Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να μοιραστω μια κοροιδια απο χρυση ευκαιρια(ιντερνετ) σε αγορα κινητου απο ιδιωτη που κανονισαμε τηλεφωνικα την συναλλαγη και μεσω western union την αποστολη χρηματων αλλα ποτε δεν μου εστειλε το πακετο 

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να μοιραστω μια κοροιδια απο χρυση ευκαιρια(ιντερνετ) σε αγορα κινητου απο ιδιωτη που κανονισαμε τηλεφωνικα την συναλλαγη και μεσω western union την αποστολη χρηματων αλλα ποτε δεν μου εστειλε το πακετο 

Σόρυ αλλά το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι δικό σου...

Δημοσ.

το ξερω και φαντασου οτι εχω αγορασει απειρες φορες απο διαφορα και παντα με ασφαλεια και εχω πουλησει και τελικα την πατησα τελος παντων δεν εχει σημασια εγινε.

και ηξερα και το ειχα νομο ποτε απο ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Δημοσ.

το ξερω και φαντασου οτι εχω αγορασει απειρες φορες απο διαφορα και παντα με ασφαλεια και εχω πουλησει και τελικα την πατησα τελος παντων δεν εχει σημασια εγινε.

Δεν έχει να κάνει με τη χρυσή ευκαιρία, παντού έχει απατεώνες. Ειδικά αν ακούς western union...μου κάνει εντύπωση να την πατήσεις ενώ έχεις εμπειρία στο θέμα!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις πως έκανες το εξής: Είδες κάποιον στο δρόμο που σου είπε πως θα σου φέρει ένα τηλέφωνο που κάνει 700 ευρώ και θα στο αφήσει 300, αρκεί να του δώσεις μια προκαταβολή 50-100 ευρώ και τα υπόλοιπα όταν θα στο φέρει. Και του τα έδωσες αυτά τα λεφτα χωρίς να ξέρεις καν πως τον λένε...

Δεν φταίει η Χρυσή Ευκαιρία. Και στις αγγελίες του insomnia μπαίνουν κατά καιρούς τέτοιοι τύποι.

• Like 2
Δημοσ.

Ζήτα πληροφορίες από τη χρυσή ευκαιρία για την απάτη και αν υπάρχει κάτι να κάνεις.

Νομίζω μπορείς να πας να κάνεις μήνυση στην αστυνομία.

Δεν πρέπει να έχει παράβολο.

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις πως έκανες το εξής: Είδες κάποιον στο δρόμο που σου είπε πως θα σου φέρει ένα τηλέφωνο που κάνει 700 ευρώ και θα στο αφήσει 300, αρκεί να του δώσεις μια προκαταβολή 50-100 ευρώ και τα υπόλοιπα όταν θα στο φέρει. Και του τα έδωσες αυτά τα λεφτα χωρίς να ξέρεις καν πως τον λένε...

Δεν φταίει η Χρυσή Ευκαιρία. Και στις αγγελίες του insomnia μπαίνουν κατά καιρούς τέτοιοι τύποι.

Ενας φιλος πριν πολλα χρονια την ειχε πατησει στο Μοναστηρακι που ηθελε να πάρει κινητο απο ενα πλανώδιο λαμογιο .... ο τυπος του εμφανιστηκε μπροστα και του ειπε οτι εχει ενα σε τιμη ευκαιριας μετα του έδωσε ενα άλλο με πολλους κομπους πακετάκι που μαλλον ειχε κάπου στην τσέπη του και το εβγαλε γρηγορα χωρις να τον πάρουμε χαμπάρι μέχρι να το ξεδέσει ο φιλος να δει οτι μεσα ειχε ενα πλαστικο για παιδια ο τυπος ειχε γινει λούης... φακιρηδες

παντως λεφτά χωρις να έχεις παρει το προιον στα χέρια σου κανεις δεν πρέπει να λαμβάνει. Χερι με χέρι οι συναλλαγες.

Δημοσ.

Ενας φιλος πριν πολλα χρονια την ειχε πατησει στο Μοναστηρακι που ηθελε να πάρει κινητο απο ενα πλανώδιο λαμογιο .... ο τυπος του εμφανιστηκε μπροστα και του ειπε οτι εχει ενα σε τιμη ευκαιριας μετα του έδωσε ενα άλλο με πολλους κομπους πακετάκι που μαλλον ειχε κάπου στην τσέπη του και το εβγαλε γρηγορα χωρις να τον πάρουμε χαμπάρι μέχρι να το ξεδέσει ο φιλος να δει οτι μεσα ειχε ενα πλαστικο για παιδια ο τυπος ειχε γινει λούης... φακιρηδες

παντως λεφτά χωρις να έχεις παρει το προιον στα χέρια σου κανεις δεν πρέπει να λαμβάνει. Χερι με χέρι οι συναλλαγες.

Και χέρι με χέρι σε κλέβουν αυτοί, είναι από τα παλιά κόλπα αυτό που γράφεις...δεν πειράζει, μαθήματα είναι κι αυτά! :)

Προσωπικά πάντως δεν θα έπαιρνα τέτοια συσκευή ακόμα και 100% λειτουργική να ήταν και να μου τη δίνανε 10€...

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου σορρυ που θα στο πω αλλα δεν υπήρχε καμια ασφαλεια στις συναλλαγες σου απλα αυτο που εκανες δουλευε κατα τυχη και στο τέλος έσκασε οταν έπεσες σε λαμογιο. Η προνοητικοτητα μιας τακτικης δεν φαινεται οταν έχεις να κανεις με καλους ανθρωπους χαιρω πολυ ενας καλος και σωστος ανθρωπος δεν προκειται να σε εξαπατήσει ενας παλιανθρωπος ομως θα το κάνει ε η τακτικη δεν ειχε μπλοκαρισμα σε αυτη τη περιπτωση για αυτο τη πάτησες.... και εγω την έχω πατησει επειδη εκανα συναλλαγη με ατομο που δεν ήξερα πρεπει να ξέρεις ποιος ειναι αυτος που έχεις απεναντι σου. Και δεν εχει νομιζω σε αυτα, χαρακτηριζεις εναν τύπο απο κάποιο πραγματικο γεγονος πχ ο ταδε φαινεται δυστροοπος επειδη εξαρχής δεν κάνει αυτα που πρέπει.

Εγω πχ ετσι την πάτησα με το σπιτι που νοικιασα ειδα οτι ο ιδιοκτητης δεν ειχε διάθεση να το βάψει να το παραδοσει δηλαδη οπως πρέπει ε τι συναλλαγη μετά περιμένεις με τέτοιους ανθρώπους? θελω να πω οτι εμεις φταιμε για αυτα που παθαινουμε. Δεν εχει νομιζω ή μου φάνηκε ο τυπος έτσι εχει ο τυπος ειναι έτσι και ειναι τέτοιος για αυτο και για αυτο το λογο και για αυτο δεν συνεχιζω ή συνεχιζω τις συναλλαγες.

Και χέρι με χέρι σε κλέβουν αυτοί, είναι από τα παλιά κόλπα αυτό που γράφεις...δεν πειράζει, μαθήματα είναι κι αυτά! :)

Προσωπικά πάντως δεν θα έπαιρνα τέτοια συσκευή ακόμα και 100% λειτουργική να ήταν και να μου τη δίνανε 10€...

Τοτε ειμασταν και μικροι τώρα δεν έχει θα πέφτανε φάπες. Θα τον γραπώναμε σε μια γωνια θα τρωγε μερικές ψιλές και μετα δεν θα το ξανακανε ή πακετακι και στον αστυνομικο. έχω και κατι ωραιες λαβες απο το τζουντο αγκαλιτσα θα πηγαιναμε στο τμήμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...