται οι βλαβες (εκτος των αναλωσιμων) ειδικα για 90κ που εχει... Αλλα να μου πεις , τα στιλο και ηταν οτι ποιο αξιοπιστο ειχε βγαλει η φιατ.. Υπερβολικά πολλές είναι, όχι απλά πολλές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα